hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 hahahaha dobre:D widac ze dzieciakom sie nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 ferie pżecierz som :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 cholera ! i żadna nie mogła przez tyle czasu napisać i zacząć stronki ?? a ja z takim goopim postem teraz na topie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 hehe Eternity lap uciekam na miasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 idę po kawę i pochlastać się :P to było zamierzone ale jak to wygląda ?? aaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 dzięki :) my z siorą i koleżankami zawsze mówiłyśmy że idziemy na POM ;) moja Mama zaś nazywała to szlifowaniem chodników :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Eternity masz sałatę a wygląda po prostu orginalnie :D wiesz jak to jest: mądry będzie wiedział o co biega,a głupiemu i tak nie przetłumaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 dzięki :) no z głupim to się nawet nie dyskutuje - jak Pestka w stopce ma ;) przesiadłam się do biurka i na kabel - testuję coś mi się za często lapek zawiesza i podejrzenia padają na net bezprzewodowy ale jak mi tu niewygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 tak tak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Pestka twoja stopka to normalnie mądrość życiowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 11, 2009 hellollllllllllllll! wiecej nie dalo rady nabrzdyngolic???????, galopujecie jak wydymana klacz! :p w jeden dzien tak nabazgrac!!!!idu czytac, moze jeszcze dzisiaj bede na biezaco:p:p:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 ale wiesz niektorzy kadna mi stopki , slowa i opisy ... wkuwia mnie to .. i jeszcze udaja ze dopiero to wymyslili bladzzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 ooo sie pojawic raczyla :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Mindy Pestka jak ktoś sam niczego mądrego wymyśleć nie umie to kradnie....żal mi takich ludzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 Mindy następnym razem ,specjalnie dla Ciebie ,będzie 3 razy więcej - nie ma że nie damy rady :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 http://www.pudelek.pl/artykul/15432/chris_zdradzal_rihanne_wiemy_dlaczego_ja_pobil/ hehhe zeczywiscie ta lewisjal malpolud wyglada fuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 nie to ładne co ładne ,tylko to co się komu podoba może on gustuje w małpoludach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 no i za to pkijdzie siedziec hihiih patat jeden ahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 jesoooo dzis znow mam testaaa , porazka noo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 nie pomyślał zanim podniósł rękę to niech teraz siedzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 Pestka jak zwykle dasz radę na teście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 będziemy kciuki trzymać za ciebie jak będziesz \"się testować\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 dostalam posciel przed chwila ;-), mala ma oczywiscie juz zmieniona,bo nie mogla wytrzymac chociaz jej zmienialam 2 tyg temu,ale coz ksiezniczki to ksiezniczki a nie jakies pajace nie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 hihihihihii pajace :P dzieki .. jakos bedzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 no w pajace miala posciel hehehe, kij jak juz zdjelam to przepiore,zawsze to swiezsza bedzie :p pestka powodzenie na tescie, NIE DZIEKUJ bo zapeszysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 a Mindy pomachala i spierdolila, znow pewnie siusiaka wygrzewac na solarce :p:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 eeeeee to Mindy ma siusiaka ??????? a przy okazji - skąd wiesz Ciastek ? pewnie macałaś już ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 a pościel to obowiązkowo musi być różowa(ewentualnie fioletowa),w księżniczki ,syrenki,serduszka , kwiatki -chyba nie muszę wymieniać dalej ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 ba eternity,no jasne :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 11, 2009 :D:D:D:D:D siusiaki, wydymane klacze, sks, portfel na kiju .. no ladnie :D:D objad zjedzony, dzien zaliczony :P:D i coraz blizej czwartku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach