Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna bez chłopaka

Klub samotnych serc

Polecane posty

a ty poll? jestes kobieta czy mezczyzna? :D

hehe, to raczej oczywiste ze mezczyzna :) hmm byly wygrywa? to moze niedobrze ze stal sie bylym?

:P

musiał się stać byłym, dla własnego dobra hehehe :P mój poprzedni byly chcial go ułatwić ;) wiec musialam z nim zerwac

he ?? to wnioskuje ze lepiej nie byc Twoim chlopakiem :P :o

wolę byc sama:p

o proszę :P podszywacz na górze :D

przyjmujecie jeszcze nowych członków do klubu? :o

imie, wiek, miejscowosc, zajecia, zainteresowania ?? :)

a juz myslałem ze wszyscy poszli jak sie pojawiłem :] wiek - hmmm... to bedzie juz... albo dopiero 21 górny śląsk zajecia ? obecnie mam wakacje :]

Gość rycząca 40-tka
A ja ciągle szukam Jakubka .Ciekawe czy Wiśniewski mocno wysilał wyobraźnię, żeby stworzyć tego gościa. Delikatny, czuły, troszkę chyba kobiecy, powściągliwy......... Ktoś kiedyś powiedział, że każdy ma tą drugą połowę na ziemi, problem tylko na której półkuli jej szukać?

Gość rycząca 40-tka
Z racji swojego wieku mogę służyć wam młodszym pewną radą. Dziewczyny, jeżeli poznacie kogoś i macie jakieś wątpliwości.......patrzcie na ojca waszego apsztyfikanta - taki będzie za jakiś czas. Ja w to nie wierzyłam ....

Gość rycząca 40-tka
Co tak cicho się zrobiło, jak ja nieśmiało napisałam coś pierwszy raz? To co że jestem brzydka, gruba, mam trądzik niemłodzieńczy i że nie mam jedynki z przodu? Ja też jestem samotna, a mam serce jak tramwaj....dużo pomieści.

Jak nie masz jedynki, to nie musisz w kasowniki inwestować. Paszczęką możesz dziurkować :D

Gość zaiste
wrodzony sceptyzcyzm kaze mi podchodzic do tego typu akcji z rezerwa. ponadto mniemam, iz moje nabyte uprzedzenie skutecznie uniemozliwi czerpanie ewentualnych profitow z tytulu przynaleznosci do klubu. a jednak sie wpisuje, poniewaz i tak nie mam nic do stracenia ;) 🖐️

Gość rycząca 40-tka
brat, jaki ty masz polot....jaka riposta, no no, bystry taki jesteś, ale czy nie pomyliłeś tematu? Tu jest klub samotnych, a nie inteligentnych inaczej.

W dodatku intryguje mnie głębia przeżyć wewnętrznych jaka pojawia się, kiedy orientujesz się, że zamiast być z ukochanym/ą - jesteś z teściem/ową :classic_cool: Jak sobie popatrzę na mamuśki tych wszystkich kociaków, które widuję codziennie, to .... już lepiej nic nie napiszę :)

Gość rycząca 40-tka
Nie wiem o jaki temat Ci chodzi, bo jeżeli o tramwaje, to u mnie jeżdzą już te nowsze, a jeżeli chodzi o samotność, to mam serce podzielone na pół. Jedna połowa to dzieci, a druga jest już pusta bo ma dziurę.

Interesi mnie to, w co nie wierzyłaś ;-) vide - Twój dugi wpis na tej stronie

Gość rycząca 40-tka
A jeśli chodzi o moją mamę, to jest osobą bardzo odpowiedzialną, zaradną życiowo, opiekuńczą, ale też i wymagającą. No i nie pije.

Gość rycząca 40-tka
Nie wierzyłam, że młodzi ludzie płci męskiej, upadabniają się do swoich ojców. Jeżeli ojciec jest latawcem, to syn tez nim będzie, jak tylko uczucia troszkę ochłoną. Jak ojciec był dyktatorem, to syn też staniesię taki, choćby w części. Nie wierzyłam kilka razy. teraz jestem przekonana o tym co napisałam.

Nie może być! No, no ... To moja teściowa (tfu) to musiała być agregatka :D

Gość rycząca 40-tka
W oczach mojego ukochanego mężczyzny, ponoć jest potworem, więc nie przejmuj się. Po prostubyła niejako świadkim pewnych sytuacji, a takich niewygodnych swiadków się nie lubi. matka chroni swoje ślepe z głupoty dzieci. Kurczę, czy aby nie rozmawiam z moim byłym?