hugolina 0 Napisano Styczeń 12, 2009 ja juz sprawdzilam :) cudne Eternity hehehe tos co jeszcze z TYM palcem robila:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Eternity macałaś go? ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Izunia hehe baa zeby tylko macala;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 12, 2009 heheh zberezy jedne ale odrazu sie atmosferka rozluznila :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 12, 2009 jezdem .. no poszlam no poszlam hihi .. bo nie lubie sie uczyc a co dopiero nadrabiac... phi .. no niech se choruja mnie kuwa arazili niewiadomo kto hahhaa ja sie odegram :P hha nie no zartuje nie .. mARTOSZKA DOBRE Z TA BABA ;; JA BYM JEJ NAPISALA CO NS W PODOBNYM STYLU ZE KREDKI SA DLA DZIECKA CHOREGO NA BIALACZKE CZY COS hahhah sory caps ale nie chce mi sie przepisywac .. caly dzien nie jadlam .. a teraz ide bo czuje ze mnie zaraz skreci w pizduuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Izunia podwójnie za taki post na pierwszy ogień:D odpowiem tak : używałam ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Pestka dobrze ze wysiedzialas hihi Jedz ostroznie -zebys w nocy znow kibla nie tulila Martoszka jakie my zbereznice hehehe tosz ja o paluszku pisze-zreszta ja nie zaczelam tylko Ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Pestka apetyt wraca to znaczy że coraz lepiej chyba jedz coś ,jedz :) z odpowiedzią z kredkami dobre i miałam coś dopisać i zapomniałam bo córa gupim tekstem rzuciła i mnie rozproszyła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 12, 2009 taaaaaa zwalaj winę na Ciastka teraz ! a kto zaczął że chodzi o ten 21szy ? no kto ? kto ? :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 12, 2009 bo Martoszka napisala ze to ten malutki hihi i mi sie skojarzylo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Eternity heheh a jak go uzywalas?:D;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 12, 2009 I tak nasz Izzy jest tam najpiekniejsza moze i ja sie nie znam ale tamte som jakies łyse hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 12, 2009 ale wystrzelilam ni z tego ni z owego ey daej o paluchach a ja juz o pieseczkach hihi ale chyba wiadomo o co chodzi nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Hugo pewnie używasz tak samo to co Ci będę pisać ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 12, 2009 hehehe łyse :D przypomniał mi się ten kot łysy , bez sierści ,syjamski chyba ? bleeeee jak dla mnie obrzydliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Izzy wymiata .. macie racje .. jest NAJLEPSZAAAAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Eternity dziękuję za podwójne zioło Martoszka my kumate i wiemy,że jak piszesz \"Izy\" to nie masz na myśli np żadnego pala lub paluszka 21 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 12, 2009 dziękuję za Iśkę za komplementy a teraz pozwolicie,że się pożegnam,bo czeka na mnie martini i paluszki z kraba....oraz film \"Dzień,w którym zatrzymała się ziemia\" potem powiem czy fajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 12, 2009 ja już wiem że film dobry ;):) miłego oglądania :) mojemu dziecku w końcu stałe zęby idą !!!!alleluja ! i już pięniądze liczy haha za te co wylecą @ jedna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 12, 2009 hehe Izunia paluszki czekaja na Ciebie hihi:D Ja juz pisalam Izunii ze ten szczeniak to taki lysy jest hihi a Iska pozuje jak modelka ! Eternity heheh moja juz pare wymienila na stale-ale jeszcze jej tez cos od zabkowej wrozki skapnie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Hugo wymolestuj dziś porządnie starego ;) moja ma prawie 7 i pół roku i dopiero jedynki jej wychodzą , pierwsze w ogóle stałe starsza w tym wieku już miała ich mały komplecik no niby dobrze z jednej strony że później bo na \"dłużej starczą\" ;) a z drugiej strony ..... hmmm chyba nie ma drugiej strony :D tylko młoda już marudziła kiedy jej wylecą bo koleżanki i koledzy też już mają sporo nowych no i oczywiście o wróżkę zębuszkę chodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 12, 2009 kurde ! co ja piszę ! pierwsze stałe ! tfu - przeca szóstki ma ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 12, 2009 moja jedynki juz w zeszlym roku wymienila-ciesze sie ze nowe wyrosly bo smiesznie z tymi przerwami wygladala na przodzie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 12, 2009 moja ma przerwy dość spore między zębami teraz - szczęka się rozrosła a \"ziarenka ryżu\" zostały :D aaaaa bo mleczaki jeszcze jej się trzymają - stałe wyrastają z tyłu jednen mleczak już się ładnie chwieje więc powinien \"sam\" wypaść a drugi zobaczymy - ja mam kontrolną wizytę w środę to się dopytam czy umówić ją na wcześniej czy poczekać do jej kontrolnej wizyty 24 lutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 12, 2009 no jak mleczak nie bedzie chcial sam wypasc to moze przy kontrolnej wizycie dentysta pomoze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 12, 2009 moo mojemu malemu w niecale 5 lat zaczely pierwsze zeby wypadac ale wlasnie tez mysle ze lepiej pozniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 13, 2009 mojej gabi tez pozno wyrastaly zeby stale jak i mleczaki .. ale pierwszo slysze zeby 6 wyrosly zanim 1 wyszly ??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 13, 2009 zboczence :p moja ma juz 12 stalych zebow i wlasnie 13 bedzie isc bo juz mleczak na tym miejscu wypadl,oczywiscie latala po prosbie z wyciagnieta lapa na kase ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 13, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Pestka jak Wam noc minela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach