Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miśka_19

BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Miśka_19

mam prblem.. bo skonczylam pierwsze w zyci opakowanie tasow antykoncepcyjnych.. mam niby ta 7 dniowa przerwe a krwawienia zero:( to juz 3 dzien od odstawienia...:( plisss help:(

Gość Miśka_19
ufff noto dobrze bo straszne juz schizuje bo slyszalam ze 3 to juz powinno byc.. a bo jesi bo to pierwsze moje opakowanie i hlopak konczyl "we mnie" ...:( ehhh:) i to jesczez regulon... mam nadzieje ze to dosc dobry lek:)

Gość Marta1983
Miśka jeżeli nie dostaniesz plamień nawet w tych 7 dniach to w 8 bierz tabletkę. Organizmy różnie reagują na dawkę hormonów. NA pewno dostaniesz plamień nie wiadomo kiedy zawsze bądź na to przygotowana.. JA dostałam w 3 dniu właśnie jak wyjechałam nad wodę.

Gość Miśka_19
o kurcze ale ja sie boje czy czasem w ciazy nie jestem... masakra:( no ale tabsy to chyba najleprza(nie zapeszajac) metoda... chcialabym juz dostac tych plamien.... a czy bede w ogole czula jak one nadejda?? ja jestem nowicjuszemw tej kwestii:)

Gość jakim chlorem
ja zawsze 5 dnia dostawałam a teraz wcale i sie nie łamie

Gość Miśka_19
noto jestem pocieszona troszke:*

Gość Marta1983
miśka napisałaś że tabsy są najlepszą metodą zabezpieczenia. Owszem o ile bierze się je regularnie. JEdnak zdarzają się przypadki 1 na 100 że kobieta zachodzi w ciążę biorąc regularnie tabletki. Życzę ci żebyś to nie była ty:)

Gość Miśka_19
dziekuje... ehhh ale boje sie pieronsko:)) zreszta to pierwszy raz to mam nazieje ze edzie juz tylko lepiej potem:)

Gość Przysłowiowa_mary
ooo ja tez tego nie wiem:(