Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kici kicia

aaale jazda przed chwilą policja aresztowała faceta z bloku obok

Polecane posty

Gość Kici kicia

Wracam ze sklepu, a tu tacy jakby antyterroryści wyprowadzają faceta w kajdankach :D Wiem, ze to was nie obchodzi, ale po prostu musze się komuś o tym wygadać, ale nikogo nie ma w domu :P

Gość hocqevcceq
o, nigdy nie widziałam takiej scenki... chociaż... kiedyś też wracam z zakupami a tutaj, na polnej drodze między moim blokiem a supersamem, policjanci zatrzymują kilku facetów, jeden z zatrzymywanych, taki osiłek w skórzanej kurtce chciał uderzyć policjanta i uciec, w tym momencie ten policjant - niewysoki, nieco przy kości przeciętniaczek - w mig powalił napastnika na ziemię i ten leżał jak grzeczny chłopczyk no byłam w szoku a ci antyterroryści jak wyglądali? ile i jakie były radiowozy?

Gość eeee u mnie tak
co sobotę, jak sąsiad popije i zaczyna za matką z siekierą ganiać :o tyle, że normalni przyjeżdżają, niebiescy, a nie czarni :p

mojego sąsiada aresztuja średnio raz w miesiącu,napije się chce seksu ona mu nie daje on ją bije,ona wzywa policję oni go aresztuja,na drugi dzień jest kochającym mężem i tak dalej

Gość asderka
Eeee tam amatorszczyzna ... Ja mieszkam na Osiedlu cudów ... tu non stop po kogoś policja przyjeżdża ... Opowiam Wam kilka sytuacji :) Sąsiad coś zbroił ... prawdopodobnie okradł sklep ;/ Przjeżdża po niego policja ... założyli kajdanki ... a on im uciekł (w kajdankach ... nasza policja :( jest the best ) do pobliskiego lasu ... 4 dni go szukali ... Inny sąsiad coś zbroił ... prawdopodobnie pobicie ... Przyjeżdża policja ... wyskoczył przez okno z pierwszego piętra ... że się nie połamał to cud ... jak superman wyskoczyl ... akcja byla super ... uciekł do pobliskiego lasu (ach ten kochany lasek) ... Inny sąsiedzi - CYGANIE ... PRZETRZYMYWALI W PIWNICY PRZEZ MIESIĄC JAKIEGOŚ FACETA ... Wtedy to antyterroryści przyjechali !!! Akcja była super !!! Strzelanina nawet była ... ale złapali ich ... Wtedy poraz pierwszy w TV byłam :)

Gość a kiedy była ta akcja z tymi
cyganami? i co się z nimi stało?

Gość asderka
No odsiaduja wyrok ... ale ich krewni nadal mieszkaja w tym bloku :(