Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemmam

czasem czuc od niego potem

Polecane posty

Gość problemmam

sluchajcie..poznalam swietnego faceta...zmamy sie krotko. na poczatku jak na poczatku, obserwuje sie , analizuje, zastanawia. Z czlwoiekim swietnie sie rozmawia, ma fajne podejscie do zycia, jest wart uwagii. Jest tylko maly problem:/ nawet nie taki maly. Gdy on sie spoci to czuc od niego potem :/ Nie wiem co robic, czy wypada z nim o tym pogadac, czy powinna jak najszybciej skonczyc ta znajomosc? Jezeli pogadac to w jaki sposob, przeciez to nietakt:/ poradzcie cos

Gość trusski
buhahaha... a czy ty zawsze pieknie pachniesz? nigdy nie zapomnialas popsikac sie dezodorante,m.......?

Gość trusski
hahaha dobre pytanie!!!!

Gość Do Autorki_____________
Jak facet nie zna podstawowych zasad higieny to niech do grot spierdala. razem z Jackiem 1982 i jego sukami !

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr2
mam podobny problem... czuje pot od swojego faceta w sytuacjach intymnych... wiem,ze o siebie ddba zawsze ladnie pachnie poza tymi sytuacjami ehhh moze sie biedak straesuje i stad to wszytsko:D nie umiem mu tego powiedziec... nie chce sprawic mu przykrosci... ale ten zapach skutecznie odrzuca mnie od niego :(

Gość problemmam
o wlasnie..o to wlasnie chodzi! dziekuje osobie powyzej za zrozumienie probelmu

Gość trusski
a moj facet zawsze ladnie pachnie nawet po pracy kiedy przychodzi po 13h do domu i tak podnieca mnie jego zapach spoconych stop :D i nie zartuje :) raz tylko nie wytrzymalam i kazalam mu sie isc od razu wykompac.. nawet mu zjesc nie dalam tylko powiedzialam "idz sie wykompac" i tyle... ale to zdarzylo sie raz.... :D dziewczyny gdzie te odczucia ktore czulyscie na poczatku? szlyscie na randke nie mogac sie doczekac kiedy was przutyli i poczujecie jego zapach?... a jezeli ktos od poczatku dla was smierdzi no to chyba nic z tego...

Gość problemmam
tez nie chce czlowieka urazic. Spotykamy sie od niedawna. Nie mam prawa mowic mu o tym. Przynajmniej tak mi sie wydaje ze nie wypada. Z drugiej jednak strony nie wiem co dalej. Od niego tez nie smierdzi zawsze i wszedzie. To nie jest tak ze on o siebie nie dba i nie myje sie ! Nie wiem, mozna kupic lepsze dezodoranty . Sa takie silne antyperspiranty w aptece...sa rozwiazania..tylko jak to powiedziec?

Gość problemmam
on nie smierdzi zawzse i wszedzie ..to nie to.....on smierdzi jak np wraca po pracy i sie widzimy, jak sie spoci tanczac......nie wiem...to chyba kwestia za slabego desodorantu. ja pamietam ze tak mialam jak bylam mlodsza, ze czesc dezodorantow na mnie nie dzialala. Testowalam tak dlugo az bylo ok...

Gość problemmam
zreszta no wlasnie....czyli skonczyc znajomosc? mimo tego cos mnie do czlowieka ciagnie......tylko ten element i przeszkadza i to nie zawzse bo to nie staly problem

Gość trusski
kup mu caly zestaw z adidasa jak bedzie okazja! nawet najglupsza... ale pamietaj perfumy wode no i dezodorant! jak to nie pomoze to go olej.........

Gość axxxana
pot moze byc roznego zapachu ! ja sama zauwazylam ze pot jednych osob bardziej mi przeszkadza niz pot innych - jak dla mnie ma to cos wspolnego (w relacjach damsko-meskich) z feromonami :) ja nie spotyklalabym sie z facetem "ktory mi smierdzi" moj facet tez sie poci, nie pachnie wtedy fiolkami ale nie odrzuca mnie ten zapach :)

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr2
no konczyc nie, rozwinac znajomosc a jak juz rozwiniesz to mu jakos powiesz o tym problemie :) moze kolezanka troche wyzej lubi zapach spoconych stop i pach - my nie :) ale jak wiadomo kazdy lubi co innego :P

Gość problemmam
a ty trrtrtrr jak planujesz zrobic?

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr2
moj mi smierdzi ale w sytuacjach intymnych- bylismy blisko 2 razy i 2 razy byl ten zapach... poczekam do 3 razu jak to sie powtorzy to jakos z nim pogadam :)

Gość yamaha m1
bezyna, motocykl, fajny facet -> to jest to :)

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr2
mam ze soba zawsze chusteczki odswiezajace to go nimi powycieram :D i wypsikam czyms ladnym :)

Gość harolt
Jezeli smierdzi tobie to nie bedzie dobrze.

Gość problemmam
no ja tez bede musiala......ech.....niby wydaje sie ze czlowiek duzo rozumie. a mzoe on nie czuje tego? chociaz wydaje mis ie to byc niemozliwe....

Moja dieta , kiełbasa + benzyna , Nadaje sie ? no powiedzcie mi bo nie wiem czy zawracac sobie dupsko szukaniem żony :P

Gość yamaha m1
juz pisalam :P ps. do kielbasy tez nie mam nic :D

Gość hgfdd
ALBO MI SIE WYDAJE ALBO IDENTYCZNY TEMAT JEST NA FORUM OGOLNYM

kobieta ma tak świetny węch, że potrafi jednym niuchem wyczuć czy facet ma dobre geny dla jej dzieci, czy będzie odpowiednim dawcą, czy spełni oczekiwania, czy zbuduje mocne gniazdo.. Jeśli ten Twoj dla Ciebie śmierdzi, to znaczy, że on dla innej. A napewno się taka znajdzie, ktorą jego zapach doprowadzi do ekstazy. Ja poszłam za głosem nosa.. wyniuchałam swojego chłopa z tłumu :D

Gość problemmam
tak zgadza sie ....tam tez jest ten temat

Gość problemmam
kurcze..ale kazdy smierdzi jak za dlugo pot sie utrzymuje na skorze..to nie kwestia feromonow..tylko pewnego braku higieny!!! o to chodzi...nie o jego naturalny zapach potu!!!

Gość axxxana
no to skoro nie pot (feromony) tylko higiena to tylko rozmowa cos zmieni !

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr2
ale to krotka znajomosc... ja mam problem powiedziec mojemu stalemu partnerowi a co dopieruo nowemu...