Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorrkka

Dopuszczalna mini

Polecane posty

Gość Dorrkka

Hej, ostatnio mój chłopaknamówił mnie na kupno mini. Długo petraktowaliśmy długość. W końcu zgodziłam się na 40 cm. Jak ją założyłam, to i tak czułam się nieswojo. Siedząc, cały czas się poprawiałam, miałam wrażenie, że mi widać kolor majtek. To była najkrótsza spódnica, jaka kiedykolwiek miałam. A wy jaką długość minimalną u siebie dopuszczacie...

Na mnie 40cm to spódnica przed kolano, więc nie wiem o co \'halo\'. Ja mam krótsze nawet. :)

Ja żadnej nie dopuszczam, w ogóle nie chadzam w krótkich spódnicach, chyba, że takich tuż przed kolano, zimą, do wysokich butów. Bo mam brzydkie nogi:P W dodatku dla mnie niedopuszczalne jest, żeby facet mi mówił, w co mam się ubierać i jeszcze ze mną \"pertraktował\" na ten temat...:O

ja się wstydziłam chodzic w króciutkich spódnicach wiec wybierałam raczej przed kolanko jedynie ale niedawno kupiłam taka króciótką i choć miałam opory przed założeniem jej bo się wstydziłam w związku z tym że uwazałam że mam grube nogi to jednak usłyszałam tyle pozytywnych komentarzy na temat tej spódniczki na mnie ze przestaję się wstydzić a nie mam wcale nóg jak patyki ale spódniczka wyglada ślicznie:P i jak znajdę ładną spódniczkę o podobnej długości to kupię bez wachania;)

Gość Dorrkka
Do Hot Bejbi Huanita W 20 cm mini, to już na pewno bym nie usiadła. Nie wiem, jakby to można było zgrabnie zrobić.

Tak, wiem:) I wolę nie mieć chłopa, niż żeby mi mówił, że mam chodzić z odsłoniętym tyłkiem czy czymś innym. Jak się komuś nie podoba moje ubranie, włosy, makijaż, czy coś innego, to niech sobie znajdzie taką, co mu się podoba:) Zazwyczaj w życiu miewa się poważniejsze problemy i lepsze tematy do dyskusji:) Poza tym ubranie też często wyraża naszą osobowość i na pewno trzeba się w nim dobrze czuć. Nigdy nie mówię nikomu, jak ma sie ubierać czy jak ma wyglądać i nie chcę, żeby ktoś mi mówił. Chyba, że się go o to sama zapytam🖐️

Gość Dorrkka
Do heroinki A ile cm miała twoja mini...i czy w niej siadałaś, czy raczej tylko stałaś?

moja mini ma no właśnie nie wiem dokładnie a jest spakowana w walizce już bo sie właśnie pakuje na wakacje ale ma ok25cm jak tak myślę spokojnie w niej siadałam;) problem był tylko w wietrzny dzień bo ona jest troszke plisowana ale jakoś i to przeżyłam:P

Gość ale Jajaaaaa
Dorrkka > weź tą spódnice i załóż na szyję, to będziesz mogła w swojej parafii za ministranta robić z taką komrzą.

Gość gość
Moja ulubiona spódnica mini ma 38 cm. To według mnie jest idealna długość. Kupiłam tę miniówkę w sklepie online http://kusastore.pl Tam jest dużo modeli o podobnej długości, ale moja tiulowa mini wygląda najlepiej.