eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 dzieks Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 hahahhahahaha ja tak robilam sos do gulaszu na mieso i cebulke dodawalam sos pieczeniowy ciemny , do tego lyzka musztardy i sosik palce lizac :D a ze z torebki ? phi , nikt nie widzial :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 hehe ja do gulaszu zawsze daje fix do gulaszu z torebki a tu sie zachwycaja jak ja robie taki pyszny sos:D a ja ze to tajemnica;) z pl hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 {cześć]:D a wy furt o jedzeniu!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Eternity za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 dzieki Izunia :) a o jedzeniu to Hugolina zaczela ! oooo pokaze palcem :P a my tylko kontynuujemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 u mnie leży w lodówce karkówka w marynacie.....ale to nie ja jestem mistrzem grilla ;) więc moja robota to tylko zrobienie frytek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 no cos mi sie wydaje ze na kolacje dzis u mnie beda frytki :D juz mi slinka cieknie na mysl o takich chrupiacych z majonezem i keczupem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 albo takie pieczone ziemniaczki......też chrupiące :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 no albo ziemniaczki czesto takie robie zamiast z wody ale jak bedziemy na zakupach to ja wole kupic mrozone gotowe frytki bo wtedy tylko na blaszke wyspypie ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 ale te ziemniaczki to ja gotowe mrożone kupuję....właśnie jak frytki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 hahaha no patrz jaka ja zakrecona !:D u nas przeciez tez sa !!!! :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 zakręcona jak słoik twist ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 teraz o frytkach piszecie-ech jezyk mi ucieknie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 hihi widzisz furore mozna nim robic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 zakrecona jak ruski termos :D albo jak baranie rogi :P wiecej okreslen nie znam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 kurde ide sobie ten ryz postawic , niech sie gotuje zglodnialam juz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 litosci, ja taaaaka glodna a wy o smakosciach .... eternity za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 ok, dwunasta! Lunch time!!!!! :D:D:D:D ide sobe kupic wielkiego pieczonego ziemniaka, ale nie wiem jeszcze z czym .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Dea! i smacznego!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Dea smacznego ziemniaka :) moj ryz juz sie gotuje z ziolami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 i dziekuje za ziolko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 i stukne sobie jeszcze raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 i pukne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 i stronke grzmotne jak czajnik jakis nie wpadnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 hehe czajniku masz Deai smacznego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 to ja myslalam ze Ty poszlas ten temat czytac a Ty tu na stronke polowalas hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 dzwonil tel a ja az podskoczylam:Pech jestem boi doooopa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 podczytuje sobie po kilka postow a potem wpadam na inne topiki zajrzec co slychac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach