Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwy

ona odchodzi a ja nie moge nic zrobic

Polecane posty

Gość nieszczesliwy

Chcialbym poznac znac opinie kobiet kyore odeszly od swoih facetow bo czuly ze musza to zrobic. Bylismy ze soba 6 lat, bylo cudownie ale ostatnie pol roku nie mialem dla niej zbyt wiele czasu- praca pochlonela mnie calkowicie a wlasciwie bylem zmuszony jedyne na co mialem ochote to na szybki sex, dodatkowo atmosfera w domu nie byla zbyt intymna, nie mieszkalismy sami. Kiedy sie w koncu obudzilem jest juz chyba za pozno, ona nie chce slyszec o nas, powiedziala ze najlepiej jak sie wyprowadze bo ona chce miec czas by pomyslec, tak tez zrobilem. Teraz zyje w zawieszeniu, nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maila. za dwa tygonie jestesmy zmuszeni sie spotkac mamy wspolna sprawe do zalatwienia. to beda najdluzsze dwa tygodnie w mym zyciu.

Gość sandra 11111
wiesz jak to jest?? nie warto tracic czasu dla kogos kto nie ma go dla nas:))) masz odpowiedz

Gość life is life..
To chyba się tyczy zarówno autora jak i jego partnerki. On nie miał czasu a teraz ona nie chce miec.

Gość sandra 11111
dokladnie tak:))) cos za cos:)))

Gość p. Justynaaaa
Niekoniecznie. Kobieta przecież chciała czasu na przemyślenie sprawy, więc go sobie zapewnia stroniąc od kontaktu. Widocznie tego potrzebuje. Radzę jej nie męczyć i też przemyśleć parę spraw. Do czasu spotkania. Będzie dobrze. W każdym razie powodzenia z serca życzę. :)

Drogi Autorze!! Twoja partnerka nieźle sie wkurzyła na ten Twój brak czas dla niej. Każda z nas chce być adorowana kochana i obsypywana kwiatmi. Myśle ze dalej Cie kocha i chce z Toba byc ale ten nasz honor i ambicje! Najpierw Ty nie masz czasu a teraz ona na przekór Tobie nie ma. Daj jej przemyslec to wszystko. 3mam kciuki zeby sie wszystko ułozyło.

Gość nieszczesliwy
nie wiem jek mam to rozumiec mam sie calkowicie usunac w cien nawet nie dzwonic nie wiem czy bede umial

Gość p. Justynaaaa
Będziesz umiał - jeżeli kochasz. Miłość nie polega na wzajemnym uzależnieninu się od siebie, a na wzajemnym zrozumieniu (w tym: zrozumieniu potrzeb partnera). Dasz radę. I dobrze wykorzystaj te 2 tygodnie. :)

Gość ornaments
po prostu sie nie narzucaj, jej jest cięzko a ty ją "zamęczasz" odrobine tymi telefonami

Gość nieszczesliwy
do p. Justynaaaa powiedziala ze mnie juz nie kocha ze mam sie nie blaznic nie blagac czy nadal (znajac swoja kobieca nature) sadzisz ze cos z tego bedzie

Gość nieszczesliwy
p. Justynaaaa powiedz czy ty mialas w zyciu taka sytuacje, czy ktos naprawde cie zranil , odeszlas bo bylas prawie na 100% pewna ze juz nie kochasz a potem wrocilas

mnie się wydaje że ona czuje się niekochana i że teraz powinieneś jej udowodnić że jest inaczej. Prześlij jej dyskretnie jakiś kosz kwiatów, dołącz liści z jakimś hasłem pt: \"i tak Cię kocham, poczekam\" w bileciku i nie rób nic więcej. Ona będzie czula że Ci na niejależy. Ale poczekaj aż zadzwoni i poidzięuje za przesyłkę

Gość nieszczesliwy
jesli ktoras z was miala taka sytuacje prosze opiszcie mi to napiszcie jak to jest kiedy gniew narasta w was naprawde dlugo czy potem potraficie wrocic, przebaczyc.

Gość ja tez...
:] bravo! tak to jest,Wy ockniecie sie dopiero wtedy gdy jest juz za pozno!

Gość p. Justynaaaa
Myślę, że kocha. I sądzę, że da się jeszcze naprawić Waszą relację. Poważnie daj jej teraz odrobinę spokoju. Jak się spotkacie przeproś ją koniecznie, ale nie błagaj o litość; okaż jej czułość i zrozumienie. Jeżeli Ci zależy, to nie odpuszczaj - daj jej szansę zobaczyć, że chcesz się dla niej zmienić i że się dla niej zmieniasz. Wiesz o co chodzi. Bądź przy niej po prostu. Wiadomo, swoje wycierpisz, bo na pewno płazem to Ci nie ujdzie, ale jest duża szansa, że będziecie jeszcze razem. Obyś tym razem jej nie zmarnował. :)

Ja byłam w takiej sytuacji. Zostawilam faceta bo juz nie mogłam z nim dłużej byc, coś się skończyło. Najpierw przez dwa tygodnie miałam wyrzuty sumienia i musialam się mocno trzymać żeby nie wrócić a później wszystko przeszło. Pozostał mi tylko sentyment do tego faceta, nic poza tym. Pewnie gdyby sie o mnie starał wrócilabym do niego ale z drugiej strony nie było praktycznie żadnego odzewu

Gość ja tez...
ja swojemu zafundowalam 2 miesiace przerwy....on sie sam odezwal,a co ja robilam w miedzy czasie? nic...powiem szczerze ze tesknota trwala tylko pierwsze dni potem juz przechodzi w wyblakla tresc...zaczyna sie zyc normalnie,coraz czxesciej dochodzilam do wniosku ze juz o nim nie mysle,ze ukladam sobie przyszlosc myslami bez niego...gdyby sie nie odezwal,nie bylabym z nim,bylo mi dobrze-bylam sama tym zaskoczona

Gość nieszczesliwy
do Kulaj czukerek ale jaja kocham i bede sie trzymal kazdego skrawka nadziei a kwiaty juz wyslalem 100 ruz do pracy, nie zadzwonila kwiatow dodomu nie przyniosla i powiedziala bym wiecej tego nie robil bo to wywolalo straszna awanture w pracy

Gość nieszczesliwy
do ja tez... myslisz o nim czasem, gdyby sie odezwal wrocilabys do nigo

Gość nieszczesliwy
do Krysia Tuchałowa napisz mi co sie skonczylo i dlaczego mialas wyzuty sumienia

stuku puku takich rzeczy nie wysyła się do pracy. możesz jeszcze raz spróbować zrobic coś innego np. ułóż wieczorem a właściwie ciemną nocą na trawniku przed jej domem wielki napis kocham Cie (tu jej imie) ze sztucznych ogni, albo uluż z nich serducho, stań za nim i zadzwoń do nie, powiedz żeby wyglądneła przez okno. faceci są tacy niedomyślni a jest tyle sposobów żeby uwieśc kobietę. Możesz też ułozyć napis kocham cię z kamieni przed jej domem albo jak w magdzie m zafundować jej deszcz z płatków róż

Gość ja tez...
jestem z nim dalej...ale jest zle i zamierzam cos zmienic,poki co milczymy,,,jesli sie nie odezwie ja nie wroce,to taki typ z duma na czele,coz jesli ona wygra uznam ze nie bylam dostatecznie wazna osobistoscia w jego zyciu i sercu...co wtedy?jasne bede cierpiala,bede nadal kochala ale...nie chce stracic do siebie szacunku,pewnej granicy sie nie przekracza,nie zamierzam jego blagac...

Gość ja tez...
kulaj czukerek;) amen:D

nie jesteśmy ze sobą. Wyrzuty sumienia miałam bo było mi go szkoda, wydawało mi się że beze mnie jest taki malutki samiuteńki i w ogóle nie da sobie rady, że płacze za mną po nocach, ale to tylko moja bujna wyobraźnia:( Gdyby zrobil którąś rzecz z tych które opisala kulaj pewnie wrócilabym do niego

Gość Kulaj
ja też---- ;)

Gość ja tez...
kulaj Ty juz po zerwaniu?czy cos jeszcze da sie ratowac?

Gość ja tez...
kto wpadl?bo winny znany:classic_cool:nawet nie potrzeba pytac:Dpowod jesli mozna wiedziec