Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed natarczywością

nie łrze tylko się ukrywa

Polecane posty

Gość przed natarczywością

świata. Misiek ogólnie nie łrze. Znaczy się zrozumiałe, że ukrywa się przed natarczywością świata, wcale mnie to nie dziwi.

Gość szef .
"łże" idiotko ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE ŁŻE przez Ż

Gość dobra łże niech tam
że łże, no i? co z tego że łże?

Gość a dlaczego nie może być
że łrze? no co, ja się nie kontroluję all the time, co chyba widać i cool. że łrze napisałam, no i co z tego. że wielbłądzę czasami? no i co? wielka mi hańba, no proszę was, łrze. aż szef się odezwał. co to ja nie wiem że niby od łgać? wiem, ale nie zawsze sięgam tam do tej komórki, czasem ja oszczędzam najwyraźniej. statystycznie rzecz biorąc robię mało błędów ortograficznych, a że Misię zdarzy? I co? wielkie my co, ola boga, stołowa noga. kto się chce kontrolować all the time nie ma orgazmu i po co to komu?

Gość noż k**wa mać
Skasowali mnie! A tak się, kurwa! dydaktycznie wypowiedziałam. :D

Gość yyyyyyyyyyyt
a może powinno być NIE ŁGA ? :D

Gość noż k**wa mać
Tia. A najlepiej NIE ŁKA.