Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicia_21

Gdzie wziąć najlepszy kredyt na auto?? 10 000 zł

Polecane posty

Gość Kicia_21

No własnie gdzie można wziąć kredyt na jak najlepszych warunkach, z niedużym oprocentowaniem?? Nigdy nie brałam żadnego kredytu i nie mam pojęcia na co uważać, zeby nie wpaść w błoto z którego póxniej trudno się wygrzebać.

Gość Kicia_21
up

Gość Katya2007
w każdym banku oprocentowanie na samochód jest bardzo zbliżone. Polecam Dominet Bank, mam tam swój kredyt na samochód, nie narzekam.

Gość Kicia_21
Katya2007----> Dzięki a powiedz mi jeśli mozna wiedziec ile wzięłaś kredytu i na jak długi okres, jaka jest twoja miesieczna rata?? czy można raty nadpłacać np. 3 w jednym m-cu??

Gość Sebastian_marchel
Duże doświadczenie w doradztwie kredytowym ma marka Kredyty To Tu ( www.kredytytotu.pl ). Tutaj szukałem oferty kredytowej bez US i ZUS jakieś pół roku temu. Okazało się, że mogą mi zaoferować nawet do 400 tyś, akurat takich pieniędzy aż nie potrzebowałem, ale dobrze było wiedzieć, że jakby co, to istnieje taka możliwość. Fachowe podejście, pełna opieka, właściwie zajęli się wszystkim za mnie.

Gość Olga1986

Uczciwie mówiąc by lepiej Wam doradzałem patrzyć właśnieleasing auta, to znacznie praktycznie we współczesnymświecie!)
Osobiście korzystam tym serwem - https://ukr-prokat.com/en/
I całym doradzam
Po pierwsze całodobowe - adekwatne wsparcie, a po drugieto auto na bądź którą cenę!

Gość Gdoaos

Sprawdź czy nie możesz się starać o zwrot prowizji od kredytu, mi się udało odzyskać niesłusznie zapłaconą prowizję, pomogli mi specjaliści z tego serwisu zwrotyprowizji.pl