Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GorszaJakościowa

Nie wiem co jest?

Polecane posty

Gość GorszaJakościowa

Witam... Ostatnio mialam swój pierwszy raz z chłopakiem... i po tym zaczełą mnie bolec nazewnatrz pochwy tak jakby była optarta i miałąm powiekszone wargi sromowe i lechtaczkę(dzis juz tego niema), amam też taki biały sluż z grudkami, akurat mam teraz dni połodne, ale czy to jest tego objaw? Czy może czegoś innego? Nie znam sie az tak dobrze na tym, a rózne myśli mi przychodza do głowy... :-(

Grufki moga sygnalizowac jakieś zakażenie np grzybicę. Wybierz się do lekarza. lekka opuchlizna po seksie się zdarza, szczególnie po pierwszym razie.

Gość wybrałaś na pierwszy raz
faceta fleję. Więc albo zaraził cię grzybem, albo inną francą o AIDS nie wspomnę już. Boegiem do gina na badanie

Gość GorszaJakościowa
Nie jest fleja! Znam Go bardzo dlugo, i jest nie szlajał sie z żadna inna, jestesmy juz dosc dlugo ze soba, a przed wspolzyciem dobrze sie wymył (ja zreszta też)... Dziwne to troche bo za pierwszym razem tak nie bylo dopiero po drugim razie(na kolejny dzien) mnie tak bole zaczelo, moze dlatego ze to był troszke ostrzejszy sex niz tez za 1 razem?? Sama nie wiem co myslec!

ech a nie pomyślałaś,żeby poczekac troszkę z drugim stosunkiem żeby wszytsko sie zagoiło?

Gość Marta1983
ta wydzielina i taki serek to grzybica!!! Leć do ginekologa!!

Gość GorszaJakościowa
Moj pierwszy raz był dziwny:/ Bo nic nie bolało, nie było krwawienia i wogole, a nawet było przyjemnie! Za to ten drugi raz zabolał(ina pozycja) i od tamtej pory mnie tak jakos wszystko bolało... Moze powinnam załowac, ze to zrobiłam? 18 lat mam skonczone chlopaka kocham nad zycie, ale teraz to juz jakos mi sie zaluje, ze może coś zle zrobiłam?

Gość Beznikowa
pewnie błona pękła przy inne pozycji. u mnie tak było.

Gość GorszaJakościowa
Tylko nie krzyczcie :( ale nie, nie zabezpieczylismy sie!

Gość Marta1983
słuchaj twój organizm nigdy wcześniej nie miał kontaktów płciowych. Teraz flora bakteryjna zmieniła się i mógł powstać grzybek.. Idź do ginekologa i mu o tym powiedz bo jak zacznie cię swędzieć i szczypać to dopiero będziesz żałować że nie poszłaś za wczasu:) Mężczyzna jak i kobieta mają różne odczyny ph.. Może zanim twój organizm się przyzwyczai będzie źle reagować na partnera.. A może skończył w środku a ty masz uczulenie na sperme? Albo robiliście to w gumce a masz uczulenie na lateks.. Jeste wiele przyczyn dlatego marsz do ginekologa on powie co ci jest:)

Gość GorszaJakościowa
Nie kończył w srodku... Wszystko było omówione i długo na ten temat rozmawialiśmy -co i jak? Bo jednak trzeba sie do takich rzeczy przygotowac! Ale nie sadziłąm, ze bedzie aż tak... Na poczatku myslalam, ze to dni połodne bo zawsze mam tki lsuz, ale teraz te grudki sa bardziej widoczne, dlatego wolalam spytac, czy moze jest cos nie tak? Ech... głupio zrobiłam! Wiecej zmartwien z tym sexem :/

Gość jajkakaka
To nie ma nic wspólnego z seksem. To jest grzybica, idź do lekarza, bo będzie tylko coraz gorzej.

ZARAZ MNIE COŚ TRAFI!!!!!! Tylko o tym rozmawialiście, ale żeby się zabezpieczyć to wam rozumu braklo tak?

Gość GorszaJakościowa
Zabezpieczyc, zabezpieczyc-to była akurat nasza indywidualna sprawa czy sie zabezpieczylismy czy nie i w jakis posob to zrobilismy! Przeciez znam konsekwencje tego i tamtego i wiem, ze moze to była glupia decyzja, ale w razie cos to ja bede plakac noca a nie Wy! Ja tu tylko pytam o te rabane grudki i ból okolic pochwy i lechtaczki!!

Gratulacje pomyślunku, Gadaliście, ale o tym, żeby zabezpieczenie było jakieś to nie. No nie oczywiście partner zdąży, oprócz ciąży grozi to jeszcze własnie np różnymi chorobami. A jak się będzieszz radzić na kafeterii to raczej nie dojdziesz do niczego. Na odległość nikt nie stwierdzi co ci jest, można przypuszczać. Istnieje instytucja ginekologa i tam się powinnaś zgłsić.

Gość GorszaJakościowa
Ale czy juz spytac nie wolno? Po to chyba jest forum? A nie po to by jechac po kims bo ktos cos zrobil a czegos nie... Gdybym sie zabezpieczyla i miala tak samo to co byscie znalazly by sie przyczepic? Poprostu pytam o rade, o jakies wskazowki, a moze mi troche rozumu wpadnie do łba? Po to cholera jest forum-do wymiany informacji, rad, zagadnien, wskazowek etc! Czy nie?

Oczywiście rady informacje itd. Ale i tak widzisz, że każda dziewczyna przypuszcza co to może być, i radzi iść do ginekologa. Proste, wiedzy ci raczej od tego nie wpadnie

Gość GorszaJakościowa
No tak, każda stwierdza ze to grzybica-infekcja1 Ale gdybym nie spytala to bym wiedziala? -> NIE! wiec chyba nie ma tu co mnie jakimis tekstami obsypywac, bo spytac i tak musialam, a ze dostalam tego co dostalam to juz sorki moj problem1 Poprostu chciala, rady, starszych doswiadczonych kolezanek, bo moze sie mysle? Moze jeszcze duzo potrzebuje wiedziec? To chyba normalne...

Gość posłałabym palanta na drzewo
tyle, że gdybyś się zabezpieczyła chociażby prezerwatywą to i tego wstrętnego śluzu by nie było i ewentualnej niechcianej ciąży. Tak czy inaczej wizyta u ginekologa konieczna, bo sama się tego nie pozbędziesz. Zresztą właśnie lekarza powinnaś wypytać o wszystko co cię nurtuje. Skąd wiesz, że odpowiadają ci rzeczywiście te starsze i doświadczone? Przecież nie masz pojęcia, kto ci odpisuje. Moja rada - jak najszybciej do gina i nie irytuj sie tak, bo złość piękności szkodzi :-)

Gość GorszaJakościowa
Nie irytuje, poprostu mnie zaskoczyly takie wybuchy(troche nie na temat) bo moja sprawa czy sie zabezpieczam czy nie? Bo moze akurat chcielismy dzidziusia albo cos? a weszedl grzybek? wiec to juz prywatna sprawa! a do ginekologa biegne jak najpredzej, bo cos trzeba z tym zrobic... I chlopa do lekarza tez pogonic!