Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwy

ona odchodzi a ja nie moge nic zrobic

Polecane posty

Gość nieszczesliwy
nie dawajcie mi rad co mam teraz zrobic bo nic zrobic nie moge teraz rozumiem ze na to trzeba czasu, ja chce wiedziec dlaczego to zrobilyscie co bylo wtedy w waszych glowach

Gość nieszczesliwy
powd jest na gorze topiku

normalny powód jak kobieta czuje się NIEKOCHANA i OLEWANA to mówi zazwyczaj ciao maleńki, radź sobie sam. No chyba że jest jakas dziwna i bardzo kocha tego faceta i jest w stanie się poświęcić.

Gość nieszczesliwy
do Kulaj czukerek jesli dobrze pamietam to ty juz po bo czulas ze on cie nie kocha a gdyby zadeklarowal ze sie zmieni co wtedy bys zrobila

Gość ja tez...
co bylo? zmeczenie...tym co sie dzialo,tylko kumple piwo i tak w kolko,zmeczylo mnie mowienie co mi sie nie podoba...wiedzial o tym a jednak to robil

Gość nieszczesliwy
to znaczy co, jak sie starac kiedy dzwonic nie mozna i zobaczyc sie z nia nie mozna bo sie denerwuje albo rzuca sluchawka

Gość ja tez...
dac odpoczac...tyle czasu miales aby zabiegac...i co?gowno ze tak powiem ! teraz musisz swoje odpokutowac;)a potem daj z siebie wszystko

Ona to jest jakaś dziwna mi wystarczyłoby że chcesz ze mną załapać jakiś kontakt, dzwonisz wysyłasz smsy itp, chcesz poświęcać mi swój czas. praca nie jest już dla ciebie na pierwszym miejscu. z resztą może to że ja olewaleś było tylko wymówka i tak na prawdę szukala na ciebie jakiegoś haka żeby cie rzucić. możne naprawdę już nic do ciebie nie czuje i nie chce z tobą być?

Gość gedi
CHŁOPIE WEŻ KOŁO I PIERDOLNIJ SIĘ W CZOŁO,jeśli kobieta Cię nie chce to .......................................bierz się za inną ,i nie wbijaj sobie do łba że to Ty byłeś gorszy przeżyłem troche to się znam GEDI

Gość komisarz
do gedi jgerard@tlen.pl jak bylo ile o niej myslales

Powiem Ci jedno, jak ja to widzę.Ona chce zwrócić na siebie Twoją uwagę i o żadne przemyślenia tu nie chodzi, tylko o to że chciała sprawdzić czy Ci zależy, widać skutecznie, ale ona tego na pewno jeszcze nie widzi. Nie wiem nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz-powinieneś ją odnaleźć i prosić o powrót, udowodnić, że potrafisz o nią walczyć. My kobiety zawsze mówimy, że chcemy coś przemyśleć i żebyście dali nam spokój, ale to wcale twego nie oznacza-chcemy, żebyście pokaszali jak wam na nas zależy. Chyba się nie łudzisz, że ona nagle jak nie pyszna wróci i powie, \"no jak chcesz to możemy ostatecznie jeszcze spróbować\" Ty chyba naprawd jestes strasznie zapracowany, bo juz kompletnie nie znasz się na kobietach, więc dobrze Ci radzę-nie wypisuj tu i nie trać czasu-walcz o nią!

Gość to naprawde juz koniec
wiesz jak mozesz nawet tu to pisac??????????? malo ci jeszcze co mi zrobiles???????????? teraz jeszcze w pracy chcesz mi popierdolic. juz nie potrzebuje czasu juz nie chce z toba byc, mam juz dosyc, dlaczego nie mozesz tego przyjac jako mezczyzna???????? nie blaznij sie i nie ponizaj,bo to co robiles ostatnie pare dni dzialalo tylko na twoja niekorzysc zacznij zyc swoim zyciem,nie ma juz nas i jeszcze jak mozesz mnie poodejrzewac o zdrade??????????powiedzialam ci cala prawde jak bylo ale nie ma juz nic a ty nie odpuszczasz,daj mi spokoj prosze, chce byc sama

daj jej czas pomyslec, ale napisz jej ze jestes i ze poczekasz na nia tyle ile bedzie trezba zeby wiedziala ze nie olalae jej tez

Gość nieszczesliwy
wkleic ci billingi? dyrektorowi David H. napewno siwe spodobaja i jeszcze ta ciekawa bajka o nic nierobiacym dzieciatym, zapomnialem imienia jakies takie wykrecone