Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

acha

BABY dreams COSMO

Polecane posty

Czy któraś z Was ma taki wózek? Bardzo proszę o opinie. Zwróciłam na niego uwagę bo jest w miarę lekki, z tym, że niepokoją mnie te koła z przodu. www.allegro.pl/item212994375_wozek_baby_dreams_design_cosmo_gleboko_spacerowy.html

fajny jesli wielofunkcyjny...i dosc przystepna cena!

Gość cossmo
acha pracujesz juz, czy wciaz po sieci buszujesz? jesli nie to kiedy zaczniesz bo chyba masz z kim zostawic małą, a potem bez doswiadczenia krucho ci bedzie znalesc prace, no chyba ze twoja asiracja jest nie pracowac,...mowie tu o pracy zawodowej nie charówie przy dziecku

sorki ale tamta Acha ma nick _acha_ ja jeszcze nie urodziłam zastanawiam się nad tymi \"innymi\" kółkami z przodu myślałam, ze może ktoś, kto ma takie kółka coś mi napisze wózek jest 2- funkcyjny mieszkam na 4 piętrze bez windy i zwróciłam uwagę na wagę wózka 12kg

Gość grugru
te koła to jakoś podejrzanie wyglądają, wydaje mi się, że będą sie podczas jazdy wykrzywiać jak na tym zdjęciu, czasem wózki w supermarkecie tak mają

Ciekawe jak się sprawują na nierównych chodnikach lub np na piaszczystym podłożu albo śniegu.

Gość grugru
a jeszcze weź pod uwagę stan polskich chodników, lepsze są duże koła i z przodu i z tyłu, te malutkie mogą wpadać w szczeliny i trudniej nimi manewrować

takie właśnie chodniki są w moim mieście