Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona23

nie wiem co o tym myslec

Polecane posty

Gość zamyslona23

Mam wspanialego chlopaka, bardzo go kocham.Jest on dla mnie wspanialy, opiekunczy i troskliwy.Ostatnio mialo miejsce takie zdarzenie.Siedzielismy razem przed komputerem( jego) ja wpisalam w google literke a...wyswietlilo sie agencje towarzyskie+ rozne miejscowosci.Wiem,ze moj ukochany byl w tych miastach poniewaz czesto wyjezdza w delegacje.O ile dobrze pamietam wyjazdy do tych miast byly jednodniowe.Zapytalam sie po co takie strony wyszukuje? A on na to,ze byl ciekawy czy w tych miejscowosciach, jak je nazwal dziurach tez cos takiego istnieje.Kuzwa czy Radom to dziura?wstawilam s a tu sex w Poznaniu itp.Rozplakalam sie , w zasadzie dostalam histerii.on sie zarzekal,ze nie znizylby sie do takiegi poziomu i jak w ogole jak moge myslec,ze on byl w tych agencjach.Tlumaczyl,ze to zwykla ciekawosc.ja nie wiem co myslec.Przepraszam za chaotycznosc moich wywodow ale stalo sie to wczoraj i zupelnie nie moge zebrac mysli.

nie martw sie moze rzeczwiście nie ma z tym nic wspólnego ;) pogadaj z nim na spokojnie i nie pankuj

Gość Znasz prawdę

Gość p. Justynaaaa
Ufaj mu. To najlepsze, co możesz w tej chwili zrobić. Wierz w jego uczciwość, w końcu go kochasz. :)

zrobilam maly eksperyment. Wpisalam w google \"s\" i wyskoczylo \"seks\" :D hmm, homo sum et nihil humani me alienum puto 🖐️

Gość azali wzdy
porozmawiaj z nim i spokojnie powiedz mu o swoich podejrzeniach... jesli faktycznie tylko z ciekawosci tam zagladal, z pewnoscia bedzie potrafil wyprowadzic Cie z bledu.

o ile to nie prowokacja.. to nie nie ma nic na sumieniu... on tylko sprawdzał agencje towarzyskie we wszystkich miastach do których jeździł. To wcale nie jest dziwne, wcale... ani trochę, każdy tak robi :P przed jakimkolwiek wyjazdem z ciekawości sprawdza adresy, bop może w takiej dziurze nic nie ma i co on wtedy biedaczek zrobi :classic_cool: jeszcze w jednym z ciekawości to można zrozumieć, ale nie w kilku zresztą pewnie prowokacja... :D

i ty w to wierzysz??? przeciez wiadomo ze by sie nie przyznal jesli korzystal z uslug prostytutek..... takze dla mnie te jego tlumaczenia zdaly by sie na nic...trafil ci sie niesety dziwkarz....:/

\"p. Justynaaaa Ufaj mu. To najlepsze, co możesz w tej chwili zrobić. Wierz w jego uczciwość, w końcu go kochasz. \" ta wypowiedz mnie rozwalila:))) jak mozna sie tak ponizac skoro az tak tu smierdzi klamstwem....??? kochaj go, to nic ze cie zdradza z prostytutkami,udaj ze tego nie widzisz......coz za rady pani daje pami justynooooo:/

Gość Ręcznik do nóg
Ta Justyna to ma coś z głową nierówno. Pewnie popiera takie zachowania żeby facet spuszczał się w różne dziury

Gość zamyslona23
Jest mi strasznie przykro.Nie mam dowodow tzn. nie zlapalam go za reke ale caly czas mysle po co facet wchodzi na takie strony.I nie sa to strony sex i tyle ,oprocz tego slowa dopisane sa nazwy miejscowosci w ktorych byl.To mnie najbardziej zastanawia.Mam w glowie pelno mysli, zawriuje.Nie jest to prowokacja!Dzieki za wszystkie uwagi

Gość Ręcznik do nóg
Powiedz jutro że Matka Boska przyszła do Ciebie we śnie i powiedziała żebyś ratowała związek

zamyslona czy to dla ciebie nie jest dowod na to ze albo juz korzystal z uslug pan lekkich obyczajow albo ma taki zamiar???i stad te jego zainteresowanie temetem? Dla mnie to juz jest jakbys go zlapala za reke!!! a czego ty sei spodziewasz ze akurat spotkasz przypadkiem swojego facceta jak bedzie wychodzil z burdelu? Wiem ze to przykre ale chce ci otworzyc oczy.... dla mnie do on ma cos na sumieniu.....

Gość p. Justynaaaa
Nie wiem o co Wam chodzi. Jeżeli facet jest dziwkarzem, to prędzej czy później wyjdzie to na jaw. A związek powinien się opierać na zaufaniu przecież. Zatem powinno się ufać - póki można.

przeciez nie twierdze ze on cie nie kocha bo moze i tak jest ale szuka moze jakis innych doznan w burdelu...?wspolczuje bo dla mnie nie ma nic bardziej obrzydzajacego jak facet ktory potrafi upasc tak nisko....

Gość Ręcznik do nóg
Autorka (mam nadzieję) nie jest głupia i widzi że ma wskazówki które pokazują prawdę. Jak można być tak chorym żeby mając takie dowody pieprzyć o zaufaniu

p,justyna a niby jak to wyjdzie na jaw po raz drugi?????teraz juz chlopak sie zatroszczy o to zeby wymazywac wsyztko z pamieci komputera!!!a przeciez chyba raczej niemozlowoiscia jest zeby ona spotkala go jak wychodzi z burdelu!!!

Gość Don Pedro De Kominiarz
elyska27 nie ma to jak wsparcie :D

don piero a jakbys wytlumaczyl te jego poszukiwanie burdelow w necie???no sory ale dla mnie to jest jednoznaczne.............

Gość Don Pedro De Kominiarz
A moze to ona wyszukiwala i cierpi na zanik pamieci krotkotrwalej?

Gość albo kumpel tata brat

Gość komisarz
jestem przekonany ze ten dran tam byl mysle tylo czemu jest taki glupi i nie wymazal historii

Gość komisarz
do albo kumpel tata brat przecierz mowil ze chcial zobaczyc czy w tych dziorach sa jakies burdellos

Gość azali wzdy
komisarzu - mam nadzieje, ze mi wybaczysz, ale nie moge sie powstrzymac przed zwroceniem Ci uwagi na fakt, iz walnales w swojej wypowiedzi kilka bykow. 1) pisze sie "przecież"* 2) "dziurach"* 3) stosowanie interpunkcji nie boli, a czyni wypowiedzi bardziej czytelnymi i zrozumialymi.

Gość azali wzdy
I nastempnym razem nie rób takich byków, proszę Cię!!!!

Gość komisarz
zostan moja nauczycielka

Gość azali wzdy
drogi podszywaczu - z calym szacunkiem, ale ja nie uzywam polskiej czcionki i nie wale bykow :P ponadto, rzadko uzywam wielkich liter. komisarzu - posiadasz jakies papiery swiadczace o dysleksji, czy moze jestes zupelnie nieswiadom swojego problemu?

Gość komisaż
ale o co chodzi :classic_cool:

Gość podszywke
omiatam wzgorza jezykiem :classic_cool: