Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blue star

Paszport czy dowod?

Polecane posty

Gość Blue star

hej. mam maly klopot, i pytanie do Was. Wczoraj dowiedzialam sie ze mam jechac do Anglii...wszystko super, ale zastanawiam sie , czy pomomo tego, ze granice sa otwarte, i jestesmy w Unii, czy jedzie sie tam na dowod osobisty czy na paszport? z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi:)

lepszy bedzie paszport!! dzieki niemu mozesz zalatwic tam wiele spraw. bardziej liczy sie paszport natomiast samo przejechanie granicy na dowod starczy.

Gość Blue star
jejku dzieki🌼,...hmm....i mam teraz problem, bo pasport stracil waznosc w marcu, a ponoc duzo czasu zajmuje zalatwienie nowego;/ no to klops

a jedziesz tam na sezon wakacyjny czy na dluzje? bo jesli na wakacje i prace masz zapewniona to spoko. no wlasnie przez jedna glupia rzecz moj chlopak speiprzyl nam wakacje... dowod stracil waznosc a teraz dlugo trzeba na niego czekac. paszport jakos do miesiaca czasu.

Gość Blue star
wiesz, do chlopaka jade...on tam pracuje, no i ja, na jakies 2 tyg.jade do niego. Ale skoro paszport w miesiac to powinnam zdazyc do wrzesnia:)

Gość córka faraona
spokojnie przejdziesz granicę na dowodzie

Gość kumpela z wali
jak masz nowy dowod to nie ma zadnego klopotu wszystko zalatwiszs

Gość Blue star
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi:) uspokoiliscie mnie, wiec jednak uda mi sie wyjechac🌼 milego dnia:)