euforka 0 Napisano Maj 24, 2009 foty swietne :) ja tez chce nad morze! :D ale pewnie niepredko pojade.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 24, 2009 a tak w ogole to dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 24, 2009 u nas pikne slonko i w miare cieplo trza cos wykabinowac i tez wybyc z domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 24, 2009 jo ona i troche solarka ale i slonce , ja mam ramiona zjarane na amen i nogi ledwo spalam boliiiiiiii no ciastek jo brygada haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 24, 2009 aa no i ryyjj .. a najbardziej nosss hahaahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 24, 2009 Pestka samruj sie czyms mocno nawilzajacym powinno choc troche pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 24, 2009 smaruj sie oczywiscie mialo byc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 24, 2009 jo smaruje sie .. normalnie jakby mnie to kijem oblozyl buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 24, 2009 :) piknie piknie piknie !!!! słońce daje na całego ,cieplutko ! ale co z tego jak stary dziś w pracy ? :o hehe a ja oglądając zdjęcia od Pestki nie wiedziałam że to był wypad z takimi przygodami ! dobrze że się nic nie stało ! i smaruj ,smaruj :) Ciastek gratulacje dla córy ! wreszcie się naumiała ! a pamiętam jak opisywałaś niedawno jej łzy i wściekanie się że nie wychodzi i do lekarza marsz!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 24, 2009 u mnie lekarz do ostatecznosc :p dzis lepiej sie czuje,przynajmniej mnie nie mdli i nie slabo,tabletka dzialac przestalo, za to cala noc przespalam jak nigdy (jak na chaju hehe)dzis zarabista pogoda,mala oczywiscie tylko oko rano otworzyla i \"kiedy idziemy na rower\" :D,ale rano skoczylismy na brokant,jest swieto ulicy niedaleko nas ulica zamknieta i kazdy co ma wystawia na stargan i sprzedaje ,pelno zarcia oprocz tego karuzela dla dzieciakow,musze wam powiedziec ze znalazlam torebke skorzana kolor czerwony heheheh i w takim stanie ze szok ,kupilam a co :p,no a potem na rowerze bylismy na wielkim placu juz sie skrecac nauczyl gargamel,teraz rzecz jasna Formula1 :ptrzeba obejrzec nie ;-),a potem znow na rower :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 24, 2009 Ale dzisiaj upal :P 30 stopni-posiedzialam troche na ogrodzie i czarna jestem hihi glowa az boli tak grzeje,fotki swietne juz odp:) Ciastek hihi masz teraz przymusowy trening;) Ja tez wyybieram sie na rower ale pod wieczor jak juz taka klara nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 24, 2009 ja mialam bluzke z dekoltem i tez mam opalony przod i tyl :p, jutro ma byc 28st ale juz we wtorek 18 i chmury deszczowe ,wiec korzystac laski ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 24, 2009 Bylismy nad kanalem-zawsze jak jest cieplo jzedza na nartach wodnych:D Mialam propozycje od kumpla -chcial mnie nauczyc hihi ale ja do takiej syfiastej wody nie wejde:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 24, 2009 W domu mam saune:P wszystkie okna pootwieralam i nawet przeciagu niema ! Chyba dzis bede na ogrodzie spac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 24, 2009 Hugo mala juz zdrowa? :D ciastek no ja narazie dzieki niech mi cialloo ochlonie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 24, 2009 Temp niema jeszcze kaszle i boli ja gardlo ale ja jutro do szkoly puszcze Spalilam sobie nosa :P i mam czerwonego hihi Bede z Mindy bidna hihi dzis anderlecht gra o puchar i wyglada na to ze dostana w dupe:P uszy nam zwiedna od lamentu hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 24, 2009 a u mnie dzis zuzel byl i wygralismy :D hihi a jezdzili z gorzowem wiec musieli wygrac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 24, 2009 wlasnie zamowilam sobie nowy telefon :) i przedluzylam umowe na kolejne 2 lata :o ale co tam.. szybko zleci :) ciekawe jaka pogoda u nas bedzie, dzis cieplo ale bez upalow mam nadzieje, ze jutro bedzie ladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 24, 2009 spadam na spacerek ze spajkiem pozniej wanna i do lozka koniec leniuchowania, jutro znowu do roboty dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 24, 2009 Euforka a jaki telefon zamowilas? na zuzel to moja kolezanka z ogolniaka zawsze jezdzila:) Plecy mnie tez pieka:P pewnie sie doprawilam na rowerze bo gole plecy mialam-oby tylko skora nie schodzila hihi Zostalo 15 minut do konca meczu-oj bedzie dramat w domu hihi niema szans by strzelili 3 gole:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 24, 2009 Tfu co ja pisze to juz ostatnie sekundy meczu hihi Mindy podajmy sobie recewyrazy wspolczucia ! Wlasnie co sie dzieje z Mindy?????????? Zapomniala juz o nas? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 24, 2009 Hugo mnie podobno też słońce złapało ;) 23 w cieniu , malusi wiaterek , lenistwo w ogródku w tej chwili zaglądałam na termometr i jeszcze jest 16 stopni ale za to jutro według prognoz ma być urwanie chmury :o coś mnie nosi ... napierdoliłabym chyba z chęcią komuś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 25, 2009 mnie tez ponioslo wczoraj z lekka .. haha dosyc cieploty :D a Mindy mowilam jak sie wygramoli ze swoich spraw to moze sie pojawi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 25, 2009 ja sobie poprasowalam, stary tez w domu,zmienili im godz pracy jedzie na 10.30 do 18h caly ten tydzien :p goraco jak nie wiem ufffffffffffffffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 25, 2009 :) Eternity dzieki A ja dzis zaspalam :D hihi Obudzilam sie przed 7 i zamknelam na chwile oczy hihih i zerwalam sie o 8 rano hahahaaha Dzis ma byc upal:D pranie juz w pralce lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 25, 2009 na dworze juz jest 22 stopnie hihi a w domu mam 25:P sauna ugotuje sie dzisiaj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 25, 2009 wszystkim to ja was pobiję - u mnie teraz 30 stopni,słońce ale takie przymglone ale takie tez opala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 25, 2009 :) nosi mnie dalej :P za oknem ciepło ale już zaczyna się podejrzanie chmurzyć może jednak się ten deszcz rozmyśli .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 25, 2009 dzien dobry :) a i u mnie sloneczko pieknie swieci :) tel wybralam sobie taki http://www.getpcmemory.com/pics/sony-ericsson-g502-photo.jpg SE g502 na nic innego w rozsadnej cenie nie moglam liczyc :) ale ten wydaje sie tez niezly Wzielam sobie abo za 24,40brutto - to taki pakiet wartosciowy do wykorzystania, nie ma minut a sa zlotowki moge zapisac 10nr wew sieci i za minute bede placic 1gr :) a ze dzwonie w 95% tylko na stale nr to powinno mi wystarczyc :D za te numery miesiecznie nic nie place aa i jeszcze dostane przez 2 lata co miesiac 40 min wiec jest git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 25, 2009 na jutro jestem umowiona z kobieta od 3 filaru looo matko jak ja to przezyje :o nie moglam odmowic.... wiec wyslucham grzecznie i podziekuje bo mnie to nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach