Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile pasemek najmniej

ILE PASEMEK NALEZEY DOCZEPIC ??

Polecane posty

Czy wystarczy 50pasemek a moze juz 30pasemek doczepianych wlosow? Dodam ze nie chce miec tych sztucznych wloskow az tak duzo,ale nie chce tez zeby bylo ich zbyt malo.Niestety nie stac mnie na to,zeby zrobic sobie 100 pasemek po 15zl za kazde.Czy 30 badz 50 pasemek juz bedzie wygladalo dobrze ? czy to zdecudowanie za malo?

??

Gość warszawaiankaaaa
myśle,że ok 60 to tak optymalnie zreszta od ilosci Twoich zależy no i długosci oczywiscie

Gość mala19881
polecam wloski metoda clip-in... tasma zamocowana na malutkich spinko-grzebyczkach, poprostu wpinasz we wlosy i wualla ;) efeklt jak z salonu fryzjerskiego,a nawet lepiej bo mozesz zdjac i zalozyc kiedy tylko chcesz,zdejmujesz do spania i do mycia tak,ze nie przysparzaja ci zadnych problemow...jak nie chcesz ich duzo to kupisz wloski o dlugosci 50 cm za 110 zl, ja tyle placilam na allegro i one juz maja zamocowane spinki, tylko dla mnie bylo zbyt malo wloskow bo zalezalo mi na zageszczeniu,wiec wydalam ok 200 zl i jestem posiadaczka pieknych dlugich i blyszczacych wlosow ktore sama zakladam i zdejmuje :) polecam naprawde swietna sprawa

Gość a moglabys
a moglabys wstawic swoje zdjecia w tych wloskach? zastanawiam sie nad kupieniem tasm wlosow ale nie jestem pewna czy to bedzie dobrze wygladalo...ogladalam na allegro zdjecia ta metoda tylko ze tasmy przyszyane nicmi i wygladalo to okropnie,a wloski naturalne....tak jakos dziwnie ,jeszcze nie widzialam zeby wlosy nakladane calyi tasmami wygladaly dobrze