Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lista przebojów

Tworzymy liste polskich przebojów

Polecane posty

Gość Zauvijek Moja
RH+ - Po prostu miłość Ira - Wiara Ira - Nadzieja Sumptastic - Kołysanka SDM - Z nim będziesz szczęśliwsza SDM - Opadły mgły wstaje nowy dzień SDM - Czwarta nad ranem SDM - Zniechęcenie Jarosław Wasik - Nastroje Magdalena Turowska - No chodź Marek Grechuta - Niepewność Marek Andrzejewski - Smoleńska droga Martyna Jakubowicz - W domach z betonu Piotr rubiok - Niedorosła miłość Piotr Rubik - Niech mówią,że to nie jest miłość Piotr Rubik - Psalm dla Ciebie Wilki - Son of the blue sky Dwa plus jeden - Winda do nieba Robert Chojnacki - Sa ludzie są serca Coma - Pasażer Anna Maria Jopek - Joszko broda Chłopcy z placu broni - Kocham Cię Mogłabym tak wypisywać :)) Pozdrawiam

Gość Lobuziara
A ja tam Lubie Polskie Reggae... :) Takie Np. Maleo Reggae Rockers "Kochać aby żyć" MArika "Chce siły Ognia" No i Awariat Nato "Warto było chcieć" Ogólnie wole taka muzyke choc nie potępiam innej :)

stan borys-jaskolka ,anna maria uniwers-tyle moge ci dac i inne czy ktos slyszal utwor kasi lessing czy jakos tak cos z tekstem \"z daleka pisze list ....\"to byl utwor ktory lecial w radiu w czasie mojej nocy poslubnej chciala bym go znalez moze ktos cos podpowiedziec ladnie prosze:)

Gość Lobuziara
Florian : AAAA nie mam Nic przeciw Fajny kawałek maja Sekta i kilka innych a Co myslisz o zespole takim jak Habakuk???

Gość Lobuziara
florina sorki za zgubiona literke :)

Gość Lobuziara
tz.przestawione... bo o tej porze po pracy to juz wzroki mi siada :((

Gość Doooooocia
Mezo & Kasie Wilk-Mamy siebie Sumptastic-Kołysanka Verba-Młode wilki cz.lll Stachurski-Jesteś moim przeznaczeniem

Lady Pank - Zabić strach, Sztuka latania Closterkeller - Agnieszka, Videofilm Kult - Arachia Róże Europy - Zwierciadełko

Gość ***AM***
Clostekeller- wszystkie (Czerwone wino, Cisza w jej domu, Agnieszka, Grafitowy, Ziemia obiecana, Syrenka.........i wszelkie inne) Kult- 6 lat później, Lipcowy poranek, i wiele innych Blade Loki- Psy i koty Urszula- Anioł wie i wszyskie moje kawałki z rockowego życia:)

Gość Doooooocia
I jeszcze badzo mi sie podoba : Dżem- Do kolyski :D:D:D

Gość Doooooocia
I : Patrycja Markowska-Gdy zgasną światla Patrysja Markowska-Świet sie pomylil Farba-Zagubiony książe Doda-Znak pokoju Doda-Dwie bajki