machete 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 hmmm wakacje jesze troche ale na razie to bedzie super weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 Hugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a51889e4342e4cf3.html]http://images47.fotosik.pl/97/a51889e4342e4cf3med.jpeg a wczoraj u mnie to zobaczylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 teraz tylko pytanie wiosna, czy moze corka bedzie:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ktos chc sobie sciac sam wlosy ?? http://polki.pl/uroda_wlosy_galeria.html?galg_id=10001990 hihih ciekawe czy sie ukladaja potem ladnie :D ktora chetna?? z dlugimi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 o prosze bocian heehehe ... u nas ma byc dzis ponad 20 stopni .. zobaczymy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 MMM dzieki za salate no jak juz bocian u Ciebie zawital to musi byc corka;) Pestka ja swoich wlosow nie scinam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 czesc mojego prania od wczoraj na dworze wisi:Pzapomnialam wczoraj sciagnac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Eternity sie do pl wybiera wiec moze ona sie skusi wloski wycieniowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 wszystkim:) ja też bociana już widziałam:D \"jak on żyje to i my będziemy żyć\" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Pestka bo jak ktos ma kilka numerów gg to może się walnąć i niechcący z takiego \"podpisanego\" spam puścić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 a do tego samodzielnego cieniowania to mogę degażówki pożyczyć,ostatnio kupiłam bardzo dobre dla psa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Ciastek ja też chcę zakupioną kreację zobaczyć!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 kurde slonce mam a mi jakos zimnoooooo brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 :) stronkowa :) a ja już dziś labę miałam :P u nas już od dziś wolne za to za oknem mam tylko 7stopni i jest szaro - ja się tak kurde nie bawie wczoraj już tylko w sweterku poszłam po młodą a dziś trzeba kurtkę :o Mmm to na córkę ten bocian ;) Mindy tajemnicza gdzieś się wybiera a przy okazji wybierania - nie jadę :P rozmowa była i kryzysik zażegnany :) najdziwniejsze że jakoś mnie nie ciągnie tak naprawdę żeby jechać - wszyscy się jacyś dziwni porobili :o muszę Rodziców namawiać bardziej przekonująco żeby oni nas odwiedzili , tak lepiej wolę :) Hugo gdzieś po lasach jeździ - a jakbyś nie wyjechała na drogę ? odważna jesteś :D Ciastek pochwal się potem zajebistymi zakupami ! sama włosów obcinać nie będę :P muszę zadzwonić i się umówić przed świętami z fryzjerką (jedna z tych polskich wypróbowana więc się mniej boję ;) ) aaaaaleeeeee ... może sobie blond trzasnę ,męczą mnie te odrosty na ciemnych już wrrrrrrrrrr a z tym gg to :D:D:D:D:D:D:D:D:D:O szkoda prądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 haha niezly sposob na ciecie wlosow :D chyba bym sie troche bala :P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ja tez zamierzam cos zrobic z wlosami .. ino pozekam na przesylke od Martoszki .. jak wyjdzie to wam pokaze a jak nie to ni huhu hu hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 heh na corke, chyba z wiatrem:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Pestka czekasz z fryzem na przesyłkę od Martoszki?? to co ona ma ci przesłać,perukę??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 a ja mam teraz 18 stopni w cieniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ja mam 20 w cieniu hihi moze poleze na ogrodzie troszku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 nie nie , czekam na cos i bede robic fryz ahhahahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 wrocilam,cieplo i nogi mi w dupe wlaza :p pakupalam no, ale nie wiemmmmmmmmmmm ;-), mam kamizelke materialowa szara taka do pasa i bluzke z krotkim rekawiem kolor ecri lekko polyskujacy material, spodnie tez szare w prazki lekkie ide zaraz obok siebie po sklepach polatam bo wydumalam fioletowa bluzkie ,a nie znalazlam w centrum ciekawej :p i malej biale pantofelki chce zobaczyc, jak R wroci to sie sfoce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 co tak pusto :p my niedawno wrocilismy, zaliczylismy tez dzis szpital, bylismy na pogotowiu,ten moj stary kiedy sie zabije mowie wam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ojj Kasia wpadla se na kawe hihih .... se podziamgolilysmy :D Hogo a propo gdzie sa fotki z Hiszpanii?? aaaaa Ciastek toze gdzie foty???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Ciastek co się stało?? dlaczego na pogotowie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 oooooooo ciastek co sie stalo????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 a ja miałam forumową koleżankę na kawce :) wyciagnęłam ją tez na spacerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 jo moja tez forumowa haaha ciastek gadaj co sie narobiloooooo!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ten moj jelop zawsze musi gdzies wlesc no, robil cos przy samochodzie w pracy mial mlotek i przecinak gdzies tam wbity, walnal mlotkiem w przecinak a ten odskoczyl i przelecial mu -gdyby sie nie odchylil bylby wbity w czolo- ale ciachnal go na glebokosc 3cm wysokosc czola i luku brwiowego, zszywali mu na pogotowiu, dostal znieczulenie i szczepionke od tezca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach