Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ferka

DOBRE PIELUSZKI-POMOCY!!!!

Polecane posty

Moje dziecko od jakiegos czasu nosi tylko Pampersy z gumkowatymi paskami (strecz). Ma bardzo brzydkie ślady na bioderkach, widze, że sie męczy. Poradźcie, jakie są inne, bez żadnych bajerow, niekoniecznie drogie. Mały waży 12 kg (pieluchy nr 5)i cięzko dostać pieluchy innej firmy.

Gość propozycja
moze powinnas kupic większy rozmiar i po klopocie,w koncu nie kazde dziecko o tej samej wadze ma ta sama szerokosc bioderek

Polecam ci Cien z Lidla,naprawde lepsze od pampersow,nie ocieraja boczkow,uzywamy juz od dawna.Rozmiar 5 to 12-25kg,wiec powinien ci pasowac.

propozycja-moj synek nosi juz duzy rozmiar, bo do wagi 12 kupujemy mu te do 25 kg, on ma gruby brzuszek, wiec nie pasują Iwona-Lidla sa swietne, ale niestety sklep daleko....:( wlasnie czytam o pieluchach Happy, nie sa drogie, stosowalyscie?

Gość propozycja
stosowalam rozne,jednak tylko od pampersow moje dziecko nie mialo stanow zapalnych.Po innych u malej pojawialy sie uplawy!!! Byc moze u chlopca nie bedzie to mialo takiego znaczenia.

ja używam huggisów z gumką. Są rewelacyjne

Gość podpowiedzcie
bella happy sa ok no i wspomniane wyzej cienie z lidla biedronkowskie dada tez ok