Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aylla

awaria

Polecane posty

Gość aylla

wszystko ładnie pieknie, gra wstepna super, moj facet podniecony i gotowy do seksu, naklada prezerwatywe i na tym koniec! a kiedys był taki super seks, i przez kilka miesiecy nie miał problemow ze wzwode, a teraz juz 2 raz. Czemu tak jest ze nie mozemy sie kochac? czy to moja wina, to znaczy ze juz go nie podniecam czy jak?? odpowiedzcie prosze bo ja kompletnie nie weim co myslec

Gość bo byłam tam
i wiem, że go nie podniecasz. Może wywal sie dupsiem i rozłóż nogi...

Gość aylla
coprawda nie smarujemy sie juz na wzajem odchodami jak wczesniej bo stolec mi sie uregulowal i nie miewam juz biegonki na zawolanie i twardych kup nie da sie pic przez slomke ale to chyba zadna przeszkody dla normalnych zblizen ?

Gość aylla
coprawda nie smarujemy sie juz na wzajem odchodami jak wczesniej bo stolec mi sie uregulowal i nie miewam juz biegonki na zawolanie i twardych kup nie da sie pic przez slomke ale to chyba zadna przeszkody dla normalnych zblizen ? ulżyło gdy podszywasz się pod moj nick?

Gość aylla
biegam nago po budowie i zapowiadam dostawę cementu :o

Gość aylla
oki spadam stąd, bo widze ze tu nie mozna uzyskac normalnie odpowiedzi, pogadac, tylko zarty ktos sobie robi

Gość sadasdasdas
zainwestuj w pigulki to i facetowi przestanie opadac. Nie ma to jak seks przez siatke