Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olinienia

Chciałabym tylko ... mmh PP

Polecane posty

:D:D:D:D jestes bardziej luzna niz my wszystkie wiec napewno się nadasz tymbardziej ze tam walki damsko męskie trwają kazde wsparcie się przyda ;))

och, dzieczęta! Walki z mężczyznami toczę codziennie - przedział wiekowy ich bardzo szeroki :D (jak moj uśmiech) A na tym topiku relaksuję się niesamowicie; wirtualne spacery z Dupą są dla mnie afrodyzjakiem. Chylę ku niej czoła, aż włosem suchą szosę omiatam :P

ja z Energy to relaksujemy się flirtując z tymi panami wirtualnie ale czasem za mocno popuszczamy wodze i im wodze fantazji puszczają ;)

Gość zaskoczylaś mnie pozytywnie
tylko jeszcze odpowiedz na proste pytanie skąd wiedziałaś?? czyżby moje wynaturzenia były nasiąknięte mną iż nie trudno nie zauważyć? i jeszcze dla Ciebie tak o poranku😘tam gdzie lubisz najbardziej;)

Gość durna baba
he he dla ciebie też 😘😘 o poranku Napijmy się kawki ze stuletnich filiżanek..

Gość ja dopijam ale z mojego
dużego ulubionego kubka.. filiżanki są bardzo eleganckie .. piękna porcelana ceramika no własnie,ale czulabym się niczym królowa anglii,a wole moje jeansy luzne spiete włosy.... powoli podnosze tyleczek w celu zaopatrzenia domostwa ,a chętnie bym została

a u mnie chłopcy wynieśli wszystkie kubki, więc udałam się do antycznego składu i przytaszczyłam piękną porcelanę. Powiem, że poczułam się dowartościowana ;) Odezwij się jak będziesz. Nie chcę się powtarzać, ale nie lubie o Tobie za Twoimi plecami...

Gość jeszcze walcze z moimi
niesfornymi wlosami..na pewno się odezwe,a jakby powstaly niezapowiedziane komplikacje to i tak mnie znajdziesz nim skonczy się dzień;) p.s bardzo Cię lubie🌻wystarcza Ci to co masz??

Im więcej masz, tym więcej pragniesz.. Na przekor zadawalają mnie drobiazgi i błahostki. Choć duże rzeczy też cieszą Zobacz - już z entuzjazmem zabieram się do roboty :) Nie zobaczysz, no tak.. ale może oczyma wyobraźni? Jak ta, co nie jest niewolnicą ścierki daje się przez nią uwieść w dniu dzisiejszym :D

Gość a więc czego jeszcze pragniesz
moja droga choć nie wiem co posiadasz,ale jeśli chcesz więcej czerpać to z czego ?:D

Gość miękka gienia
Myślałam, że gdzieś krążysz w okolicy.. Mam chwilkę, mogłybyśmy pogadać..oczywista, wiadomo o czym ;)

Gość a mogłabyś rządać

Gość a mogłabyś rządać
lubie ostre i buntownicze dziewczyny ,a Ty chyba taka jesteś ja już dorobiłam sobie teorie do Twojej osoby ,ale to kiedyś nie teraz tak publicznie bo albo masz zdolności paranormalne albo jesteś ;) śle Ci całuska słodkiego kochana 🌻

Gość durna baba
Jak to sie stało, że z pomiędzy wierszy wywlokłaś mą władczą osobowość na światło dzienne? Jestem kąsająca jak rozwścieczona osa ale dla osob, ktore znaczą wiele prawie jak miod :classic_cool: Moglybysmy obrać inną formę komunikacji? Może podeślę jakiegoś pocztowego gołębia?

Gość cześć kochana
dawno Cię nie było ..tak mi zle dzisiaj wczoraj kupiłam sobie nową sukienke (biała) ale nie poprawiła mojego parszywego nastroju. Moge się przytulić bo obok mnie tylko miś siedzi i patrzy na mnie żałośnie :( na dodatek jestem masochistką i w glośnikach grają mi sentymentalne dzwieki. skąd tak dużo o mnie wiesz? czy jesteś szpiegiem w spódniczce ? no i mam nadzieje ,że dla mnie będziesz słodziutka jak ta mdła czekoladka ,a w odpowiednich momentach ostra ;)

Gość durna baba
muszę zobaczyć zdjęcie: biała nowa kiecka i Ty w niej :) Moj tymczasowy mail ginger_lola@o2.pl

Gość durna baba
ginger-lola@02.pl - tak ma być

Gość o2.pl

Gość poszło
:D

Gość i doszło
:D niech idzie dalej...