hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek glodna jestem to zrym:D Euforka nie doczytalas bo nie napisalam hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja tez bym cos zjadla.. jakies orzeszki :P:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 dla dziewczynki kupilam taki zestaw do robienia samemu koralikow i wisiorkow-duze pudlo a dzieci patrza na wielkosc hihi i do tego taki szablon do robienia i projektowania mody a dla chlopca kupilam samochody na torze sterowane-niewiem czy beda sie cieszyc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 nom nie doczytalam bo jeszcze czytac nie skonczylam :D hihih to co kupilas?? Ciastek zaraz psrykam fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 hugo wlasnie co kupilas euforka to ja nie wiem no jak ci pomoc zebys otworzyla TE cos :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugo to najpierw biegasz a potem jesz ? trza było przed to byś spaliła od razu ! chyba że inaczej zamierzasz ;) Euforka to zachowaj na dysk i odtwórz jakimś playerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 kiedy ta strona bladz sie skonczy hugo i git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja tyz chce fote:D a orzeszki solone to jadlam wczesniej jak kawe pilam :Pi sie smiali ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 psrykam hehe pstrykam mialo byc :D Hugo to super prezenty!!! ja bym sie cieszyla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 ta eternity pewnie zamierza doprawic ten swoj materac, dlatego wchlania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek no wlasnie jak pobiegalam to zglodnialam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugolina no fajne prezenty ! z tym sterowaniem chłopiec sobie powinien poradzić a jakby co to tatuś pomoże - tatusiowie też lubią takie zabawki ;) mój się właśnie oglądał ostatnio na półce w sklepie za jakimś rajdowym na radio ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 hugo najpierw ganiala za chlopem a teraz idzie sie nawpieprzac! toz to odwrotnie trza hugo! no chyba ze jeszcze bedziecie materac dalej testowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforka foć koniecznie,czekamy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja to sie zawsze boje zeby sie prezenty nie zdublowaly bo wtedy to zadna frajda dla dziecka-ech zobacze w niedziele hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek no skończyła się:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 spoko spoko najpierw te COŚ musze zobaczyc bo mi spokoju nie daje :P moze przez IE uda sie otworzyc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 a moj sie za zabawkowym traktorem rozgladam bo on nie doszly wiesniak jest:P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 oj eternity, to juz dawno bylo buaahaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 ooooooooo to właśnie najgorsza zmora co kupić żeby nie powtórzyć - albo ktoś przyniesie też albo w domu już ma zwłaszcza dla takich kolegów ze szkoły trudno jak się na codzień nie bywa i nie widzi mniej więcej ja czasami się pytałam mam z czego dziecko by się cieszyło bo zainteresowań nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforcia...uwazaj co ci skrzynki nie rozwali! taaaaaaaaaaki kaliber! z czarnej skorki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 ugo kup mu jakiego Ursusa :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 materac juz mam 2 tyg wiec przetestowany:P a teraz to czekam az Euforka przyjedzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 otwiera sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek ja opóźniona bo mi zamula :o:P właśnie mi się przypomniało że Ania się nie pokazała :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek poczekam az urodziny bedzie mial hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 o ja pierdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 no skorka czarna, ale ciekawe czy natural :D euforka uwazaj coby lufa z ekranu kompa nie wyskoczyla :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 nie dziwie sie, ze opera nie chciala otworzyc toz to TAKIE DUZE :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahahhaa Euforka komentarz adekwatny :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach