Izunia 30 0 Napisano Styczeń 13, 2009 mi się dziś zachciało spróbować tej sałatki z łososiem od Ciastka efekt - obiadu wcale nie trzeba było robić :) sałatka była na obiad,a i na kolację styknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 13, 2009 bueheeheeh Martoszka a ja malo nie jebnelam ze smiechu hahahhaahahaha dobre hahah blondynka podnosi maske ahahahhahhahahahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Pestka a ja rozumiem co Martoszka miała na myśli,ja jak kiedyś na stacji płyn do spryskiwaczy nalewałam to mi 2 facetów kibicowało i na koniec bili brawo....idioci.....myślą,że jak blondynka to nic nie potrafi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Pestka Martoszka w koncu dzis 13:P hehe tez posmialam sie z tej blondynki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 no wlasnie mi przypomnialas ze ja tez musze wlac plyn bo wtrysku ni huhu a szyba brudnawa na dodatek jak po malego jechalam to pojechalam meza autem bo stanął w bramie...zresztą wole jego paliwo spalac hihi wiec pojechalam i zajechalam po drodze po jogurty naturalne,mysle wieczorkiem se zjem...i co?i oczywiscie zapomnialam zabrac te pieprzone zakupy z jego wozu i nimam co zjesc-a tak mi sie chcialo...ale jestem wkurzona no wroci dopiero gdzies ok.21szej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 osz no wlasnie 13 dobrze ze nie piątek bo juz wogole chyba bym sie zachlastala dzis na aerobik to se odreaguje troszke jak instruktorka da w dupe to odechce mi sie wykurwów hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 13, 2009 oj Martoszka niech ten dzien sie dla Ciebie szybko skonczy ! Ja mialam w pl kiedys auto-diesel pamietam jak byly mrozy to tez dziad nie odpalal:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 a tak wogole to jeszcze jestem tym wkurzona ze nie mam wmontowanego nowego radia i cicho mam jak jade a to mnie wkurza ...aj ok juz nie marusze i spadam se bo jeszzce pozarazam do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 13, 2009 hehe ja tez mam diesla i mi dzieki Bogu nie zamarza ufff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Pestka ja tu tez mam -roznica taka ze jest jakies 10lat mlodszy niz ten co kiedys w pl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 13, 2009 hehehhehehehe no ale w PL sie miaalo jakies 5 lat temu hahahah wiec nie byl taki stary hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 eeeej ale ten co dzis mi sie zepsul to nie ropniak tylko benzyniak i akurat u mnie nie chodzilo o mroz a dizel podpalil bez prob;emu przy -22 i nie stal w garazu...jakies szczescie-z to dlatego ze odpalal go moj W Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 no i jestem i znowu bede wam marudzic mam jeszcze wiekszego wykurwa bo nie [poszlam na aerobik kolezanka zadzwonila i mowi ze ona nie idzie bo dzis sylwester u prawoslawnych i pewnie mlo bedzie ludzi a moze tylko my dwie bo reszta bedzie imprezowac ona w styczniu wiec juz nie bedzie chodzic bo jej sie za polowe placic nie oplaca ja pomyslalam no faktycznie polowa miesiąca zostaje a na dodatek ja na nastepne zajecia tez nie moge bo mi nie pasuje wiec na 3 razy w styczniu nie bede se dupy zawracac./....pojde juz w lutym czy bedzie kolezanka chodzic czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 aaa no i prosze zauwazyc jak ja pisze \"dizel\":jak blondynka nie....farbowana ale to szczegol hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 aaa i jeszcze moj maly mnie wpienia prosil i lazil za mną kilka dni zebym mu kupila helikopter taki jak kolega przyniusl se do przedszkola no i dzis nie zapomnialam i kupilam mu wreszcie wiec teraz lazi za mną zebym odlamala czy tam odczepila mu te skrzydla co sie w nim u gory kreca mowie mu w nowej zabawce po co a ten ze mu przeszkadzają eeej mowie przeciez nie bedzie juz wtedy helikopterem a ten mariudzi moge sie zalozyc ze jak je odlamie[bo sie nie da odczepic]to bedzie kazal za chwile znowu mi je np.przyklejac :O jessu niech ten dzien juz sie skonczy :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 13, 2009 heheh Martoszka chcesz sie zamienic??? ja ci oddam wirusa sraczki .. i w ogole marudne wsio i bolace .. a ty mi daj te auto hahahahah itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 hahah nie no wiem wiem ze nie jest tak zle,ale mam taki nastroj ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Martoszka zapal idz szybciej spac a jutro napewno bedzie lepszy dzien:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Pestka stronkowe Martoszka a marudź - czasem dobrze jak nawet pierdoły człowiek z siebie wyrzuci , nie nazbiera się na zaś i zajaraj hehehehe w sumie to mam podobny nastrój przed chwilą poprosiłam córę żeby nie mówiła nic do mnie przynajmniej przez pół godziny :p nietowarzyska jestem dziś :P ale jak ona na głos obwieszcza że otwiera sobie swoje pudełeczko bo coś tam, a potem mówi co z tym robi i inne takie i to już od kilku ładnych godzin to już mam dość normalnie sraczka werbalna ją dopadła @ze mnie ,wiem,dziecko mi przeszkadza :P ale jakoś mnie wszystko dziś drażni :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 13, 2009 aaaaaaa za zioło limitowe dziękuję albo już dziękowałam ? ale nie zaszkodzi powtórzyć -lepiej tak niż nie podziękować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 13, 2009 idę się pobawić ze zdjęciami chyba Mama chciała kilka fotek to je trochę \"poulepszam\" ;) jakieś ramki niedawno ściągałam to może się nimi pobawię albo nie .... pewnie mi się odechce zaraz po wybraniu foty do przerobienia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 13, 2009 ja ci sie nie dziwie ahahha przewaznie dziecko ktore gada samo do siebie , sjads to znam bueheeheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 13, 2009 wiedziałam :P nie robię zdjęć :P z tej reklamy leję za każdym razem :D zaraźliwy ten śmiech :D http://uk.youtube.com/watch?v=PIlJw5h_eNc za 10 minut mam nową serię CSI Las Vegas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 13, 2009 leci u nas taki program \"rude tube\" - ranking najlepszych filmików z youtube według ilości obejrzeń oczywiście był też \"top 50\" i w kilku odcinkach i w tym top na pierwszym miejscu był ten filmik tym razem zawsze polewam ze śmiechu tego małego jak już ugryzie :D http://uk.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 13, 2009 http://uk.youtube.com/watch?v=E8aprCNnecU&feature=related jeszcze trochę czasu mam do CSI :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 13, 2009 hahahaha fajne dzieciaczki hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 hehe nooo fajne a ja na koniec dnia z lekka sie poklocilam z moim W oczywiscie z mojej winy...ale nigdy sie do tego nie przyznam i chodza nadąsana :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 hugo mialas racje zeby lepiej isc spac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 wiec ide DOBRAOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2009 :) Martoszka ja tez sie dasam nawet jak z mojej winy jest hihi:D:P zaraz bede filmiki od Eternity ogladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach