Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 78963

tragedia

Polecane posty

Gość Marta1983
dla jednych tragedia a dla innych codzienność. Niektóre robią to bez wyrzutów sumienia mówiąc że to zlepek komórek a szkoda bo lekarze powinni pokazywać tym wyrodnym kobietom te resztki.. Nóżki rączki...

Gość tragedia fakt

Gość Marta1983
pokazują że to w USA.. Niech pokażą w Polsce ile nielegalnie się usuwa ciąż!!

Gość LadyZet
Mnie bardziej szkoda biednych psiakow, ktorych wyrodni wlasciciele przywiazuje w lesie do drzewa, bo znudzil im sie pies. Zatluklabym takich drani.

Gość oko za oko
a nie szkoda wam katowanych dzieci ?? takich co je napiepszaja matki ktorym zabiegu nie przeprowadzono i maszcza sie za cale swoje nieszczescnie na takim dzieciaczku...

Gość Marta1983
nie chce nikogo ranić ale mnie to osobiście boli że kobiety nie potrafią docenić tego że mogą mieć dzieci.. Ja pragnę dziecka jak niczego na świecie.. Dałabym wszystko aby mieć.. Lecz mam problemy z zajściem w ciąże.. Szkoda tych maleństw a ostatnie ujęcie.....😭

Gość Marta1983
do oko za oko... nie chodzi tutaj o to aby te kobiety wychowywały te dzieci.. Można te dziecko urodzić zostawić w szpitalu i zrzec się praw rodzicielskich.. NAwet nie wiecie ile małrzeństw czeka na takie niemowlaki..

Gość oko za oko
wiec moze tak...taka jebnieta matka da noge ze szpital nie zrzekajac sie praw i dziecko potem sie tula po domach dziecka :o

Gość brednie..
jak ma zrozumieć osobę nie mogącą pozwolić sobie na dziecko (zabezpieczenia, nawet tabletki czasem zawodzą i ciąża nie wynika z zaniedbania zabezpieczenia tylko kompletnie z przypadku) osoba nie mogąca zajść w ciążę??????? czy wy normalne jesteście? to jest sprawa sumienia matki i koniec. nic wam do tego jak za scianą matka leje małe dziecko to mało kto słyszy i pomaga, ale jak ktoś chce usunąć ciążę - zlepek komórek - to krzyk ze to zbrodnia:O

Gość LadyZet
NIe, ze mna wszystko w porzadku w przeciwienstwie do ciebie. Pies ma swiadomosc co mu sie zrobilo, pies zyje i czuje, plod 1-2miesieczny nie. Oddanie do adopcji nie jest rozwiazaniem, bo dlaczego kobieta ma sie 9 miesiecy meczyc i rodzic dziecko? Poza tym dziecko adoptowane zawsze bedzie zylo ze swiadomoscia, ze matka go nie chciala i odrzucila i wcale nie bedzie szczesliwe. Poza tym gdyby kobieta urodzila dziecko, to prawdopodobnie by go nie oddala, a przeciez ona nie chce dziecka.

Gość jajkakaka
Mnie tam też czasami zwierząt szkoda bardziej niż ludzi. A podniecanie się takimi materiałami i ta cała antyaborcyjna histeria to po prostu śmieszne.

Gość LadyZet
Jedyne czego nie popieram to seksu bez zabezpieczenia i myslenie: moze sie uda. Takim kobietom to faktycznie powinno sie zakazac aborcji.

Gość 15 latka
odpowiedzcie mi lepiej jak sie mierzy temperaure! i czy zwyklym termometrem ?

Gość Marta1983
jeżeli taka młoda ucieka ze szpitala nie zrzekając się praw do dziecka sąd ma prawo przyznać komuś prawa do dziecka, a matka zostaje należycie ukarana za pozostawienie dziecka..

Gość oko za oko
jakby to bylo takie proste nie nie byloby tylu dzieci w sierocincach

Gość 15 latka
BOże... gadacie o tej aborcji a mi nie chcecie pomoc i jeszcze za pare lat sie okaże ze ja bede miała aborcje i to przez was bo mi pomoc nie chcecie :D:P 😡

Gość hehe o ile ją złapią
MArta --> naiwna jesteś albo bardzo zdesperowana.. współczuję problemów z ciążą, ale nie przekonuj na siłę wszystkich do swoich racji.. wg mnie aborcja powinna być całkowicie legalna, chociaż może bardziej środki wczesnoporonne niż abrcja - do tego powinien być swobodny dostęp (tzn na recpetę itd, ale nie jakieś chore zakazy)

Gość Marta1983
a co ty nie potrafisz temperatury zmierzyć normalnie?? Są od tego inne tematy!!

Gość brednie..
15latka - jak to jak się mierzy? nie weisz jak się temperaturę mierzy?

Gość 15 latka
no umiem umiem:P a jaka jest temperatura w czasie owulacji? wysoko czy niska?

Gość Marta1983
ja to rozumiem nikogo przecież nie zmuszę żeby inaczej robił.. Świata nie zmienię tylko pokazałam co ja o tym myślę.. Dla odmiany mam nadzieję że mi się niedługo uda :D

Gość mi tez bardzo
szkoda psow i kotow :( dzieci maja rodzicow a te zwierzaki nikogo .

Gość Marta1983
15 latka to nie temat na takie gadki poszukaj sobie jest tych tematów na prawdę dużo wystarczy poszukać i poczytać.

Zatkało mnie. Niewiedziałam że tak to wygląda... taki mały człowieczek pozbawiony nagle życia... rozerwany...

Gość tragedia fakt

niektóre z was są chore jeśli mówią o zwierzaczkach a 2 m-czny płód dla nich nic nie znaczy (a propo ma wtedy już system nerwoy, serce i wiele innych narządow). Myśloę że ktoś kiedyś w dziecinstwie nie nauczył Was prawdziwych i najświętszych wartości. Najwiekszą bowiem wartością jest ludzkie życie. Nawet w konstytucji jest to napisane na początku, że każdy ma prawo do życia. A wmawianie sobie że taki 2 m-czny malec nie jest człowiekiem jest winikiem pewnej niewłaściwej w moich oczach pracy mózgu.

wybaczcie za literówki, ale pisze szybko i nie patrzę na ekran.