Ciastek 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 a my tylko co wrocili :p co do komedii \"to nie tak jak mylisz kotku\" macie racje przereklamowana, nudna jak flaki z olejem, my z R dotrwalismy do polowy filmu ....:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 hej, wlasnie robie bananowca tak jak obiecalam. spod i masa juz sie studza a banany dojrzewaja :-) jutro po obiedzie prosze zaczac ustawiac sie w kolejke po ciacho. co prawda mam duza blaszke ale chetnych tez jest zawsze sporo :-D jesli chodzi o polskie komedie, zwlaszcza te nowsze to po Poranku Kojota i Chlopaki nie placza, dobre polskie kino komediowe sie zakonczylo, przynajmniej moim zdaniem. jedynym wyjatkiem bylo Tylko mnie kochaj, z pierwszym lalusiem RP. Ale ogolnie bylo przjemne a mala Michalina nie do przebicia :-) poza tym ogladalam, a raczej przemeczalam ostatnio Nie klam kochanie i musze powiedziec ze bida z nedza, zero akcji, zero niespodzianek, ckliwe od poczatku do przeslodzonego konca, i non stop powtarzajaca sie mysl przewodnia \"nie klam kochanie\" wypowiadana bardziej lub jeszcze bardziej bezplciowo :-P nie polecam. identyczna opinie mam na temat Dlaczego nie :-P zalosne, kiczowate i latwe do przewidzenia. dziecko w podstawowce wymysliloby lepszy scenariusz :-P z lepszych filmow zagranicznych (nie mylic ze swietnymi produkcjami) ostatnio ogladalam Hitmana. podobal mi sie glownie bohater, agent 47, mniam :-D temat filmu tez niczego sobie, o szkolonym zabojcy. troszeczke a\'la Bourne ale tylko troszeczke. tutaj macie mala probke filmu i bohatera :) jest bardzo podobny do Wentwortha ze skazanego na smierc http://www.youtube.com/watch?v=Uh2fYGssoFI jesli lubicie filmy akcji (i Jeta Li) to polecam War i Danny the dog. dobra lece robic mase bananowa. na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 the best man for a job widze zes obeznana we filmach troszku :) \"nie klam kochanie\"tez lukalam i nie byl super ale ciut lepszy od\"to nie ta. ....\" takie romansidlo :) a co sadzosz o \" twilight \"bo my tu kochamy ten film i naet dalsze czesci,ale ksiazki przeczytalysmy....co niektore oczywiscie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 dzizes jak ja pisze...ech znowu zaczepiam paznokciami o niepotrzebne klawiszze hihi....prosze wiec o wybaczenie i domyslajcie sie se :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 jak to powiedziala bohaterka Lejdis (calkiem niezlej komedii ostatnich paru lat) - -o kurwa, ja pierdole, kurwa mac! zaczelam miksowac mase bananowa i mikser mi sie popsul, szlag by to trafil a jutro kolezanka przyjezdza na 12 shit, shit, shit :-P sasiadka oczywiscie nie ma miksera bo po co, ciast nie piecze :-P cos widze ze meza jutro wysle o 10 rano zeby czatowal pod argosem :-P jesli chodzi o twilight hmmm......, widzialam trailer w kinie nawet 2 razy ale mnie nie zachecil do obejrzenia. moze powinnam przeczytac ksiazke? dobra ale dla wielbicielek mam linka http://www.youtube.com/watch?v=E1oQUMrX0E0&feature=related piosenka ostatnio wciaz chodzi mi po glowie. a teledysk jest dla was :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 taaaaaaaaaaaak lubimy Jeta Li ;) filmy widziałam :) The best a jakiego hipermarketu czynnego 24h nie macie gdzieś w pobliżu? asda ,tesco ? mikser na pewno się znajdzie Ciastek gdzieśta się szlajali ? Martoszka aż tak nieczytelnie nie jest - ja dałam radę przeczytać ;) na dziś pomacham już idę sobie na wygodniejszy fotel dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 a ja dopiero w doma :D:D:D:D:D dzin dybryyy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 ni ma nikogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 no niestety, asda w sobote tylkok do 10 wiec w ciagu 14 minut ktore nam zostaly raczej nie dalibysmy rady dojechac. do tesco za daleko. ale dzieki temu wczoraj wypatrzylam 3 funkcyjny mikser, z trzepaczka, blenderem i szatkownikiem (chyba tak sie to nazywa) no i maz jedzie dzisiaj na sygnale. tak tu sobie zajrzalam moje drogie, zeby podzielic sie z wami artykulem o duzej zawartosci dobrego humoru. w sam raz na niedzielny poranek. wyszperane na onecie (tak, tez jestem w szoku) Absurdalne skargi brytyjskich turystów Oto najbardziej absurdalne skargi złożone przez turystów w biurze podróży po przyjeździe z wakacji. Chociaż trudno w to uwierzyć, wszystkie przypadki naprawdę miały miejsce i zostały zebrane przez operatorów wycieczek – Thomas Cook i ABTA - opisuje elondyn.co.uk. - Plaża była zbyt piaszczysta. - Od sprzedawcy na ulicy za 5 Euro kupiliśmy okulary przeciwsłoneczne firmy „Ray-Ban”. Zostaliśmy oszukani, bo okazało się, że są podrobione. - Nikt nam nie powiedział, że w morzu będą ryby. Dzieci były zaskoczone. - Opalanie topless na plaży powinno być zabronione. Moje wakacje nie udały się, bo mąż całymi dniami oglądał się za innymi, półnagimi kobietami. - Lot z Jamajki do Anglii zajął nam aż dziewięć godzin. Ciekawe, że Amerykanie mogli wrócić do domu już po trzech. - Ja i mój narzeczony zabukowaliśmy pokój z dwoma oddzielnymi łóżkami. Tymczasem otrzymaliśmy jedno podwójne. Pociągam państwa do odpowiedzialności za ciążę, w którą zaszłam, a której by nie było, gdybyśmy otrzymali to, o co prosiliśmy. - Porównałam rozmiar naszego dwupokojowego apartamentu z trzypokojowym, który przydzielili państwo naszym znajomym. Był znacząco mniejszy. - W broszurze napisali państwo: „W hotelu nie ma fryzjerów”. Jesteśmy stażystkami tego zawodu. Czy możemy tam mieszkać? - Było zdecydowanie za dużo Hiszpanów. Recepcjonistka mówiła po hiszpańsku. Jedzenie było hiszpańskie. Za dużo obcokrajowców. - Musieliśmy stać w kolejce na zewnątrz, bez żadnej klimatyzacji. - Państwa obowiązkiem jeszcze przed wyjazdem było przestrzec nas przed głośnymi i niekulturalnymi gośćmi hotelowymi. - Lokalni sprzedawcy są leniwi. Zamykali sklepy po południu. Bardzo często miałam ochotę kupić coś właśnie w trakcie tej ich siesty, która powinna być zabroniona. - W czasie moich wakacji w Goa (Indie), byłam rozczarowana tym, że praktycznie każda restauracja serwuje curry. Nie jadam pikantnych potraw. - Jedna z rezydentek hotelu groziła, że zadzwoni na policję, twierdząc, że została zanknięta na klucz przez personel w pokoju. Tymczasem, okazało się, że omyłkowo wywiesiła kartkę „Nie przeszkadzać!” - Zabukowaliśmy wycieczkę do parku wodnego, ale nikt nam nie powiedział, że mamy ze sobą wziąć kostiumy kąpielowe i ręczniki.\" - Dopiero na miejscu okazało się, że piasek nie jest taki jak na ulotce. Na zdjęciu był żółty, a tak naprawdę jest biały.\" - Zostałam pogryziona przez komara. Nikt z państwa nie powiedział, że mogą kąsić.\" ps. jamajka i komar sa najlepsze moim zdaniem :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 :) oooooo Pestka to się dopiero szlajała do tej godziny ! ;):D hehe dobre , dobre The best :D moje faworyty to laski topless na plaży,wycieczka do parku wodnego bez ręczników i komar hahaha :D a asdę doradzałam bo u nas dopiero w niedzielę o 16tej zamykają tesco chyba też tak (tam akurat rzadziej jestem bo daleko) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 od jutra zaczyna się wstawanie do szkoły a tak fajnie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 bananowca rozdaje na glebokich spodeczkach :-) \\____/\\____/\\____/\\____/\\____/\\____/\\____/\\____/\\____/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 wszystkim:) u mnie znowu piękna pogoda więc nas nosi.....żal w domu siedzieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 za bananowca dziękuję....odchudzam się ;) uśmiałam się z tych skarg :D fakt- może kogoś zaskoczyć to,że komar gryzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 ale sie zapchalam obiadkiem. nawet bananowiec nie wejdzie (spoko, spoko ale tylko przez jakies pol godziny) :D robilam pyszny (jakze by inaczej) sosik pomidorowy ze szpinaczkiem i serkiem mascarpone serwowany z makaronem tagliatelle. maz sprzatnal cala porcje i wyskrobal talerzyk :-) a nie lubi szpinaku i nie je dan bez miesa :-) pomyslalam tak sobie, ze wkleje wam przepis na ta sliwke w czekoladzie o ktorej pisalam wczesniej. wam tez sie nalezy cos z zycia :D http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis29090.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 a ja mam katar .. jakies cholerstwo mnie biere :O Hugo jak tam twoje oko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 szkoda ze ja nie umiem robic , piec ciast .. :O ale jesc za to doskonale :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 no jo czesto zdarza mi sie zasiedziec w gosciach ahhaha , przewaznie jak to sa goscie ktorzy zapraszaja na 18 za piec 18 .. taki spontan hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 nabijam nabijam i co ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 jo jutro znow wstawanie sie zaczyna .. pfffffffffff a tak bylo fajnooooo do 1O pospac czasem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 no i stronka? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 :) Pestka na katar i za stronke Oko wyglada dzis gorzej bo juz pol bialka czerwone:Oniewiem z czego to mam:O ale wyglada strasznie Gardlo i migdaly bola:O Dzieki za bananowca Pestka ja tez piec nie potrafie hihi mam tylko 2 ciasta co mi wychodza Od jutra zaczyna sie wstawanie -oj bedzie ciezko hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 nooo bedzie ciezko ja tylko dzis z lekka pospalam bo nawet wczoraj rano wstac musialam u nas kurde mroz w nocy.....zalamka mowia ze nawet -5 ma byc,mam nadzieje ze nieeee :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 no moze ide wreszcie spac co? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 :) lecznicze rozdaje prosze nie chorowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 the best man for a job a czy ja moge prosic przepis na tego bananowca? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 no i znow sie zaczelo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Ja juz od 5 rano nie spie:Ozlapala mnie kolka nerkowa:( normalnie sie rozsypuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 taaaaaaaa hugo starosc nie radosc :p euforka bylas ze Spajkiem u weta w sobote? ide dzis na sciecie do fryza na 18h ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach