Izunia 30 0 Napisano Marzec 31, 2009 dziękuję za sałatę ja właśnie wróciłam ze spaceru z psami.....mam wrażenie,że jestem bardziej zmachana niż one ;) dziś trenowałam trzymanie dwóch psów przy nodze na krótkiej smyczy.....rękę jeszcze posiadam,więc nie było źle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 31, 2009 buty na obcasie to ja mam.....gorzej z takimi na płaskim dziś się okazało,że zostały tylko czarno-fioletowe.......zważywszy,że płaszczyk miałam czerwony to fajnie bym wygladała gdyby nie nogawki jeansów do ziemi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 31, 2009 taaaaaaaaaa zawinę i wyrzucę przez okno ... chyba mojego T :P pod warunkiem że znajdzie czas na to wyrzucenie w swoim \"napiętym grafiku\" :o M milszy bo milszy czy dlatego że Tobie się humor poprawił ? ;) Euforka fotkę bucików poprosimy ;) ja nie mam nowych ale potrzebuję właśnie na płaskim do codziennego biegania (od adidasów też trzeba czasem odpocząć) i może czarne na szpileczce jakieś bym łyknęła ;) Izunia dobrze że ręka na miejscu - pieski grzeczne :) ale mi się ten czas wlecze coś - wczoraj myślałam że już wtorek a tu zonk dżizas , aby do czwartku - ostatnie wstawanie rano i laba aż do 20 kwietnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 31, 2009 to aż taka długa u was przerwa świąteczna? u nas zdaje się,że od 9 kwietnia wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 31, 2009 tak , długa , ale to przy okazji half term - ferie między semestrami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 31, 2009 ooops - half term holiday to będzie w maju , teraz to po prostu holiday , kończy się semestr wiosenny i zaczyna letni chociaż jak zwał tak zwał - trzeba czymś "zarobić" na to że wakacje zaczną się dopiero 17 lipca(a do szkoły we wrześniu dopiero 7mego a nie 1szego) i jak już jestem przy szkole - mojej młodszej wreszcie przyszedł list z przydziałem do junior school ,już potwierdzone że akceptujemy miejsce , a młoda puchnie z dumy że już nie będzie w infant ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 31, 2009 nie no milszy bo nie wiem ahhaa .. mi sie humor poprawil jak go nie bylo .. przemeblowalam rano sypialnie hihi ... euforka dziekuje bardzo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 31, 2009 nabijaczki :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 31, 2009 uuu to ja mam najwiecej roboty:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 1, 2009 bondziorno :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 1, 2009 kawencja c{_} c{_} c{_} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 ja sie poczestje kawa .. oj nie wyspalam sie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 odnosnie tych spacerow, to co ja mam powiedziec: kota na spacer swinie na spacer rybe na spacer dzieciaka na spacer i starego na spacer :p i nie ma ze boli :D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 wszystkim:) hahahahahaha....ja rybek i krewetek to nawet nie liczyłam do tych spacerów......ale ewentualnie mogę jeszcze papugę na ramię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 macie pozdrowienia od Hugoliny!!!! bawi się dobrze,w dzień ma 28 stopni,a wieczorem........5 buziaki wam przesyła!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 jo dzieki . ja tez pozdrow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 1, 2009 heh ja tez kota mam w sumie to tez do spacerow musze go doliczyc dzieki za pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 1, 2009 uuu jak piknie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 :) Mmm stronkowa ;) pozdrowienia dla Hugo !!! ale dziś chyba wraca już ? coś pisała że mała w czwartek będzie z powrotem w szkole jak dobrze że do wyprowadzania na spacer mam tylko dzieci ;) hmmmmmm mówisz Pestka że małe przemeblowanie poprawiło humor ? może też coś poprzesuwam ? sypialnia odpada bo jest tak nieustawna że musi zostać jak już jest ... a niewyspana też jestem i plec mnie boli chyba od krzywego spania :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 hehe doczytałam jeszcze o papudze :D Izunia i koniecznie musisz wydawać dźwięki jak rasowy pirat ;) agrrrrrhhhhhhhh :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 mmm sałata Eternity to może zamiast przemeblowania to nowe łóżko lub chociaż materac do sypialni,aby dobrze się spało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 no dobrze,przyznam się...... sms od Hugoliny z pozdrowieniami przyszedł wczoraj wieczorem,tylko ja go dopiero dziś rano przeczytałam.....nie jestem zbyt silnie zwiazana z własną komórką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 http://www.pudelek.pl/artykul/16391/malysz_zgolil_wasy/ buehehehe lejenoooooo i tak z niego patat to jeszcze wasami ( a raczej brakiem) chce sie znow w mediach pokazac buehehehhehe a najlepsze ze moj M sobie siedzial w lazience a ja krzycze .. sluchaj malysz zgolil wasy a on : kto?? R ?????? nie wierzeeee (chodzi o ciastka malza) ... buehehe no myslalam ze jebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 jo dzis mam ustny trzymac kciuki hihhih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 ja myślę że wystarczy mi nowa poduszka ;) a jeśli chodzi o odczytywanie i odpisywanie na smsy to mam podobnie - zdarzało się że zobaczyłam jakąś wiadomość po kilku dniach :D Małysz bez wąsów wygląda buahahahhhahhhahah :P:D ale może to jakiś psikus na prima aprilis ? Pestka dasz radę :) ale trzymam mocno tak w razie czego ;) aaaaaaaa ten ebook od Ciebie dość ciekawy - potrzeba mi chyba poczytać akurat teraz takie coś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 hehehe malysz wyglada zabojczo :D:D Pestka trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach