hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 hhhh bandytyjedza posty i nawet nicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 dwa prania tez zdazylam dzis zrobic i naprawde nie mam co juz robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 u mnie o 12 byl komplet a teraz sie rozproszylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 a nie bede sobie na sile zajecia szukac bo moge ustac w polowie i jeszcze wyjdzie na opak - balaganu narobie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 oddawac moj wpis!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 w tym tygodniu u mnie komplet dopiero sie robi o 15:30 maz na rano do 14stej a dzieci koncza o 15stej i 15:20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 w sumie mam jeszcze jedno prasowanie-ale znow ucze je cierpliwosci:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 no ten komplet to byl na chwile bo tak normalnie to o 16 jestesmy w komplecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 Eternity usnelas na desce??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 26, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 ooooooooo wpuscilo !!! Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 Eternity to sie mi podlozylas:Dlap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 lap za stronke :) a deski jeszcze dzis nie widzialam nawet zlozonej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 a moja czeka na posterunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 26, 2007 hugolina za stronkę domyślam się,że mowa o desce do prasowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 tak Izunia , do prasowania chociaz jak sie Hugolina pytala czy zasnelam to akurat moglabym powiedziec o innej ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 26, 2007 to jak któraś się już rozkręci z tym prasowaniem to ja mogę i swoje podrzucić? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 hahahhaah Hugolina podobno juz dzis prasowala a ja moze do konca dnia sie rozbujam i trafie na deske :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 26, 2007 znaczy się już sie raz dziś spóźniłam z podrzucaniem......ale jest nadzieja,że do ciebie jeszcze uda mi się coś przemycić ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 no raz juz prasowalam ale jeszcze jedno czeka:P Izunia podobno u Ciebie bialo dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 hehehhe no to ja dzis poczekam z prasowaniem az Hugolina zacznie to Izunia nie podrzuci mi swojego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 26, 2007 coś się sypie z nieba.....ale sie topi :) pies znowu wyglada jak mokra szmata.....jak tak dalej pójdzie to po każdym spacerze bede suszarką ją suszyć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 no niewiem heheh:Pbo ja go cierpliwosci ucze:Di sprawdzam wytrzymalosc:D chyba kawke musze zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 no ja mam juz nastepna bo umieram :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 26, 2007 a ja za leniwa by kawe zrobic:Omam redbulla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 26, 2007 bull zimny....też ide po kawę.....dziś ciśnienie u mnie 994 hPa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 26, 2007 u mnie tez nisko z cisnieniem :o musze wymyslec co innego niz kawa bo nastepna to juz mi nawet smakowac nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 26, 2007 jak mnie ktos wnerwi to mi się też ciśnienie podnosi ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach