pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 pestka je w pizdzie i liczy mzndy buehehehe w szkole bylam jakby dla niepoinformowanych .. test super :D wsio namazalam .. w pon. nastepny bueehehehheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 zdolna dziewczynka a narzekala :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 hehheh pudelko no akurat wiedzialam co bedzie i moj M mnie podszlifowal z lekka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Pudelko Pestka brawo-wiedzialam ze zdolna z Ciebie bestia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 z bestia sie zgadzam z tym 2 nie hihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 no pestka to super aa moje auto tez juz OK ,trzeba bylo wymienic filtr oleju:O dorwalam córe i \"czasnełam\"jej fote juz wam posylam pragne zauwazyc ze miala tak 10-15cm. przed pasem wlosy na dlugosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 dziekuje za salate:D dawno nie mialam:D martoszka nie zapomnij o mnie!! pliiiiizzzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 11, 2009 fryzurka super Pudelko a Ty masz tego samego maila co wczesniej? :) koniec zabawy na dzis :P ide spac dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 euforka - marcepanowego juz nie ma:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 11, 2009 Pudelko to podeslij nowego na @ :) dobra ide juz na serio choc nie wiem czy zasne :P jutro pracuje tylko do 14 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 euforka na gadu wyslalam bo ja glupia maili nie skopiowalam zanim skasowalam tamten adres:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 12, 2009 raport pogodynki nadal bialo, nadal sypie, temperatura 0 stopni, cisnienie niskie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 12, 2009 hej hej co tu dzis same machacze? a ja wam posylam to http://cmok.pl/link/18365 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 12, 2009 melduje ze corka jak wstala dzis rano to tylko z jednej strony jej sterczalo z lekka ale wziela na mokro przygladzila grzebyczkiem i wygladala juz OK ale szczesliwa mowi ze siebie w lusterku nie poznaje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 12, 2009 u nas jest strasznie mokro,roztapia sie snieg i jest chlapa buuuu buty mi przemakają :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 a u mnie sliskoooo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 12, 2009 u mnie pod spodem tez lód a na wierzchu chlapa,szlam jak kaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 12, 2009 a ja nie wiem jak jest na dworze bo nie raczylam jeszcze z chaty wyjsc:D ale to co widze za oknem nie wyglada zachecajaco:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 12, 2009 pudelko...poslalam ci foty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 to i ja raport zdam ;) zimno po łapach :P ślisko bo wczoraj padało a w nocy mrozik lekki był szaro i najlepiej w domu siedzieć - co właśnie czynię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 za stronki Martoszka no to już wiadomo że fryzurka jest łatwa w utrzymaniu :) a najważniejsze że córa zadowolona ! Pestka gratki bestio ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 idem na maila zajrzeć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 aaaaaa jeszcze nie ! :P Ciastek to ja kcem autograf od Twojego małża jak sławny budziet ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 to ja pomacham wszystkim;) pogoda mniej więcej taka jak i u was więc nie będę opisywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 Pestka mówiłam,że ściemniasz,bo wszystko umiesz!!!! Martoszkamłoda bardzo fajnie wyglada we fryzie,najważniejsze że sama zadowolona ze swego wyglądu jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach