Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę wpisać nick

o co mu chodzi??????? help

Polecane posty

Gość proszę wpisać nick

Mam problem bo poznałam 2 lata temu takiego chloapka starszego ode mnie o kilka lat. I on zaczal do mnie zarywaC itp itd. i tak to sie stało ze kiedys doszlo miedzy nami do pieszczot i seksu. i pozniej zaszla pewna sytuacja i go nie chcialam znac i sie do niego teraz juz tak ni odzywam jak kidys wszem pogadac- pogadamy. Ale ja nie rozumiem czemu on jak mi nawet palcem dotknie w rke to mu odrazu staje. I to tak starsznie. czasem nawet jak sie na mnie popatrzy to mu stanie, nie wspominam juz cos ie dzieje jak sie do niego przytule albo cos w tym stylu. czemu on tak ma????? tymbardziej ze ja go nie chce znac chce o nim zapomniec....

\"Zaczął do Ciebie zarywac\"? Ile masz lat, 16? Daj mu do zrozumienia ze go nie ccesz znac, jak ja nie cce znac faceta to nie rozmawiam z nim, bo po co? Skoro CIe zranil, skrzywdzil i nie ccesz miec z nim nic wspolnego to zerwij kontakt i juz

chcesz* chce* tak oczywiscie mialo byc, cos mam z klawiatura :)

Gość Magrat
Po prostu go pociągasz fizycznie dlatego reaguje tak, a nie inaczej. Po prostu poszukaj sobie kogoś, komu będzie na Tobie zależeć na poważnie. Pozdrawiam.

Gość proszę wpisać nick
no ale czemu mu staje??? nigdy innemu chloapkowi przy mnie sie tak nie stało. on przy innych dziewczynach tez tak nie ma

Gość anatol julian nic
Jak mamy Ci wytłumaczyć, ze pociągasz go, działasz na niego, podobasz mu się, kręcisz go! A dlaczego, tego nie możemy wiedzieć, bo was nie znamy, nie znamy jego gustów, jego psychiki, nie wiemy jak wyglądasz i jak się zachowujesz...

Gość anatol julian nic
Na mnie bardzo działa: a/ pewien typ kobiecej urody b/ pewien typ zachowania i jak to napisałaś, staje mi w momencie :D tak więc na widok kobiety posiadającej oczekiwane prze mnie cechy reaguję żywiołowo kobiety nie wyposażone w takie cechy muszą się trochę wysilić :p

Gość Magrat
Podobasz mu się i tak ten zachwyt wyraża. A czemu? Faceci tak są po prostu skonstruowani. Konkretnie czemu to on sam pewnie nie wie. Może feromony?

Gość proszę wpisać nick
a moze dlatego ze kidys zesmy to zrobili i teraz przez to on czuje jakis popęd do mnie??

Gość proszę wpisać nick
ja 15 on 20

Gość proszę wpisać nick
miał i to ile hohohohooo