Ciastek 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 pestka fajne te butki, takie troche babcino-kosmiczne :p,ale fajnowskie Martoszka zdjecia widac ze lepsze, ale Tobie trzeba bylo zalozyc jaki kombinezon roboczy do prac polowych hehehe ;-) no iiiiiiii........ malowania czas zaczac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 kuwaaa jakie babcinee?? hhahaha nie no sa onne niz zwykle :P ale naprawde teraz taka moda ze ja pitole jakie nbuty weszly but niby normalny a obcas taki wielki z konca buta idzie pionowy jakby nie pasowal .. no i koturny znow wchodza hehehe .. fajne niektoree fajnee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 :) Ciastek co bedziesz malowac? ja jak zwykle nie w temacie:P Pestka butki sa swietne:D Martoszka widac ze jakos zdjec jest lepsza-dzieki za fajne fotki kobiety pracujacej;) Tym co juz dzisiaj wyjezdzaja na swieta zycze smacznego jajka i mokrego dyngusa:D Podobno dzisiaj ma byc u mnie 24 stopnie:D hihi zobaczymy heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 ja mam jedne buty na koturnie jeszcze w zeszlym roku kupowalam hihi zreszta nie musze byc modna:Phihi aby mi wygodnie bylo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 hugo chate malujemy ciotka :p dzis kuchnia i nasz pokoj, jutro malej :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 a ja myslalam, ze jajka :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 dzis ponoc robotam do 14 ale zobaczymy ile w tym prawde :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 aa chate:) Euforka glodnemu chleb na mysli hihihi ;) a o jakie jajka lub czyje Ci chodzilo;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Hugo jak to czyje? kurze ;):D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 hahaha no ciastek i jak bedziesz malowac?? jedna sciane ciemniejsza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 taaaaaaaaaaaaa juz korytarzyk i kuchnia pomalowana :p, teraz R za sufit sie wzial w naszym pokoju, ja czekam az mi wokol okien pomaluje i umyje te okna bo firany juz sie mocza ;-) u nas po stronie tv bedzie pomarancz ale nie ciemny reszta zolte, u malej bedzie taki fileto-roz tez jedna sciana i reszta zolte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 :) już od rana bez gadania bierz się do jaj malowania maluj wszystkie bez wyjątku i te z majtek i te z wrzątku ;) Zdrowych , pogodnych i wesołych świąt wszystkim życzę !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 hahaahaha eternity dobreee .. no ciastes szybko wam idzieeee :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Eternity hehehehe:D Ciastek idziecie jak burza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Martoszka no niezła z Ciebie traktorzystka ;) próbowałam odpisać na maila ale się coś franca zbuntowała i jakieś problemy mi pokazuje :o Ciastek szybko Wam idzie Pestka butki są super ! ja za modą nie nadążam i czasami nie zamierzam patrząc na to co proponują :P Hugolina dobrze mówi - aby mi było dobrze :) co do włosów i tęczy na głowie ..hmmm ... też mam kolorowo teraz ciemny brąz , płomienna miedź , mniej płomienna miedź i jakiś blond i przy okazji jestem zła - ta dziewucha która się nazywa fryzjerką nie umie fajnie ściąć włosów , zrobiłam tylko pasemka żeby stopniowo rozjaśniać do blondu dobrze że nie chciałam nic krócej bo powiedziałam że zapuszczam ale chciałam też żeby mi podcieniowała , wystopniowała czy co tam się kuźwa robi żeby te odrastające włosy miały jakiś kształt, lekkość i wogóle wyglądały zjadliwie , podcięła tylko końcówki ale też tak jakoś na odpierdol załamka normalnie myślałam że będzie coś fajnie bo znajoma była u niej i dość fajnie wyszła - tylko ona ma długie włosy i może dlatego ... w pizdu nooooooooooooooooooooooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 idem po kawę (kolejną ) szwędam się już od 6tej bo się przebudziłam jak T wstawał do pracy i ni chu chu spać dalej ale filma sobie obejrzałam ;) "someone like you" - takie babskie romansidło z Ashley Judd i Hugh Jackmanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 no eternity znam ten bol hihihi .. kolorowo bedzie na wielkanoc ahhahahha :D na glowie :P ja tez za moda n ie lece .. te buty nie wiem czy modne mi sie podobaly :D baba sklepie siedziala jak pojeeeebbaana .. rzucila buty skarpety w kolo siebie miala chyba z 20 par butow i jez mierzyla co chwile hihi potem nawet ich nie odstawila bo chba juz nie wiedziala gdzie staly bueeheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 aaaaaaaaaaaaaa powiedzta mi co znaczy jak sie gowno sniiii :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 do odstawiania butów na półkę jest obsługa sklepu ;) Pestka totka wyślij jakiegoś - gówno na kasę się śni i ogólnie na dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 mam ochotę wziąść maszynkę do strzyżenia włosów i upierdolić na jakieś 3 mm szlag mnie chyba trafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 serio?? no mojemu jakies 2 dni temu sie gowno tez snilo hahahah noooo ciekawe ciekaweee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 wszystkim:) Pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 ponieważ ja z tych co na swieta wyjeżdżają,więc już dziś chciałabym złożyć życzenia Wam wszystkim i każdej z osobna :) Wielkiej Nocy czas nadchodzi, Cały dzień się każdy głodzi, By móc jutro o poranku Siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, Zającami i kaczkami. A już następnego ranka Wiadrem wody zlać baranka! Wesołych,zdrowych i jajecznych Świąt Wielkiej Nocy!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 jeszcze ze 2h i finito z malowaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Ciastek szok :D moze u mnie tez pomalujecie? ;) zapytam niesmialo :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Eternity masz glowe wielkanocna ;) moze teraz taka moda? a tak na serio to nie dziwie sie, ze masz wkurwa ja do fryca nie ide te moja zwolnili, nie wiem gdzie jest a tu tej co bylam ostatnio to porazka i czlowiek jeszcze musi za to placic :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 frencza sobie wlasnie robie na pazurach :) aaaaaaaaaaaaaaaa hihi juz w domu jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 cos mi sie z lapkiem stalo glos jakis cichy :o moze cos sie z glosnikami stalo albo cos przestawilam a ze mam viste to badz madry i pisz wiersze.. nie wiem o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 oo naprawilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Pestka Ciastek zapierdzielacie jak małe samochodziki z tym malowaniem :D tęczę mam na głowie bo im bliżej głowy tym jakby mniej farby z kolejnych farbowań wstecz więc szybciej się rozjaśniają najwolniej łapie końcówki jak układałam teraz włosy po swojemu po myciu to zobaczyłam jeszcze że mi grzywkę z lekka spieprzyła kiedy ja znajdę taką naprawdę swoją fryzjerkę ??? jak na razie zwiększa się lista osób którym NA PEWNO I ZA ŻADNE SKARBY NIE DAM dotknąć więcej swoich włosów !!!!! chodzi mi po głowie jeszcze że pójdę kupić sobie sama rozjaśniacz (już nie raz tak robiłam jak schodziłam z brązu do blondu) a nawet dwa - jak nałożę teraz to to co już jaśniejsze zrobi się jeszcze jaśniejsze a to ciemne będzie służyć jako pasemka na blondzie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaczynam wariować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach