Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla studentkaaaa

ŚWSZ KATOWICE ktoś ma jakies doswiadczenia?

Polecane posty

Gość przyszla studentkaaaa

mam zamiar isc tam wlasnie na studia... ktos moze studiował albo studiuje na tej uczelni? Warto?

Gość Co tam jest
Jakie kierunki i jakie warunki rekrutacji? Bo ja sobie czegoś szukam na pocieszenie :)

Gość //////////////////////
Ja jutro bronię magistra na tej uczelni :D Ogólnie szkoła oki, ma oczywiście minusy, takie jak co roku wyższe czesne, długi czas oczekiwania na indeksy, ale poza tym wykładowcy są w porządku (poza jednym), egzaminy nie takie trudne ;)

Gość upupupupupupupupuuu
jaki kierunek?:)

Gość hej hop
masz w glowie pstro:P gratuluje wyboru uczelni, na ktorej poza ściganiem prawie nic się nie nauczylas...

Gość Koralowa_222
ŚWSZ - sensowna uczelnia. Oprócz tego WSTWP w Katowicach i Górnosląska WSP w mysłowicach. Jesli nie rozważasz Uniwerka z takich czy innych przyczyn to jedyne niepaństwowe szkoły wyższe godne polecenia w zakresie pedagogiki czy zdrowia publicznego.

Gość Mini_333334332
Ja mogę ci polecić Górnosląską WSP na kierunku pedagogika wczesnoszkolna oraz Ziętka na pedagogice społecznej.

Gość Kizzzz12
Z tego co wiem to w wypadku pedagogiki zostały chyba 2 uczelnie prywatne w katowicach i jedna w mysłowicach więc wybór jest teraz coraz skromniejszy. Ale przynajmniej sporo kiepskich uczelni się wykruszyło.

Gość Animal2312
Z poważnych masz tylko GWSP w Mysłowicach i ŚWSZ w Katowicach to wszystko - wybór nalezy do Ciebie.

Gość gość
Daruj sobie , studiujemy magisterkę i jest tragedia. Ja studiowałem na Polibudzie gdzie jest trudno . A tu jest dopiero trudno . Prawo i rachunkowości , co tu sie dzieje na tej uczelni to z czymś takim sie nie spotkałem na tych przedmiotach traktuje ciebie jak byś był śmieciem. Wiele osób nie miało rachunkowości na poprzednich uczelniach a tu nikogo nic nie obchodzi

Gość kromka_chromka
Zupełnie tego nie potwierdzam... To rzeczywiście jest uczelnia, gdzie trzeba się uczyć żeby zaliczyć, ale jakoś nie widzę minusów tej sytuacji, bo tak to powinno wyglądać. Jak jesteś przyzwyczajony do innych standardów (dyplom za kasę) to nie tutaj!

Gość rozwazna
Słuchajcie, tyle się mówi o tym, że po studiach nie można znaleźć pracy, ale nic dziwnego skoro nikomu się na tych studiach nie chce uczyć!! Przecież to ma być przygotowanie do zawodu, do wejścia na rynek pracy... Jeżeli wymagają na Ziętku wiedzy, nauki, a z tego co tu piszecie, tak rzeczywiście jest, to musi to być naprawdę dobra szkoła!

Gość absolwentka1
Ziętek jest najnormalniej w świeci dobrą szkołą. Spędziłam tam całe studia, czyli najpiękniejsze lata mojego życia, jak to mówią. I przebrnęłam przez wszystkie zaliczenia i sesje, a do tego wiedziałam, że to ma sens. Ziętek, I <3 you! Polecam niezdecydowanym :)

Gość woldendek
Ja mam bardzo dobre doświadczenie z tą szkołą. Właśnie skończyłem licencjat w Ziętku i teraz idę na magistra i podyplomówkę. Mogłem zmienić szkołę po obronie, jednak stwierdziłem, że w Ziętku się więcej nauczę niż w państwowej szkole. Poza tym dwa dyplomy w dwa lata są bardzo kuszące :)

Gość gość
Bardzo porządna szkoła. Ja tam studiuję, bo moje rodzeństwo było po tej szkole. Widziałam ich sukcesy i wiedziałam, że warto tam iść. Praca gwarantowana!!!

Gość pigułka2
Uczelnia jest dobra - na pewno jedna z lepszych w Polsce jeżeli chodzi o zarządzanie. moje trzy lata studiów tam nie poszło na marne ;)

Gość agi tka
Przede wszystkim na ziętku są w porządku wykładowcy - inteligentni ludzie z klasą. Z moja niepokorną grupą radzili sobie świetnie :) a przedmioty przydatne. owszem był jakieś ćwiczenia czy wykłady takie na zaliczenie, ale to standard na polskich uczelniach :P ale ogólnie nie ma tam na co narzekać ;)

Gość arafatkens
"agi tka Przede wszystkim na ziętku są w porządku wykładowcy - inteligentni ludzie z klasą. Z moja niepokorną grupą radzili sobie świetnie" co prawda, to prawda!! :) na moim roku też było kilku cwaniaczków, co olewali system... ale potem przestali, bo wykładowcy na ziętku są naprawdę ok ;) wzbudzają szacunek i można się z nimi doagadać!!

Gość sernetka
Ja na szczęście nie miałam żadnych cwaniaczków na roku. Trafiłam na super grupę, z którą się bardzo zżyłam :) a co do wykładowców to faktycznie wzbudzają szacunek, ale nie tyraństwem, tylko swoją ogromną wiedzą i nietresującymi zajęciami :)