Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

pogoda nad morzem???

Polecane posty

jak dzis jest nad morzem?/ bo we Wrocławiu pada i wiej i ma tak byc caly tydzien ... jest kts znad morza ?

podobno też nie jest ładna od piątku do wczoraj padało wczoraj przestało ale jest zimno ;)

Gość zobacz tutaj
nie wiem które miejsce nad morzem cię interesuje. Strona Mielna ma kamerę internetową, która pokazuje co 30 sek plażę i widok od jeziora Jamno. Jak chcesz, to popatrz sama http://www.mielno.pl/window_kamera.php

interesuja mnie rejony Miedzyzdrojów :-)? bo jest tam mój byly ...wiec niechtam spadnie śnieg najlepiej

Gość zobacz tutaj
no to Mielno w sumie niedaleko... Zobacz sobie na mapie, to jest tuż za Kołobrzegiem. Więc pewnie ma podobnie, czyli do bani

Gość a w Warszawie dziś
świeci słońce i jest ponad 20 stopni Ach nawet nie wiecie jak się cieszę że miesiąc temu zmieniłem terimn urlopu z 1 lipca na 20 lipca. Od połowy lipca mają być temeperatury powyżej 30 stopni więc jest nadzieja że przynajmnie częś ludzi będzie miała przyzwoity urlop nad morzem czy na mazurach

co to za kamerki jak to zwykłe zdjęcia są :-)) myslalam ze prawdziwe kamery z żywymy tłem,obrazem itd.. dobrze mu tak ro k twmu ze mną byl i codzien bylo ponad 30 stopni !! ale dzieki za info

Gość zobacz tutaj
no kurczę, to zainstaluj sobie własną i śledź byłego :-) Mówiłam, że obraz jest odświeżany co 30 sek i pokazuje aktualny stan pogody w tym miejscu

Gdańsk dzisiaj: niebo błękitne, słońce świeci, niedużo chmur, białych, kumulusów, nad samym morzem strzępiaste, mleczne, więcej ich, wieje wiatr, ciepło... pogoda wyraźnie lepsza niż w ubiegłym tygodniu a zaczęła się poprawiać wczoraj wieczorem, wygląda to jak szansa na powrót lata

Gość podszywaczko
w trojmiescie bylo znosnie, troche chmur z przewaga slonca, bez rewelacji