pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 4, 2009 jako lajkonik ściągaczowy moze teraz cos glupiego napisze:D na youtube ta piosnka jest nie da sie sciagnac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 4, 2009 no jo ale ona nei chce teledysku tylko mp3 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 4, 2009 mowilam ze ja lajkonik:D przeciez ja to zlecam zawsze hazbendowi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 4, 2009 przeszukałam wszystkie swoje źródła na różne sposoby i nie znalazłam dżizaaaaasssss śnieg z lekka prószył przed chwilą :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 4, 2009 no jo i ja nie moglam znalezc kuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2009 widze ze licznik spada:P Pestka poszukam czy moj program sciagnie ta piosenke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 4, 2009 http://www.swat-in-uni25.yoyo.pl/zs.html pamietacie to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 4, 2009 jesooo krotko bede zyla ahaha # Przewidywana data śmierci: 14 luty 2044 # Nastąpi to za: 34 lat, 11 miesięcy i 10 dni Z podaną datą urodzenia oraz przewidzianą datą śmierci związane są trzy symbole, które mogą mieć związek z przyczyną zejścia. Symbolami tymi są: szpital • mróz • samobójstwo hahaha pewnie zamarzne gdzies na jakliej syberii hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 4, 2009 Hugo no szukaj na dzis mi trzaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 4, 2009 a mojemu M zostalooooo 13 lat, 9 miesięcy i 2 dni buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 4, 2009 a to ja: dożyjesz dokładnie 63 lat, 7 miesięcy i 6 dni Z podaną datą urodzenia oraz przewidzianą datą śmierci związane są trzy symbole, które mogą mieć związek z przyczyną zejścia. Symbolami tymi są: wojna • praca • alkohol pewnie w czasie wojny bede robila za roznosiciela alko i sie zapijja na smierc :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 4, 2009 albo bedziesz prowadzic bimbrownie i wybuchnie bueehehehhe zrobilam dla rodzicow i wyszlo ze juz dawno powinni nie zyc heehhe ... niezle niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 4, 2009 no Twoja wersja lepsza hehehehe ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 4, 2009 czyli jak bede miala 40to zostane wdowa .. o ja pierdziuu :( to cos podobnie jak moja tesciowa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 4, 2009 pestka, chyba w te dyrdymaly nie wierzysz co hehehehe:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2009 Pestka nie znalazlam:( hehe to teraz ja System podaje dane w trzech wariantach: neutralnym, optymistycznym oraz pesymistycznym. Aktualny jest neutralny - wg niego dożyjesz dokładnie 70 lat, 5 miesięcy i 9 dni Przewidywana data śmierci: 2 luty 2049 Nastąpi to za: 39 lat, 10 miesięcy i 29 dni Z podaną datą urodzenia oraz przewidzianą datą śmierci związane są trzy symbole, które mogą mieć związek z przyczyną zejścia. Symbolami tymi są: mróz • powietrze • pokarm zostane bezdomna i umre z glodu i mrozu:D hhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 4, 2009 no ja będę mieć 76 lat,6 miesięcy i 4 dni jak zejdę :) Z podaną datą urodzenia oraz przewidzianą datą śmierci związane są trzy symbole, które mogą mieć związek z przyczyną zejścia. Symbolami tymi są: mróz • ogień • wypadek hmmmmm.....czyli mroźną zimą będę miała wypadek (np samochodowy) i zginę w ogniu ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 4, 2009 czyli jak do tej pory to ja będę najstarszą staruszką ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 4, 2009 hahahah cos ten mroz nas przesladuje aahahahhahhahahha nie nie wierze .. ale robilam to jakies 5 lat temu .. i o samo wyszlo .. je M szybciej kipnie hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 4, 2009 Pestka to jak twój już się przeniesie na ten lepszy świat to ty se wtedy młodszego znajdziesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 4, 2009 hahaha nie mlodszych nie lubie bo to barany :D poszukam se jakiegos dziadka z duzym testamentem buehehheheh co zaraz ma tez kipnac :D a potem to se sama poradze hihhihihiihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2009 Izuniapoki Twoja hehehe Mi wyszlo ze swojego tez przezyje hehehe potem na starosc zalozymy topik na kafe o wdowych;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 4, 2009 hheehehehe moze ten przetrwa??? hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 4, 2009 oj to biorę tą sałatę!! dzięki!! ;) Pestka mi narobiła smaka na kuraka i też dziś na obiad miałam kuraka z grilla,ale z ryżem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2009 hehe zobaczylam sam tytul topiku i nasunela mi sie odp:D pewnie to Belg:D:P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4014711 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 4, 2009 System podaje dane w trzech wariantach: neutralnym, optymistycznym oraz pesymistycznym. Aktualny jest neutralny - wg niego dożyjesz dokładnie 61 lat, 10 miesięcy i 15 dni Przewidywana data śmierci: 28 grudzień 2039 Nastąpi to za: 30 lat, 9 miesięcy i 24 dni Z podaną datą urodzenia oraz przewidzianą datą śmierci związane są trzy symbole, które mogą mieć związek z przyczyną zejścia. Symbolami tymi są: upał • powietrze • pokarm ja to zejdę w jakiejś Afryce ;)zjem coś niestrawnego i wysadzi mnie w powietrze albo jako pokarm dla lwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 4, 2009 to za ile lat ten topik o wdowach zakładamy ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 4, 2009 a to mojego Przewidywana data śmierci: 30 lipiec 2022 Nastąpi to za: 13 lat, 4 miesiące i 26 dni Z podaną datą urodzenia oraz przewidzianą datą śmierci związane są trzy symbole, które mogą mieć związek z przyczyną zejścia. Symbolami tymi są: wojna • powietrze • pokarm za te 13 lat taka stara jeszcze nie będę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 4, 2009 Eternity,ale Pestki \"chop\" też ma za 13 lat zejść!! znaczy jedna przepowiednia dla wszystkich facetów przynaleznych do dziewczyn z tego topika!!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 4, 2009 no to odpowiedź na pytanie o datę topiku o wdowach już mamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach