Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewuska555

imiona dla dzieci...

Polecane posty

Gość ewuska555

czy podobają wam się takie imiona dla dzieci: Otylia, Helena, Maria, Hubert, Tobiasz, Antoni, Filip, Maksymilian, Olaf,

Gość Ksiezniczka84
z tych co wymienilas zadne mi sie nie podoba

Gość mnie tez nie
daj jakies bardziej normalne i popularn bo potem dzieciak bedzie Ci mial za zle

Gość ewuska555
dziękuję, czyli tych Antosiów aż tak dużo teraz? A tak chciałam, bo to po dziadku, i było takie stare, polskie i rzadkie... A co myślą inne panie?

Gość ewuska555
dziękuję, czyli tych Antosiów aż tak dużo teraz? A tak chciałam, bo to po dziadku, i było takie stare, polskie i rzadkie... A co myślą inne panie?

Gość ewuska555
chciałam takie, bo takie mi się podobają i dobrze kojarzą.... ne dam dziecku imienia, które mi sie nie podoba. Ań, Agnieszek i Michałów jest od groma... Proszę jeszcze o wypowiedzi.

Gość ewuska555
Masz rację, wspomnienia robią swoje i wygrywają nawet z głupimi modami, które potrafią obrzydzić człowiekowi to, co wydawało sie piękne...

Helena mi się podoba ostatnio bardzo, pod warunkiem że nikt mi na dziecko nie będzie mówił \"Hela\", bo bym zagryzła, a Maria mam na drugie też mi się strasznie podoba co do chłopców Maksymilian i Hubert podobają mi się strasznie, ale Maks chyba bardziej za to Olaf ma na imię mój młodszy braciszek i jak dotąd nie zauważyłam żeby się jakoś specjalnie uskarżał :)

ja proponuje kamil adrian naprawde mi sie podobaja jak dziecko tak ma na imie to cierpi daj jakies normalne bo nawet michal czy kasia wsrod jessik i nikoli bedzie dobre dla dziewczynki patrycja kamila weronika

Gość 1111111111111
z tych co wymieniłaś Filip mi sie podoba,helena ujdzie a reszta nie w moim typie

dla mnie sie szalenie podoba Tobiiasz, Olaf też może być....

ale dodam jeszcze znaczenie imion które wybrałaś to moze latwiej bedzie sie zdecydować Maria - najprawdopodobniej o \"marjam\" czyli napawa radością Helena - blask, jasność, pochodnia Otylia - ta która walczy o swój ród Olaf - mozna tlumaczyć róznie \'syn starego człowieka\' \' pokój\' \' dziecko zapowiedziane przez Boga\' Maksymilian - \"pochodzący z rodu Maksymiliuszy\" Hubert - człowiek wyrózniajacy się umysłem lub sławny z powodu swego rozumu Antoni - bezcenny lub kwiat Filip - \"miłośnik koni, lubiący konie, znający sie na koniach\" Tobiasz - \"Bóg jest dobry\"

ewuśka jak już coś wybierzez daj mi prosze znać na gg, bo jestem szalenie ciekawa jakie imie wygra :) mój numer to 423 30 94

Gość ewuska555
Raaria, bardzo dziękuję, szczególnie za te znaczenia, ale ja nie mam gg... Poza tym zdecyduję się pewnie za kilka miesięcy, bo u mnie to długa droga. Nawet nie znam jeszcze płci... Ale myślę, że na 99% będzie to któreś z tych, jakie tu podałam.... Wszystkie mi sie bardzo podobają....

Gość ewuska555
I mamy podobne gusta, bo ja też Heli bym nie zniosła, a w Maksymilianie podoba mi się szczególnie ten skrót-zdrobnienie - Maks.... ;-)

Gość KAROLKA25
ja chce Antośka albo Wiere.mój mąż imienia Antek nie trawi kojarzy mu się z kimś z pracy.A MI TAK SIĘ PODOBA

Gość ewuska555
Wiera to chyba rosyjskie imię... Ale rzeczywiście ładne. A Tatiana?

Gość KAROLKA25
TATIANA TEŻ FAJNE

Gość iwa...
moze IGA? albo JULIA?

Gość iwa...
a skoro antosiów za duzo to moze ANTONINA? TOSIA. PODOBA MI SIE ZDROBNIENIE.

Gość Z tych Helena i Antoni