pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 z rozmow gg :D:D:D cze z kad jestes???? poklikamy? jestes tam??? haloooooo!!!!!!!!11 ? co tak wolno?????? bo nie widzi mi sie dostosowywanie do twojego indywidualnego trybu intelektualnego do czego????? nie qmam cie koles I wlasnie dlatego mi sie nie widzi niekcesz zebym sqmala o co ci cohdzi?????/ powiedz mi, czy rodzice cie kochaja ? TAK no to jednak masz jakis pozytywny akcent w zyciu masz dziewczyne?????? NIE MAM A KCESH NIOM BYC????????????????????? wreszcie mowish po lucku wiesz, jak tak z toba tu "rozmawiam" to mnie nachodzi pewna mysl mam ochote poprzegryzac kable od internetu wszystkim uzytkownikom ponizej 12 roku zycia JA MAM 14 LAT!!!!!!! to podniose limit do 16 A TY ILE MASH LATEK????????// za 3 dni stuknie mi 10 dzieciak jestes nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 co ty ten tegez??? hahahahaha napalila sie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 8, 2009 hehehehe pestka niezle tera ja bym gdzies poszla na jakie balety,sluchajac ten Sopot Festiwal ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 uuu ale nicki usunelo ^przed rozmowcami kuwaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 8, 2009 taaaaaaaaaaaaaa,jak szczerbata na suchary ;), jak czlek chce troche posiedziec w sobote to ten kurwa w kimono wali,a w tygodniu to siedzi do 23h a ja spac ide,co za pierun a z reszta,moj ostatnio poiwedzial ze "udziela"sie tylko w nieparzyste weekendy a ten parzysty wiec i tak nici hehehe ;-) za tydzien tez nici bo @ wiec wez czleku i sie napal :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 ciastek to rusz dupaka , my z Mindy zwarte i gotowe :D nastepnym razem w wiekszym gronie gdzies wyskoczymy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 cześć Smile cze znamy sie? no jeszcze nie, ale zagadałem do Ciebie celem stricte ekonomicznym :-] ?? znaczy chodzi o kasę ... no? ustalmy fakty.... jesteś pełnoletnia? tak mam 21 lat ok. to teraz tak...czy chciałabyś w miły i przyjemny sposób zarobić 1000 złotych? Wink a jak? słyszałaś może o tzw "Becikowym"? ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 8, 2009 wiec trojka z Sopotu to: Inna z Rumunii (chyba) Katherine (Belgia) i jakas tam co zaspiewala piosenke Methalici Unforgiven (nawet fajnie),ciekawe kto wygra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 nie cpam wiecej ?? Wczoraj jak poszedlem na ten melanzyk to zjedlem 3 kolka i ludzie mi zaczeli wkrecac ze mnie nie ma i biegalem szukajac siebie przez cale osiedle az w koncu zobaczylem sie w lusterku samochodowym i nie wiedzialem jak stamtad wyjsc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 mam pytanko dawaj przemooo zna sie ktos na telewizorach? hmmm, a co? LCD to dobra firma czy byle co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 8, 2009 taaa rusz due, Mindy do mnie sie nie odzywa,choc po opisie z jej gg widzialam ze byla w Bxl,ja narzucac sie tez nie bede, poz atym do Was daleko,a zreszta rok szkolny sie zaczyna wiec dzieciak w domu bedzie,ni mo jak nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 8, 2009 teraz Piasek pieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 odchudzam się lol... z czego ? zatem nawet jakbym miała Ci zrobić laskę to nie moge połkyac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 8, 2009 dobra idu przewroce na bok drugi starego bo mi tu chrapie menda jedna :p milej nocki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 8, 2009 heheheheeh zboku, a zdaje sie ze d protein sie chyba chudnie nie :p hehehehe idu bo mnie zaraz glupawka zlapie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 dzwonek do drzwi poszedlem otworzyc otwieram a tu qtwa w foteliku przed drzwiami jakies dziecko - spi myslalem sobie: ku*wa ktos bachora podzucil sercer mnie w gardle stanelo nie wiedzialem co robic i wogole a tu jakis koles wyskakuje i mowi dzien dobry znajomy moich starych no myslalem ze mu jebne jeszcze mi sie lapy trzesa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 8, 2009 hehe Pestka dobre:D jo belgijka dostala sie do pierwszej trojki hihi ja sie szykuje na beach party:D Ciastek mnie Mindy tez olala ! pisalam do niej kilka razy ale odp nie dostalam-wiec nie jestes sama hehe Ciastek wloz pikna bielizne i budz ksiecia;) powiedz ze teraz nie parzysty wypada;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 heheh oj ciastek Mindy ma swoje problemy i wyladowuje je narazie na mnie buehehe , poza tym ja nie wiem czy ty sie odzywa czy ona czy obie nie , byla w BXL no to byla kazdy gdzies bywa i sie nie odwiedza :P rok szkoly hahaha , jeszcze wakacjeeeeeeeeeeeeeeeee .. no ale co ja tu bede mowic :) daleko daleko daleko , ten tekst mnie tak wkurza ze ja pierdole , tak wlasnie moja EX przyjaciolka mowila przez 3 lata , wiecznie jej daleko bylo godzina jazdy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 Mindy nie olewa , ma powody , nie pisze bo co bedzie pisac??? na kafe tez nie pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 8, 2009 ale do Ciebie pisze ..wiec...z reszta nie wnikajmy w czyjes problemy,kazdy ma swoje,jeden wieksze drugi mnijesze,mowisz takie gadanie,ja dzieciaka nie zostawie i nie wybiore sie do Ciebie na dysko,nawet pociagiem,a moj na pewno by w chacie nie sziedzial z dzieciakiem a ja na dysku sie bawila,jedynie razem,,,,,, wygrala Belgijska yes yes yes...................:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 no to byl babski wypad , i mysle ze oddzielne wychodzenie tez sie nalezy od czasu do czasu , ja dziecka od cycka tez nie odstawialam :) poradzi se stary moj bez problemu no ale jak chcee , ja nie namawiam i nie decyduje za ciebie przeciez , zreszta malej nie macie teraz w domu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 8, 2009 no teraz nie,ale moj ma robote w weekendy,a pozatym za 2 tyg jedziemy,wiec tez nie chce rozwalic kasy bo nie stac mnie na wyjazdy do PL 2 razy w ciagu wakacji,takie mundre wpadnijce do mnie heheheheh ta sama droga :p dobra ide spac,nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 8, 2009 oojj ciastek sie nie nerwuj hehheeh . mi tam szkoda siedziec w chalupie i tak stara dupa juz jestem hihhi odytchnac czasem trza od wszystkiego , i wcale na to kasy nie trzeba duuuzoooo :) a wczoraj sobie sprobowalam mojito :D pycha , chyba to bedzie moj przedni drinolek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 9, 2009 witam w klubie tych co maja @ :p ale sobie pospalam,obudzilam sie ok 7 (i dobrze bo bym plywala )potem sie kimnelam jeszcze ;-) pestka to chodzi o mochito (pisze jak sie czyta)????z czego ten drink my ostatnio w sklepie kupilismy Gancje,pije sie z sokiem pomaranczowym,slabe to,ot tak tylko przeplukac gardlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Sierpień 9, 2009 jade nad morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 9, 2009 mojito czyta sie mohito :P to mieta , limonka , kruszony lud rum bakardi i deko wody , ale rewelacja :D chyba sama zaczne robic , jak znajde miete i kruszarke do lodu hahaha ale pewnie i tak trza umiec nalac wszystkiego tyle zeby smalowalo dobrze http://pl.wikipedia.org/wiki/Mojito --tu chyba lepiej napisane http://www.e-drinks.com.pl/drinki/rum/MOJITO.htm i tu czego ile :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 9, 2009 :) Pestkaza stronke hihi Ja juz pare razy pilam mojito i tez mi smakuje:) Na beach party bylo super byly 4 namioty-w kazdym inny rodzaj muzyki-najkrocej bylam tam gdzie grali jump:Pbo wysiadlam po 10 minutach hihi bylo Lesgo na zywo,wyskakalam sie jak nastolatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 9, 2009 a ja chyba na starosc sentymentalna sie robie, ogladamy wlasnie Sopot,dzis Budka Suflera, normalnie powiedzialam staremu ze za rok na wakacje walimy na Sopot,tak mi sie chce na zywo jakis polski koncert ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Sierpień 10, 2009 {czesc] a co tu taka cisza :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach