eternity1302 0 Napisano Luty 16, 2010 Pepunia jakie amerykanske życzenia ;) Pestka dobrze czytać że już lepiej :) Euforka z aligatora też rżałam na głos :P nie wiem czemu bo były inne śmieszniejsze może :D a chcieć jasne że można ! ja na razie pstryknęłam kilka fotek tak na szybko bez wgłębiania się w ustawienia z obiektywem minolty(w zestawie był z body) , tamrona jeszcze w ręce nie miałam a już obmyślam co jeszcze by mi się do niego przydało :D lampy to ze dwie przynajmniej ;):P czekam aż se stary do pracy pojedzie i zabawkę zwolni hehe Izunia foty prosimy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 16, 2010 aaaaaa i stronkowe proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2010 Pudelko wszystkiego naj naj najlepszego!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2010 Eternity no wlasnie a ja tego aligatora zobaczylam pozno w nocy, wszyscy juz spali a ja rzalam na glos i nie moglam sie uspokoic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2010 czy ktyoras z was BE :P zbiera gogo's dla dzieciakow?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2010 taaa lepiej ale wzielam antybiotyk i sie zas czuje jak na karuzeli heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2010 a gdzie Hugo wcielo i Martoszke??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 16, 2010 Pestka na spidzie ;) noooo ale po takiej dawce ... posłałam Wam linka do albumu z próbkami fotek całkiem ładnie robi tylko w domu małe pole do popisu trzeba w plener albo zaraz mnie wena dopadnie na rozkrajanie różnych rzeczy i robienia fotek wnętrzności :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 16, 2010 i właśnie , gdzie wcięło koleżanki ? ja mam wyłączność na takie znikanie :P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 16, 2010 pudelko niech zyje zyje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 16, 2010 ja się swoimi fotkami chwalić nie będę....to foty z wystawy robione na hali źle oświetlonej,więc jakościowo raczej takie sobie Eternity twoje foty bardzo fajne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2010 wpadlam zlozyc zyczenia spoznione dla Eternity i aktualne dla Pudelka-sto lat i spelnienia marzenwreczam zdrowotne dla Pestki niemam czasu ani Was poczytac ani popisac:(mam zapierdziel w pracy i tysiac innych spraw na glowie! chodze niewyspana i zestresowana:Pjak sie troche tempo zwolni to sie odezwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 16, 2010 hugo no stress bejbe :p pepunia kotecki zajebiste,ja kociara jestem fajne masz koty,ja ostatnio siostry pytalam jak ta nasza menda na wiosce sobie radzi,wiec upatrzyla sobie tylko moja mame i z nia gada ;-),upolowala mysz i szczura (ta boidupa) wychodzi na dwor,a najlepsze jest to ze ma swoje ulubione miejsce (na fotelu przy piecu) a jak weekend to moj brat je okupuje wiec ta lazi i miauczy tak dlugo az temu znudzi sie jej sluchac i wyjdzie z chaty,a wtedy ta siedzi i dupe grzeje :D:D,ciekawa jestem czy kociaki miec bedzie...... eternity widac ze aparat niezly bo i super foty,spodobaly mi sie Twoje swieczniki ;-) i jakie kwiaty pikne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Luty 16, 2010 eternity ale ten bukiet róż zajebisice !!!najbardziej mi sie podoba:) takie te kolory nasycone super!! trza byloby kasioke odkladac na takie cudenko,boja maniaczka robienia zdjec :P pestka no moje dziecko nietety nie bo on juz na etapie zbierania nr tel do kolezanek hihi:P hugolincia no nareszcie dalas jakis znak ;)ino troszku zwolnij kochana bo stres to najgorsze gowno co niszczy czlowieka .......... ciastek no zobacz jak temu kociakowi dobrze ma jak w raju:D a my wrocili z zakupow -zapuscilismy sie dzis do aachen,szkoda tylko ze trzeba 40min tam jechac,ale warto:)zakupilam kociej mamie roznosci co by miala tlusciutkie mlesio dla kociaczkow:P a najlepiej ze wchodzimy do chaty a kociakow w koszyku nima:O zem sie wystraszyla bo ta se siedziala na srodku salonu jak gdyby nigdy nic,wiec szukam je a ona je pozanosila na sofe pod poduchy na ktorych jeszcze byl koc i tam je zamelinowala,a one se smacznie spaly bo im tam cieplo bylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 16, 2010 pepunia ja też chcę twoje kociaczki zobaczyć!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Luty 16, 2010 Izunia poslalam ci fotki,niemasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Luty 16, 2010 niewiem izunia czy mam twoj dobry email sprawdz czy sa zdjecia,a jak nie to musisz mi podac twoj prawidlowy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pestrka-4 Napisano Luty 17, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 17, 2010 ulalaaaa wyszlam pomaranczowa hehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2010 wszystkim :) doszły fotki koteczków,słodziutkie są!dzięki! pół godziny dzwoni moja komórka,patrzę numer zastrzeżony,odbieram i słyszę,że w sprawie psa ......myślę o jakie psa do mnie obcy ludzie dzwonią????? dopiero po chwili załapałam,że w ogłoszeniach o adopcji suni jest kontakt na mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 17, 2010 hej hej wsdzystkiego nja tym ktorzy ostatnio mialy urodziny i swietowaly ja ostatnio jakas nijaka ale juz sie poprawie i bede czesciej zagladac poslalam wam cos na maila tobie pestka na gygy juz wyslalam to nie bede doopy juz zawracac hihi dobrze pestka ze juz ci lepiej z tym zebem bol zeba czasem gorszy jak porod...daje w kosc dluuuuugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 17, 2010 ja tez zachwycam sie pieknymi koteckami sa przesliczne Izunia gratulejszyn ...masz prawdziwe mistrzynie a sedzia fajnie skomentowal odnosnie "najlepszej suki" hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2010 Hugo dzięki :) i zwolnij kobieto !!! Martoszka dzięki :) i uszy do góry ! zaraz zima się skończy i humor będzie lepszy ;) Ciastek na wsi wszystkim dobrze jak widać , nawet kotom ;) Pepunia dobrze żeście znaleźli kotki zanim się kto rozsiadł na sofie Izunia skleroza nie boli ;)może nachodić się nie musiałaś ale telefon się nadzwonił :D dzięks :) fajnie że się Wam fotecki podobają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Luty 17, 2010 Pudelko, spoznione ale prosto z serducha, niech ci zycie przyniesie tylko to czego chcesz Ty pewnie jeszcze na nartach szalejesz, szczesciaro :) U nas zoladkowa, wczoraj dziewczyny wymiotowaly na przemian, dzisiaj Duza juz tylko goraczuje, a Mala, no zobaczymy ..... :o zabiegana jestem wiec sie zegnam do kiedystam i po dla kazdej z osobna i po kolei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2010 a u nas zimno znów szron na dachu od garażu i zapowiadają opady śniegu :O w niektórych miejscach już jest biało choojnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2010 Dea lecznicze ziółko dla Was ! zdrowiejcie szybciutko ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2010 ja mam dzisiaj słonko,temp tak z 1 na plusie więc pomalutku ten śnieg zaczyna się topić ulice przejezdne,chodniki zależy które,bo przecież jeszcze stoja zlodowaciałe chałdy odgarnietego śniegu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 17, 2010 u mnie tez na plusie, nawet deszcz pokropil :p ja juz po pracy,mala dzis sama w domu byla 1,5h,bo z R sie wymienilismy on do pracy na 10 a ja o 11 wrocilam do domu a dzis rano mielismy niespodziewanego goscia :D,wstaje i mowie do R cos miauczy za oknem,ale myslelismy ze to kot patafiana z 3 pietra,on juz tu nie mieszka ale kot non stop siedzi, ale podnosze firanke a tam inna kicia,pod oknami nam miauczala opierala sie na szybe zeby ja wpuscic,pomylila okna hehehe,przytworzylam troche okno i mowie do niej zeby do swego domu wracala :D (odbija mi z kotami gadam) i chyba poczula ze to nie zapach jej domu i poszla sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 17, 2010 stawiam kawusie,jak ktora chetna ,rano nie zdazylam dopic przed praca ;-) I_I> I_I> I_I> I_I> I_I> I_I> I_I> I_I> wiecie co zastanawiam sie nad kolorem jednej ze scian w salonie, albo zielen,albo braz ciemny,a ostatnio pomarancz mi sie spodobal,co Wy radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 17, 2010 uu ciastek to zalezy co bedzie stalo na tej scianie , kolor mebli i czy duzy salon czy maly :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach