Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IIserenityII

roznica wieku w zwiazku co o tym sadzicie?????

Polecane posty

Gość anabel589
zalezy jaka duza ta roznica?

z duza tzn jaka ? 10-20-30 ? ja ostatnio mam \"na oku\" starszego o 10 lat :classic_cool: oczywiscie juz znalezli sie "zyczliwi" co twierdza ,ze 10 lat to przepasc... ale... jak to mowia... "jak grochem o sciane" te argumenty do mnie docieraja... :)

Gość p. Justynaaaa
Jeżeli 81 to Twój rocznik, to 10 lat jest różnicą żadną. Oczywiście wszystko zależy od tego, jakimi jesteście ludźmi i czy "nadajecie na tych samych falach". :)

Gość anabel589
a dokładnie?

Justyna - tak 81 to moj rocznik :) i powiem tak - z zadnym z rowiesnikow (a spotykalam sie naprawde z jakas tam iloscia facetow mniej wiecej w moim wieku + 2 , 3 lata) nie potrafie (albo oni nie potrafili:classic_cool: ) sie porozumiec tak jak z tym , z ktorym sie teraz spotykam. aha, i w zyciu bym nie powiedziala ze ma 36 lat ;), gora 32.

20 lat to juz sporawo ... ale okolo \"20 +\" , czy okolo \"20 - \" ;) ?

Gość agivp
w moim zwiazku jest 10 lat roznicy ja mam 23 on 33 mieszkamy razem od 2 lat i jest cudownie

Gość Ksiezniczka84
dla mnie 10 lat roznicy to maksimum a nawet troche za duzo najlepiej tak do 6 lat z facetem ktory jest wiecej niz 10 lat ode mnie starszy bym sie nie zwiazala

Gość monix1234
ja jestem w zwiazku z facetem 11 lat starszym i jest cudownie!

Gość Aaanka 20
Ja byłam w dłuższym związku z facetem starszym ode mnie o 5 lat. Było fajnie nie powiem ale już po wszystkim... a teraz jestem z facetem starszym o 22 lata... wiem mógłby być moim tatą :) ale nigdy nie czekałam na telefon od nikogo jak od niego... Nigdy przed spotkaniem serce nie biło mi tak jak przed spotkanie z Nim... Narazie było kilka spotkań... nie rozmawiamy o różnicy wieku między nami... po prostu cieszymy sie swoim towarzystwem :)

Gość u nas roznica
wynosi 12 lat - bardzo mi z tym dobrze.. ale tak na marginesie to juz chyba z setny topic o tym tytule :O 🖐️

setny, nie setny , tu i tak nie ma zadnych nowych tematow tylko o *roznicy wieku *on odszedl *ona odeszla *dlaczego jestem sam.sama *dlaczego nie dzwoni ;) Serenity - wydaje mi sie ze 21 lat to duzo .. obojetnie od tego ile masz lat ... ale jak nie sprobujesz to sie o tym nie przekonasz , prawda ? :) Takze pospotykaj sie z nim, zobacz co i jak, i jak bedziesz wtedy chciec sie z nim spotykac ,to wtedy sie zastanow czy roznica wieku to jedyne co was dzieli . Powodzenia 🌼

Gość 11111111
ja jestem z chlopakiem o 9 lat starszym, mam 21 lat i wcale nie uwzama zeby byla to jakas znaczaca roznica wieku- wszytsko zalezy od ludzi, on jest taki zakrecony ze czasem sie zastanawiam kto jest starszy:D

Gość no 21 lat
to spora roznica i jesli nawet teraz wam jest dobrze do za jakis czas ta roznica wyjdzie. znam takie malzenstwo chyba 18 lat roznicy ona jeszcze w pelni sprawna kobieta po 50 a on juz dziadek . i ona troche narzeka ze nie ma z kim na wczasy pojechac wyjsc na spacer itp bo on juz na to za bardzo nie ma ochoty