Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2009 widzę,że dziś wieczór sałatkowy mamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 13, 2009 zarlok :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2009 Ciastek masz sałatę żeby ci żal nie było ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 hhhhahh ciastek dobre hihihihihihihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 13, 2009 a co ja kuzwa krolik jest :p;-) dzieki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 ty sie nie smiej nawet Didi zre .. a gdzie Mindy znow aaaaaaaaaaaaa???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 13, 2009 no i dobrze niech je, w koncu juz duze chlopisko, to co ma nie jesc Mindy pewnie grasuje po solarce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2009 a czy ja ci każę samą sałatę jeść? dorzuć se kuraka jak Pestka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 hihii no taa jestes tym co jesz heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 no jo wiesz jak dzieci jedza salatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 no prawie dobrze sie zakonczyl bo nie pojechalam do kolezanki,PRZELOZYLYSMY NA INNY DZIEN no..ale w miare sie dobrze skonczylo....dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 13, 2009 cos wam opowiem,bo az mnie kurwa ponioslo dzis w tramwaju wracam do chaty,w tramie sporo ludu bo ok 16 bylo,wlazla taka 17-stka chyba z siostrzyczka (moze 3 latka,moze ok 4),doslownie rzucila tego dzieciaka na siedzenie wolne, ja siedze po drugiej stronie,dzieciak zalewa sie lzami, a ta usiadla po drugiej stronie i w dupie ma,patrzy sie w okno, mala juz prawie histerii dostaje a ta jak nie wstanie z miejsca,jak nie trzepnie dzieciaka po glowie,ludzie sie patrza,ta wrzeszczy dzieciak jeszcze bardziej placze, no myslalam ze wyjde z siebie i stane obok,to belgijka byla nie zadna corna czy pomazana jakas, w koncu szarpnela tym dzieciakiem wziela na rece i cos jeszcze wrzeszczala a ze za mna siedziala to w koncu nie wytrzymalam odwrocilam sie i mowie spokojnie ty jakas nienormalna, ale taka zla byla ze chyba nawet mnie nie slyszala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 drugi raz juz dzis mowie ze są ludzie i taborety :O tylko czemu dzieci muszą cierpiec ...ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 jesooooo co za popierdoleniec??? pewnie chciala gdzies isc czy ki chuj a musiala sie zajmowac dzieckiem .. co za trzepak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2009 też by mnie trzepneła jakbym coś takiego zobaczyła.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 13, 2009 nie wiem mala chyba ze szkoly odbierala smarkula, ale tak ja po glowie trzepnela ze szok normalnie, szkoda mi dzieciaka bylo,gdybym byla parlata super p fr to bym ja wziela doslownie na kolana,bo tak wyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DP5GAmWqJqY&feature=related popatrzcie hihi .. i part 2 i 3 obok ... hzeeheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2009 mnie by trzepnęło...miało być pokazywali nasze propozycje na eurowizję...to z szoku piszę jak potłuczona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 13, 2009 heheeheh Izunia, slyszalam i czytalam hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2009 jakie MONSTRUM!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 aloo je tam kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 a poparezcie na te z poczatku :( http://www.youtube.com/watch?v=Vu3DL_yAZSM&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 hhee no niezle .... 3 groszki dla pierwszej i 3 tony groszku dla drugiej hahaha ... musze isc do kuchni .. cos mi tu smierdzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 13, 2009 ze starym nadal nie gadam :P i nie wiem kiedy coś napisze bo kolezanka sle zdjecia z ostatniej impry:D:D:D czyli nie tylko zawalona skrzynka ale i komp mega wolny:D:D::P:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 oj popchnij te foty hehehheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 13, 2009 niestety kolezanka nie ma sklonnosci do pocztowych znaczkow i 100 chce poslac w normalnej wadze:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2009 to powiedz koleżance,żeby jakmś zipem zapakowała,bo do jutra będziesz te foty ściągać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2009 idę w bąbelkach sobie posiedzieć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 w swiecznikach sie zatracilam ... :) normalnie czuje sie jakby mi ktos dziecka do adopcji nie chcial oddac :o a juz planowalam kupic szelki dla spajka :P i taki ladny pokrowiec na tylne siedzenie co by spajek za duzo klakow mi nie zostawial i kolpaki znalazlam takie fajne ;) a tu kupa wyszla wyciagnelam z goscia czemu nie chce sprzedac ale jakos mu nie wierze.. powiedzial, ze do m-ca sprawa ma sie wyjasnic tylko nie wiem czy ja jeszcze bede zainteresowana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 ja juz od takiego bym nie chciala .. po chuj sie fatyygowal za 1 razem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach