hugolina 0 Napisano Maj 21, 2009 czy ktoras z Was stosowala kiedys plastry z Veet? Bo mam problematen cholerny wosk nie chce mi zejsc z nogi i mam czerwone placki:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 21, 2009 jak nie chce zejść ????????? nie możesz oderwać plastra czy zostaje wosk po jego zerwaniu ? może za słabo rozgrzałaś w rękach zanim przyłożyłaś ? ja resztki wosku ścierałam nawilżanymi chusteczkami - są chyba dołączone do opakowania , ewentualnie chusteczkami nawilżanymi dla niemowląt albo wacikiem nasączonym oliwką zwykłą albo jeszcze mleczkiem do demakijażu aaaaalbo (ostanie już hehe) miałam taki olejek dołączony do pasty cukrowej do depilacji i on też ładnie ścierał a plamy - nie wiem jak wyglądają Twoje ale ja miałam lekko zaczerwienioną skórę po zdzieraniu , ale szybko przechodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 21, 2009 żałuję,że nie widzę Hugoliny w wosku :D ja depilatorem elektrycznym od lat robię,teraz to już bez najmniejszego bólu....ale za pierwszym razem to jedną nogę depilowałam 2 dni!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 ja kiedys uzywalam i tez mi wosk nie chcial zejsc ahahaah wylam gorzej niz co przy odrywaniu :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OiK2Cs1Ww-E&feature=related no wlasnie goraca prosba .. posluchajcie do konca ale bez dzieci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 zastanawiam sie komu puscic ta pioseneczke :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 21, 2009 hahahahaha w sam raz na weekend ? piosenka :D:D:D:D:D ;) Hugo żyjesz ???!!!!! ja sobie w końcu muszę zainwestować w depilator - plastry i pasta cukrowa to za dużo babrania , na krem mam uczulenie (nagle ! używałam przez kilka lat veet i nic mi nie było a potem sru! nogi prawie że w strupach :o ), maszynką za często trzeba a włosów mam tyle i takie jasne że depilatorem to chyba w 5 minut obrobię całe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 21, 2009 a jeśli chodzi o depilację przez kilka dni - moja znajoma kiedyś opowiadała jak sobie depilowała linię bikini pęcetą ! a że dość gęsty zarost ma to się tak skubała przez 3 dni ale się wyskubała ! :D:D:D:D zapomniałam tylko na jaki czas jej wystarczyło zanim zaczęły odrastać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 ja kremem depiluje :) co nieco hihihi a nogi depilatorem albo normalnie maszynka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 ja kiedys pod pacha probowalam wyrwac to az mi lzy nosem pociekly hahahaa .. wole krem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 21, 2009 a my bylismy w japonskiej restauracji :p ze znajomymi,kurde dobre zarcie bylo,jadlam zupe z bambusa i roznosci inne,a stary zamiast deseru machnal sobie sake kilka kielonkow ;-),mowi ze tak smakuje jak bimber heheheh (nie probowalam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 21, 2009 nieeeeeeeeee plastrami to ja tylko nogi :P raz próbowałam bikini to przy pierwszym pociągnięciu słychać było przeciągłe kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaaaaaaa następnego pociągnięcia nie było :P:D Ciastek no bo to je bimber ;) ślinianki mi pracują właśnie intensywnie :P bym sobie wciągnęła coś orientalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 21, 2009 no heheh,podawany na cieplo (ble),myslalam ze go sieknie po tych paru kielonkach,ale gdzie tam ;-) a ja jadlam krewetki w jakims sosie,miesko z orzechami nerkowca (tak to chyba sie zwie)i jeszcze inne tam jakies zarlo,ale smaczne bylo,wlasciciel to znajomy naszych znajomych postawil w gratisie jakies wino francuskie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 21, 2009 Zyje:D probowalam wszystkiego i pomogl zmywacz do paznokci hihi Maszynke elektryczna tez mam ale chcialam sprobowac z plastrami hihi no i mam:P Ale dzieki za rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 21, 2009 Ciaaaaaasteeeeeeeek zafaflutam zaraz klawiaturę :P jeszcze o krewetkach wspomniała nooooooooo Hugo dżizas ! to co to był za wosk ??!! nie podrażniłaś skóry tym zmywaczem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 wam tyz zdechlo gygy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 21, 2009 no zdechło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 ja sie wlasnie potraktowalam depilatorem .. nie bylo mnie slychac??? hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 moda dzis na golenie?? kto jeszcze :D dzis wieczorem ma zadzwonic ta klezanka czy przyjedzie .. bo miala jednak jakie watpliwosci hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 a Martoszke gdzie wcielo???? euforka tez przepadla :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 21, 2009 no chyba moda hahaha - ja do południa też zrzucałam niepotrzebne owłosienie :D oooooooo wątpliwości jednak jakieś? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 no pod pretekstem ze jednk moze my przyjedziemy haahhaahahha . no nie chce jej sie pociagiem pyrkac :D eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 21, 2009 dzięki :) hehe no to niech się nie pyrka :P a Wy pewnie nieprędko będziecie mieć czas żeby zapyrkać do niej ? hyhyhy :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hcs7Dv2vT90&feature=related fajna skladanka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 a ciastek nie jedzie nad morze?? aaaa ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 21, 2009 no spoko muzik :) kuuuuuuurde miało dziś padać a pogoda ładna cały dzień zła jestem bo jakieś pranie by mi wyschło na dworze ale straszyło ciemnymi chmurami trochę to nie wieszałąm ale sprawdziłam prognozę pogody i ma być ładnie na najbliższe dni ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ZECEOF2t8RA&feature=related i ta fajnaaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 21, 2009 no i u nas niby tez ma byc ladne :) mam nadziejee n nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 21, 2009 nie wybiera sie na razie nigdzie, jutro do roboty trza i stary pracuje tez poza tym moze w week-end zgwalce go zeby pochlaniacz zamontowal w kuchni jakos,bo dzis nasz \"propieter\" przyniosl,a ciezko bedzie go zamontowac bo trzeba rure na zewnatrz gdzies wywalac,a no w sobote tez mala do szkoly bo 3x pod rzad nie byla a w niedziele tez starego nie wyciagne ni chu chu bo co....Formula1,zawsze cos mu kuzwa nie teges ;-) kuffa moze i ja pojdu i sie oskalpuje -ale nie na nogach bo mam tam 3 na krzyz :D:D psmoze co i wpadnie wieczorem :p;-)...aaaaapsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 21, 2009 Eternity Ciastek na zdrowkohehe jak w weekend znikniesz znaczy sie malza gwalcisz hihi Eternity no wosn z Veet byl hihi niewiem moze niewlasciwie zastosowalam:Pbo pierwszy raz w zyciu robilam i to pol jednej nogi hihi Moje gg tez zdechlo:P Pestka moze uda mi sie w sobote do Oostende wyskoczyc hihi to moze sie jakos wreszcie zobaczymy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach