Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojatabezuczuc

dylemat między dwoma sponsorami PILNE! jestem okropna

Polecane posty

Gość tojatabezuczuc

sprawa jest prosta: nie mam pieniedzy na studia,na mieszkanie,na swoje utrzymanie - studiujac medycyne o znalezienie czasu na prace ( przynajmniej dla mnie i takiej ktorej zarobki pomoglyby mi w znacznym stopniu ) nie ma mowy poznalam dwoch facetow - do pierwszego nic w zasadzie nie mam - ja jestem atrakcyjna on bardzo bardzo bogaty - szasta kasa na prawo i lewo - panienki garna mu sie do lozka...wlasciel kilku dyskotek.. w zasadzie to dobry czlowiek ale nie okazuje swoich uczuc,,podobam mu sie a on mi..chce zbudowac ze mna zwiazek ale jest ogolnie taki suchy..lubi dominowac i rzadzic drugi facet - przecietny ale o zlotym sercu, przekochany,zabawny,masa wspolnych tematow ( ale roznica wieku 14 lat ! )..jemu to nie przeszkadza..wyznal mi milosc..chce zyc ze mna do konca zycia..odbilo mu na moim punkcie.. ma pieniadze..ale nie obnosi sie tak tym..nie zalezy mu na dobrym wygladzie,markowych ciuchach.. jest normalny...jestem w nim w zasadzie zauroczona ale ta roznica wieku mnie przeraza.. u obu bede miala zagwarantowany wikt i opierunek..z tym pierwszym to raczej pewna byc nie moge kiedy znajdzie sobie inna - lepsza ode mnie..drugiego jestem pewna..ale z kolei ciagnie mnie do niegrzeczych facetow - jestem chyba jak facet.. lubie zdobywac.. ktorego byscie wybraly?

Gość daj swoją fotkę
to pogadamy

Gość mam rade
zostan luksusowa prostytuka

Gość mam rade
a po 2 co z tego, ze starszy 14 lat? liczy sie obciaganie palki za kase, bez roznicy bierz dwoch,wiecej wyciagniesz:)

Gość tojatabezuczuc
ale dwoch sie nie da... bo oni mi nie placa..mam gdzie mieszkac w zasadzie tylko..

Gość mam rade
pon srody soboty u jednego reszta u 2 1 dzien wolny dla ciebie:P

Gość swweet
obciagaj obydwom za kase

Gość swweet
obciagaj obydwom za kase

Gość tak sobie marzysz
? hehe - nie nabiorę się:o

Gość tojatabezuczuc
jak marze :/ jeden ma 90 tys na miesiac a drugi 50

Gość a czy ktorys ma zone
???

Gość 88Monka
to jest głupie..ja nie wiem jakimi kryteriami sie kierujesz w zyciu.. wiesz pieniadze to nie wszystko.. strasznie jestes wygodna ze tak sie sprzedajesz.. niby dostalas na studia medyczne to powinnas miec troche oleju w glowie.. sama sobie odpowiedz w sercu ktorego bys wybrala.. nawet sama sobie odpowiedzialas ze tego drugiego..

Gość zmotoryzowana
Bierz drugiego, jak już koniecznie któregoś musisz. Kocha Cię, a tego nie kupisz. 14 lat to nic, ja byłam z gościem 2 razy starszym ode mnie. Rozstaliśmy się ze względów innych niż wiek.

Gość ti..
przeciez widac ze bardziej ciagnie cie do tego drugiego jesli ci zlaezy na poeniadzach to przeciez piszesz , ze tez jest kasiasty. Ten pierwszy typ pasowalby do tego ktorego ja poznalam z ta roznica ze obnosi sie z poeniedzmi w sposob delikatny tzn pochali sie ze cos tam malub kupuje albo kupil juz natomiast nie szpanuje wygladem bo jest przecietny i tu ma kompleks ale tak samo lubi dominowac - tak by wynikalo z obserwacji