hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 aa hihi no znalazla sie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 u mnie to - 17 jest ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2009 czasami poznikam - małż rozłożył komputer na czynniki pierwsze i wystawił aukcje więc co chwilę sprawdza :p muszę się dzielić swoim synkiem zanim sobie sprawi nowego poza tym mam parę rzeczy do wykonania i czasami mam wrażenie że robię wszystko na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 a to usprawiedliwiona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2009 Hugolina brrrrrrr -17 :o ja nie wiem ile u mnie - wystarczyło że spojrzałam za okno że biało i już mi się odechciało sprawdzać ile jest zajrzę jak będę musiała wyjść żeby wiedzieć ile swetrów założyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 Eternity ja jak nie musze to nie wychodze hihi ale dzis bede musiala potem nos z domu wystawic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 ale kicham aaapsik hihi juz sie gdzies doprawilam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2009 nio ja muszę później nos wystawić za drzwi na zdrowie mnie też rozkłada :o przedwczoraj przeleżałam prawie zdechła w łóżku ale trzeba było wstać bo po dziecko i jakoś się rozruszałam niekiedy nie ma czasu na chorowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 ja nigdy niemam czasu by chorowac i nie cierpie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2009 no ja też nie - dlatego raz od wielkiego dzwonu mnie zegnie i muszę trochę odleżeć i pokazać wszystkim że żaden ze mnie cyborg :p i też mi się zdarzy nie móc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 10, 2009 wszystkim Hugolina Eternity widzę cię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 10, 2009 u mnie dziś cudna pogoda - mżawka i mróz czyli na drodze szklanka mój mówił,że jak rano z psem był to mało orła nie wywinął,bo asfalt czarny,a tak naprawdę to istny lód!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 10, 2009 po 7 rano na wylotówce z Poznania na Wrocław był karambol 41 samochodów,bo droga niby czarna,a przez tą zamarzającą mżawkę - istne lodowisko!! już prawie kończą sprzątać tą drogę,a to szeroka,nowa trasa jest! 2 pasy plus szerokie pobocze,a i tak nie udało się uciec :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 10, 2009 uciekłyście wszystkie???? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 10, 2009 ja mam dziś pracowity dzień i co najwyżej przelotem będę zaglądać do was muszę spacer polsko-afgański odpracować wykąpać psicę na jutro potem zakupy,bo wieczorem jeszcze gości będziemy mieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2009 Izunia oj trzeba uważać jak ślisko ! kurde a do karambolu wystarczy jeden kierowca zgrywający cfaniaka i gotowe :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 Izunia:) komp mi sie zawiesil loo mamo ale wypadek tam byl:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 na dodze to ja sie najbardziej tirow boje-bo jakby jakis wypadek sie wydarzyl to zmiotl by mnie z powierzchni ziemi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 na drodze mialo byc hihi prawie mi Doda wyszla;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 10, 2009 hahahahahhahah Doda ... no ja zaraz wyruszam .. mam nadziej ze dotre hihi Izunia Hugo Eternity :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 Pestka milego polowania:)daj znaka co kupilas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 10, 2009 pestka to jakies wiusisko jest, mnie zoladek trzyma jeszcze ale nie haftam tylko deko drugim wyjsciem :p mnie dzis R zafundowal po 70% obnizce (sknera:p) czape z daszkiem skorzana ale nie gruba zeby tylko na lbie cos miec,wiec od nie wiem kiedy mam leb zakryty hehehehehehe, nie lubie czapek ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 Ciastek ja tez nie cierpie czapek hihi nie pamietam kiedy ostatni raz chodzilam w czapce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 moge powiedziec ze u mnie cieplo:D -2 na dworze i slonko swieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 mam dzisiaj globusa:P normalnie zaraz mi glowa peknie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 10, 2009 my wlasnie wocilismy, mala dzis w polskiej szkole byla i takie tam pierdoly i czas zlecial, zaraz musze wziac sie za sprzatanie jakies :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 10, 2009 chwila przerwy w oczekiwaniu na pizze ;) właśnie skończyłam Taliba suszyć ufffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 10, 2009 pochwalę się :D dzisiaj mój znowu wujkiem został!!!!! ma malutka bratanicę :D najfajniejsze,że malutka urodziła się dokładnie w dniu urodzin swej mamy!!! to sie nazywa sprawić sobie prezent urodzinowy ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 10, 2009 poza tym u mnie jakaś plaga psucia się sprzętu :O kilka dni temu współpracy odmówił nawilżacz powietrza,a dziś żelazko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2009 Izunia gratuluje:D zostalas po raz kolejny ciocia hihi dla malutkiej i jej mamy Izunia tak to jest jak sie zaczyna cos psuc-to wszystko naraz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach