Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubudubublubuubu

Bliscy poprzez obcość...czyli cześć-cześć

Polecane posty

Gość Lubudubublubuubu

Czy postawieni byliście kiedyś w meczącej sytuacji, kiedy to z konieczności musicie widywać byłą partnerkę/partnera wraz z nową miłością np. choćby jak w moim przypadku podczas zajęć na uczelni?, za wcześniej zerwany kontakt odpowiada w głównej mierze druga strona; rozstanie nie było niestety z zachowaniem tzw "przyjaźni". Czy warto próbować nawiązywać kurtuazyjne koleżeństwo z nimi w takim przypadku czy też dalej udawać obcych dla siebie ludzi, ograniczając kontakt do cześć-cześć?

Gość ....a....
ja tak mam,ale z kolezanka,wczesniej sie poklocilysmy,ale ze chodzimyrazem do szkoly,to teraz grzecznie z soba rozmawiamy,troche to sztuczne,ale chyba gorzej byloby,gdybym miasla jej unikac za kazdym razem...

Gość Kaczka dziwaczka _
Lepiej pozostać przy znamiennym cześć-cześć, po co robić coś z niesmakiem nawet jeśli nakazuje tak obyczaj :/

Gość Ciziiaaa
Popieram nie co się oszukiwać i udawać przyjaciół, jak ktoś zrywa kontakt nie zasługuje zęby druga strona próbowała go reaktywować...

Gość MalowanaLALA LA LA LA
Swoją drogą to ciekawa jestem jak reagujecie kiedy pierwszy raz zobaczycie byłego z nową dziewczyną? Mnie do tej pory boli :/

Gość ciekaffe
a faceci jak reagujecie jak zobaczycie była z nowym facetem? mój eks napisał potem sms, że świenite wyglądam. nie ukrywam, że podniosło mnie to na duchu-a niech żałuje! :P Bo przez niego rozpadł się związek

Gość no ciekaffe /
Ja napisałem niedawno po właśnie takim rozczulającym widoku SMS'a o treści : "Baw się dobrze ,życzę miłego wieczoru jak również mówię Dobranoc ;)" choć nie ukrywam w dobrym humorze nie byłem...

Gość p. Justynaaaa
Mnie jest miło, gdy spotykam moich "byłych". Dobrze utrzymać kontakt z kimś, kto był częścią naszego życia. Nawet malutką cząsteczką. :)

Gość Cytuje...
Jedynie ci kochankowie mogą o sobie zapomnieć, którzy niedostatecznie się kochali, by się znienawidzieć" Ernest Hemingway

Gość tez bym pozostala na
czesc-czesc dalsze zaglebianie sie w rozmowy i jakies kontakty, moze przywolac wspomnienia, smutek itp a po co... jakja zobaczylam bylego z nowa dziewczyna... to nic mnie nie zabolalo, tylko wypelnilo mnie uczucie ze glupi ma szczescie, bo gnoj powinien byc za kare sam na zawsze:P