Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lista przebojów

Tworzymy liste polskich przebojów

Polecane posty

Gość lista przebojów

Znacie jakies fajne Polskie piosenki? Takie nikoniecznie oklepane, albo juz zapomniane, albo poprostu wasze ulubione. Piszcie tytuł piosenki i autora!

Gość lista przebojów

Gość BAW MNIE - Krajewski i Urszula

Gość piekna dama tanczy sama

Budka Suflera - Jest taki samotny dom Bajm - Co mi Panie dasz Perfekt - Niewiele Ci mogę dać; Niepokonani Kult - Dziewczyna bez zęba na przedzie Edyta Górniak - Dotyk Varius Manx - Ruchome Piaski Edyta Bartosiewicz - Opowieść; Ostatni; Miłość jak ogień Mogłabym długo wymieniać...Polska muzyka zeszła na psy :( Tworzy się jakieś szmiry o jajecznicy...Mało jest dobrych zespołów

Gość Madziksik
Harlem - Biegnę

Poparazzi - Czy zrozumiesz to Poparazzi-otworz_oczy_(juz_czas) Poparazzi-wygrajmy_nas ira - nadzieja ira - Sen Ira - Parę chwil ira_nie_ma_niepotrzebnych łzy _ odnajdziesz miłość Łzy- Gdybyś był łzy - zabij sie Łzy - łzy szczęścia Stare Dobre Małżeństwo - Dotykaj Mnie Stare Dobre Małżeństwo - Opadły Mgły Wstaje Nowy Dzień Stare dobre małżeństwo - Wędrówką życie jest człowieka Stare Dobre Małżeństwo - Człowiek człowiekowi Stare Dobre Małżeństwo - Czwarta nad ranem Stare Dobre Małżeństwo - Jesteś Stare Dobre Małżeństwo - Pożegnanie Stare Dobre Małżeństwo - Wrzosowisko Stare Dobre Małżeństwo- Majka Stare Dobre Małżeństwo - Czwarta nad ranem Stare Dobre Małżeństwo - Zakochani Sumptastic - Kołysanka Sumptastick - Niebo bez Ciebie Sumptastic - To co mogę ci dać Sumptastic - To co mogę ci dać Sumptastic - Urodzeni Dla Siebie Sumptastic - Mów Mi Szeptem Sumptuastic - Niedorosła miłość Sumptastic-To co wiem Sumptastic - Dla Ciebie Sumptastic - Bez pożegnania Sumtuastic - Pierwsza miłość Sumptastic- Oboje Swell-Azyl Swell-Jeden Swell-Slady Swell-Dziwny_Sen Swell-Nasze_(dwa)_dni NO_NAME-W_strugach_deszczu No Name2 - Powiedz mi NO_NAME-Zapomnialam Piotr Rubik - Niech mówią, że to nie jest miłość Piotr Rubik - Psalm dla Ciebie Rh+-Po prostu miłość Ziyo - Magiczne Słowa (Tylko Tobie)

Lipek - Miłość czarodziejem Lombard - Przeżyj to sam Sumptastic - Mów Mi Szeptem Sumptastic - Urodzeni Dla Siebie Sumptastic - To co mogę ci dać Sumptastic-Warto żyć Sumptuastic - Zanim Zaśniesz Sumptuastic - Cisza synonim_zp-znow_mi_sie_snisz_

Gość Bajm
Wiosna w Paryżu

Gość babetkkka
Wszystkie wczesne piosenki Niemena Rynkowski-Natalie Lombard-Przeżyj to sam Perfect-Niepokonani Geppert-wszystkie

Gość babetkkka
Dżem-Modlitwa

no i Ira -Wiara- plus większość Myslovitz-ów

onaona ona ----> zastrzele cie!! przez ciebie caly czas za mna chodzi \"jest taki samotny dom\" i nie moge sie go pozbyc!! :-o ;-)

Gość Urszula Rysa na szkle
Patrycja MArkowskja najnowszy jej utwor