Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

potrzebujesz się wyżalić? porozmawiać? chcesz mieć dużo przyjaciół? wejdź!

Polecane posty

co mam pisac? nigdy nikomu sie nie zalilam w zyciu :) Moja droga zyciowa to pasmo niepowodzen wlacznie z malzenstwem !nie jestem kobieta glupia moze i nawet aatrakcyjna jednak to co mnie spotyka w zyciu to za duzo jak na jedna osobe!!stanowczo!!! zastanawiam sie czy nie zalozyc bloga i wszystko przelac na papier ? moze wtedy byloby mi lzej na sercu......nikomu sie nigdy nie zwierzalam bo uwazam ze tak naprawde nikogo moje zycie nie interesuje..........

zabko kochana dziekuje za zaproszenie !! tak bym chciala byc szczesliwa i cieszyc sie na codzien drobiazgami.. ale jak? mam meza ktory zabil we mnie moje JA!!!! jestem daleko od kraju pracuje w instytucji gdzie nie zabardzo lubia polakow !!! a nie chce narzekac bo czuje sie wtedy jakos dziwnie...........nigdy sie nikomu nie skarzylam!!! dlaczego to robie dzis?

Gość
kunieczko ,są takie dni kiedy ma sie dosc i wtedy musisz wyrzucić to z siebie .Ja wiem co to znaczy jak ma sie u sowjego boku kogos z kim nie jestes szczesliwa . Chodz prosze do nas tam pogadamy o tym co nas boli . :)

Gość paciata
zaszlam w ciaze w wieku 19 lat!!! i wtedy moi rodzice wyrzucili mnie z domu !wiec waletowalam u znajomych ale szkole skonczylam i nawet zdalam mature uczac sie po nocach! bylam z siebie dumna no i przy moim boku moja pierwsza milosc!!! jakze bylam slepa !!imponowal mi chyba wygladem? i tym ze potrafil pieknie mowic tak dojrzale.moja mama laskawie pozwolila mi wrocic do domu ,myslalam ze to konieic klopotow ... ale gdzie tam to byl tylko wstep!!bo wkrotce okazalo sie ze jestem drugi raz w ciazy !!! musialam usunac .......... a dalsze zdarzenia to juz chyba byla kara za to co zrobilam

Gość
paciata > :( przykro mi ,wstąp do nas na topik to pogadamy jeśli masz ochote .

Gość paciata
ten nick lepiej pasuje do mnie!!!

Gość sadasdasdas
o tak...ten topik zmienil moje zycie

Gość paciata
kojarzy mi sie z mazia blota albo jeszcze co gorszego naprawde!!moze kiedys ktos mnie zrozumie? co czuje czlowiek uwieziony we wlasnej duszy....