Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ImKzA

Alkohol a robienie testu ciążowego

Polecane posty

Czy test mozze byc negatywny jesli sie wypiloz 6 łyków piwa? .. czy na niego ma jakis wplyw alkohol? Proszę o opinię

Gość poradzę_
nie, nie jest możliwe nawet jakbyś wypiła pół litra

ja napilam sie pare łyków piwa od chlopaka, bo bylismy w barze a chcialabym wiedziec czy ten test ktory wyszedl Negatywny jest prawdziwy ?

Gość poradzę_
no to przecież ci odpowiedziałam, alkohol nie ma wpływu, test wykrywa hormon ktory pojawia sie w ciąży, jest jakościowy, albo hormon jest albo nie, alkohol nie ma tu nic do rzeczy

acha, dziękuje ci bardzo tzn. czy ze moj test ktory wyszedl negatywnie jest prawidlowy?

Gość poradzę_
to jeszcze zależy w którym dniu go zrobiłas, najpewniejszy wynik uzyskasz robiąc test po terminie spodziewanej miesiączki, np. dzień po

test robilam 16 dnia od mojej wpadki a okres powinnam miec dzis.. i nie ma niestety go ale mam czasem cykle po29 dni wiec czekam do jutra.

Gość poradzę_
no to oby się okazało że dostaniesz okres, testy mimo że bardzo czułe też mogą się mylić, jakbyś nie dostawała zrób badanie krwi dla pewności

ok , dodam ze prezerwatywa pekla mi 2 dnia po moim okresie wiec wtedy to sa chyba dni nie plodne.... i nie powinno chyba nic byc?