Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Francuska biała Chance

jak zareagujecie za 10 lat jezeli

Polecane posty

Gość Francuska biała Chance

w waszej klatce będziecie jedyna osobą bialą? a wszedzie czarno i zółto? Aida przepowiedziała:za 10 lat Polska będzie kolorowa. Dzis nam nie przeszkadza, lekarz murzyn, sąsiadka murzynka, kolega wietnamczyk.Tylko zauwaz ,że za 10 lat moze się okazac ze nas białych jest garstka i co wtedy? fajnie mniejszośc będzie się czuła? wasze dzieci będą pobieraly sie z murzynami.Będzie to normalne wtedy,ale czy wam starszym wtedy nie będzie to przeszkadzać? bardzo duzo murzynów na studia tu przyjeżdza i szukają żony, rodzą czarne dzieci. narazie jest OK.alecoraz więcej będzie tego.

Gość mamy ...
wazniejsze sprawy na glowie niz zastanawianie sie jak bedziemy za 10 lat na dzisiejszych "innych" reagowac. prosmy boga, zebysmy mieli okazje do tego a nie bili sie o czysta wode albo kawalek czystego ladu!

Gość Zagotcia
Tak jak piszesz.Narazie nie przeszkadza aczkolwiek coraz więcej widzę juz na ulicy dzieci czarnych.też słyszałam Aidy przepowiednię i się jej boję.

Jak jakis fajny murzynek zrobil by mi fajnego mulatka :D to czemu ni :D Ale moj facet jest bialy jak sciana, a ja do ciemnych mas tez nie naleze. narazie sie martwie co bedzie jutro... A za 10 lat... eh stara dupa bede :P

Gość Ojejku jejku
A macie może jakiś link do stronki z tą przepowiednią???

Gość Zagotcia
ona to publicznie 4 lata czy 5 lat temu mówiła

Gość kogutikura
a co mi to ma przeszkadzac? ps. mój mąż jest mulatem

dopoki nie beda wszczynac burd, halasowac, ani smiecic po ulicach, mam to gdzies, czy sa biali, czarni, zolci, zieloni, czerwoni, czy w kropki bordo.

Gość i czy gryza trawe krecac morda

Gość don Lancia Stratos
A w czym to ma przeszkadzać? W nabożnym słuchaniu Radia Maryja albo podziwianiu krasomówczych zdolności panów Giertychów..? Kolor skóry nie jest miarą niczego. Kultura jaką wnoszą imigranci może być przyczyną spięć, to fakt ale może się wpisać w naszą kulturę i ją wzbogacić. Afrykańczyk także może być lojalnym obywatelem i patriotą, tak jak np: Tatarzy, od setek lat lojalni wobec Rzeczpospolitej. Co ja mówię lojalni, tacy sami Polacy jak reszta, tylko że wyznają Islam.

Gość zacofani ludzie....
...w zacofanej Polsce

Po pierwsze fizycznie niemozliwe jest, zeby za 10 lat w Polsce biala ludnosc stanowila mniejszosc populacji. Bez przesady! Po drugie wazne zeby moi sasiedzi byli uczciwymi, dobrymi ludzmi, jesli tylko tacy beda, to moga byc nawet fioletowi w zielone gwiazdki :)

Gość która z Was...
Nie chciałabym mieszkać w kolorowej dzielnicy. Mam tylko nadzieję, że będzie dalej segregacja wg koloru skóry i zwyczajów, tudzież mentalności. To nie chodzi o to, czy ktoś jest w zielone gwiazdki, tulko że naleciałości pokoleniowe czynią asymilację między rasami bardzo trudną