Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyzia syzia

Alkohol a pigułki

Polecane posty

Zauważyłam, że odkąd biorę pigułki czyli jakieś 8 miesięcy nie potrafię pić alkoholu- mam na myśli nawet małe ilości. Na myśl o piwie, winie itp mdli mnie i odrzuca. Próby wypicia choćby symbolicznego skończyły się fiaskiem- po wypiciu lampki wina było mi totalnie niedobrze, kręciło mi się w głowie, było mi słabo. Po kilku takich próbach zrezygnowałam całkiem z picia bo i tak mnie odrzucało na samą myśl. Teraz nikt ze znajomych nie jest mnie w stanie namówić choćby na jedno piwko, bo wiem jak to się skończy:( CZY WY TEŻ TAK MIAŁYŚCIE, czy wasz organizm też tak reagował na alkohol podczas brania pigułek?

wiesz niby mnie to nie martwi- wyjdzie mi to na zdrowie:D Ale ostatnio napiłam się winka na imprezie rodzinnej i normalnie mnie musieli odwozić do domu:( Strasznie mi słabo i kręci mi się w głowie po nawet małych ilościach- jedno piwo, winko:( Teraz już wcale nie piję bo nie chcę się wrednie czuć. Jestem tylko ciekawa czy to jest w miarę normalne.

Gość Marta1983
ja to nigdy nie lubiłam pić ale przy okazji jasne że pije drineczki:) Nie odżuca mnie.