pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 15, 2009 ja tez nie mowie ze ktos sie czepia godzin wstawania w sumie chcialabym sie budzic i wstawac o 7 na ten przyklad:D ale niestety geny lenistwa mi na to nie pozwalaja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 no pestka stroj Ewy tez niekiepski, ale co ja wloze na kark, oto jest pytanie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 15, 2009 matko ja znowu za podkładkę robię ciastek - i tak zachwycisz wszystkich!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 15, 2009 ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 CiastekPudelko za podkladke dobrze ze u mnie niema zadnych pkt karnych hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 15, 2009 :) film byl calkiem ok :) noo wiedzmy to jak potrafita czarowac to prosze teraz ode mnie odpedzic tego pecha :) i poczarowac zeby mi sie auto szybko znalazlo :) i jeszcze zime przegonic bo sie znowu chce zadonowic :o bialo na dworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 15, 2009 zadomowic* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 15, 2009 nie ma to jak napisac i nie wyslac :) .. znowu :D ide spac dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2009 pudelko wszystkiego najlepszego :) ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 16, 2009 pudelko wszystkiego najlepszego Happy Birthday Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2009 Pudelko zdrowka, szczescia i milosci :) Wszytkiego naj naj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2009 czesc :) u mnie caly czas pada :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2009 :) Pudelko wszystkiego najlepszego ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2009 Euforka czaruje i odpedzam pecha-a kysz ! trzymam kciuki zebys szybko autko znalazla:) u mnie tez mokro za oknem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2009 Hugo :D czaruj czaruj ;) u mnie pada snieg :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2009 na sama mysl, ze mam wyjsc z domu nic mi sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2009 a jak tu wytrzymac do 17 w pracy.. szczesliwi co moga w domu zostac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2009 stawiam wlasnie mi 12702 stuknelo \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ sok do popicia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 16, 2009 euforka, smaczna ta salata :p, masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2009 hiehehe dzieki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2009 musze sie zbierac trzymajta kciuki zebym dotarla szybko do roboty sniezyce mam i chodniki pewnie nie odsniezone :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 16, 2009 a co tam ... szalejemy od rana:D dziekuje za życzonka:) jestescie kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2009 Ciastek:) Pudelko:) od rana slodkosci hihi Euforka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 16, 2009 witam u mnie bialo i -1 slonce swieci pudelko wszyskiego naj naj i tobie tes sle: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 16, 2009 ja przyznaje ze u mnie tez są punkty ale ja przez ok.10ljezdzenia jeszcze zadnego nie zaliczylam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 16, 2009 hugo...jak samopoczucie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 16, 2009 wszystkim:) Pudełko wszystkiego NAJ!! Spełnienia marzeń,zdrowia i miłości!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 16, 2009 nie wyłamię się z pogodą.....biało u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2009 Martoszka:) Izunia:) Martoszka dzis tylko mnie lydki bola-ale bardzo mocno:P pomyslalam ze moze pojde pozniej troche pobiegac by je rozgrzac Dobrze ze u mnie sniegu niema-choc szarowka za oknem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach